FNF: Lohja Fight Night | 18.10.2014

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut FNF: Lohja Fight Night | 18.10.2014

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41712

  mb

  Osallistuja

  Fight Night Finland järjestää seuraavan tapahtuman Lohjalle ja se kulkee nimellä Lohja Fight Night. Ilta on Helsinki Fight Nightin pikkuveli ja se ei tarjoa aivan yhtä suuria nimiä kuin isoveljensä. Tapahtumassa nähdään kuitenkin thainyrkkeilyssä kaksi korkealuokan ammattilaistaottelua ja kaksi amatööriottelua.

  Tapahtuma järjestetään Sporttikeskus Tennarissa, jossa on yleisökapasiteetti 1100 katsojalle.

  Ensimmäinen kortille kiinnitetty ammattilaisottelija on Ville Aalto.

  #74145

  mb

  Osallistuja

  Pasi Luukkanen on toinen kiinnitetty thainyrkkeilyn ammattilaisottelija. Pasi otteli Helsinki Fight Nightissa todella hyvän ja tasaisen ottelun Antero Hynystä vastaan. Pasi joutui kuitenkin taipumaan ottelun hajaäänituomiolla ja hän hakeekin nyt voittoa Lohjalta vielä tuntematonta ottelijaa vastaan.

  #74146

  mb

  Osallistuja

  #74147

  Ana

  Osallistuja

  Päivittelen Facebook-sivulleni kuulumisia ja fiiliksiä comeback-projektini tiimoilta. Saatampa laittaa sinne videopätkääkin ihan lähiaikoina.

  https://www.facebook.com/AnttiNaakkaPersonalTraining

  #74144

  mb

  Osallistuja

  #74148

  mb

  Osallistuja

  #74149

  mb

  Osallistuja

  Pasi Luukkaselle etsitään vielä ammattilaisotteluun vastustajaa. Tämän lisäksi yksi todella mielenkiintoinen amatööriottelu on työn alla, mitä ainakin itse odotan mielenkiinnolla.

  Alla hiiiiiiiiiiiiiigliiiiiiiiiightia.

  [youtube:209ao3ii]http://www.youtube.com/watch?v=ru-mrjk4OcA&feature=youtu.be[/youtube:209ao3ii]

  #74150

  mb

  Osallistuja

  #74151

  mb

  Osallistuja

  Tänne on näköjään unohtunut päivitykset. Elias ja Pasi saavat molemmat venäläiset vastustajat.

  Pasi Luukkanen kohtaa venäläistä intoa Lohjalla

  Lohja Fight Night: Granathille venäläisvastus Virosta

  Lauantaina tärähtää!

  http://www.fightnightfinland.fi

  #74152

  P.L.

  Jäsen

  FightSportin tulosuutinen parin päivän takaa: http://www.fightsport.fi/uutiset/lohja-fight-night-tuloksia-ja-tunnelmia

  Kiitos järjestäjille, oli jälleen onnistunut tapahtuma!

  Eliaksella oli takana raskas viikko savusukelluksen merkeissä ja painokin oli punnituksessa reilun kilon alle sovitusta. 15 cm pidempi vastustaja laittoi heti vauhdin päälle ja haki niskaan kiinni viljelemään korkeita polvia, jotka hipoivatkin Eliaksen päätä. Elias pääsi hiljalleen mukaan ja alkoi hallitsemaan matsia heitoilla sekä polvilla. Ensimmäisen erän vääntökilpailun jälkeen näki sällien olemuksista, että kumpi oli jo antanut parhaat paukkunsa ja kumpi oli vasta hiljalleen lämpeämässä. Toisessa erässä Elias löi vartalokoukun ja veti perään polven, joka tiputti vastustajan. Hyvää perustyötä jälleen Eliakselta.

  Jussin ja Villen välistä ottelua mietittiin kahteen kertaan Turun valmennusporukan kanssa. Hiljalleen kallistuttiin myönteiselle kannalle, koska Villellä ei ole takavuosien kova ottelurutiini päällä ja Jussi on hurja nuori mies. Suojausta ja simppeliä perustekniikkaa hiottiin erilaisten sparrivastusten (Helin, Juho Valamaa, Juha Saarinen, Forsberg jne) kanssa railakkaan Ohtos-ottelun jälkeen ja se näkyi kehässä. Jussin otteleminen oli nyt hallittua ja tarkoituksenmukaista.

  Villestä sen verran, että olen vuosien varrella otellut hänen kanssaan samoissa kisoissa niin sali- kuin arvokisoissa sekä iltatapahtumissa. Olemme myös huoltaneet toisiamme, joten yhteistä historiaa löytyy. Olen aina arvostanut Villen hyvää kisapsyykettä ja rauhallisen “häijyä” kehäolemusta. Siksi oli hieman ristiriitaiset fiilikset matsin jälkeen, mutta pääasia on että Ville jatkaa lajin parissa.

  Oma vastustajani Semjon Ogievits oli hankala vastus. Jatkuvasti joko liian kaukana tai liian lähellä. Toivoin jo kolmannessa erässä, kun hänen silmäkulmansa aukesi, että matsi keskeytettäisiin. Mutta ei. Nuori leijona pisti vielä prässin päälle viimeisessä erässä, kun itse olin jo täysin valmis himmailemaan. 🙂

  Vapaaottelumatseista en nähnyt kuin Juho Valamaan ylivoimaisen esityksen. Ehkä ihan hyvä, että parin päivän varoajalla saatu hollantilainen ei ollut sen pahempi vastus, sillä Juhollehan on matsi sovittu jo muutaman viikon päähän.

  Porukkaa taisi olla ihan mukavasti ja kanveesi ei ollut lähellekään yhtä liukas kuin Helsingin illassa. Hyvä FNF!!!

  Kuvassa TTBC:n ottelijat ja meikäläisten huoltajina toimineet (vasemmalta oikealle) Jan Salminen, Mika Pietilä, Harri Nieminen ja Jani Lehtola.

  #74153

  Mahtaakohan kukaan muistaa käytiinkö ottelut 3x3min vai 5x2min ?

  Nelly

  #74154

  mb

  Osallistuja

  @Nelly wrote:

  Mahtaakohan kukaan muistaa käytiinkö ottelut 3x3min vai 5x2min ?

  Nelly

  Eliaksen matsi 3 * 3min, Aalto vs. Santalahti 3 * 3 min. ja Pasi vs. Venäjä 5 * 3min.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.