Isot kilpailut Tampereella 5.4. 2008

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Isot kilpailut Tampereella 5.4. 2008

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 46)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40401

  pertsa

  Osallistuja

  Järjestämme Tampereella isot kilpailut 5.4.

  Tässä alustava ottelulista:

  5x2min Milja Heino, Chitalada-Hilary Mack, Skotlanti -53kg

  5x3min Antero Hynynen, KOTR- Kunsuk, Thaimaa -65kg

  5x2min Asad Hussin, Chitalada- Hardip Singh, Skotlanti -57kg

  5x3min Petchaek, Thaimaa- Roland Voros, Unkari -66kg

  5x2min Antti Nuutinen, Chitalada- Busai Gerkely, Unkari -81kg

  4x2min Mikko Pasanen, Chitalada- Miikka Juntunen, CAF -70kg

  4x2min Teemu Hellevaara, Chitalada- Tommi Vesterinen HTBC -69kg

  5x2min Ville Lyttinen, Chitalada- Asadstevie Meikle, Skotlanti -67kg

  4x2min Jarkko Koivunen, Chitalada- Janne Tähkänen, Tre TBC -75kg

  5x2min Jani Virtanen, CAF- Olli Leppänen, HTBC -81kg

  Lisäksi luultavasti pari suomalaista ottelijaa muista seuroista, joille haemme vastustajan ulkomailta.

  Haemme myös vastustajia omille ottelijoillemme kyseiseen iltaan ja ajattelimme tarjota ottelumahdollisuutta ensin myös muille suomalaisille ottelijoille, ennen kuin haemme heille vastustajia ulkomailta. Muutamalle on alustavasti sovittu ulkomainen vastus.

  Joten, mikäli otteleminen kiinnostaa kyseisessä tapahtumassa, ilmoittakaa ottelijaehdokkaanne puhelimitse, tai sähköpostitse asap, kiitos. Mielellään viikon-kahden sisällä.

  Ottelijat, joille haemme vastustajia:

  4×2/5×2:

  Mikko Koponen -71kg 4 ottelua

  Pertti Nurmi
  Chitalada Finland
  040-5408426

  #63783

  aqui

  Jäsen

  No oho! Anterolla onkin sitten aika kova luu vastassa mikäli toi on se “the” kunsuk? Asiallista että taas tuodaan emämaan taitajia tännekin näytille. Onnea ja menestystä järjestelyille ja muitten matsien matchmakingille.

  #63784

  pertsa

  Osallistuja

  Kiitos.
  Kunsuk “The Warrior” on kokenut ottelija, mutta ei ole ollut kovin aktiivinen viime vuosina, uskon ottelusta tulevan erittäin mielenkiintoinen.

  #63785

  pertsa

  Osallistuja

  Toivotaan, että saadaan rohkaistua myös Saiyoknoille joku suomalainen ottelija vastaan, vaikka hänellä onkin saavutettuna pari tuollaista jotain “mikkihiirimestaruutta”.

  #63786

  pertsa

  Osallistuja

  Saiyoknoille ei löytynyt vastustajaa, kyselyt lähti tähän mennessä seitsemään maahan.

  Päätimme, että hän ei tule nyt Suomeen, hänet on tällä hetkellä rankattu Lumpinilla seitsemänneksi, joten hänelle pyritään saamaan Lumpinin mestaruusottelu 15.4. sarjassa 147lbs. Vastustajana tulee olemaan ilmeisesti Samranchai 96Penang.

  Tilalle tullee Petchaek:

  #63787

  pertsa

  Osallistuja

  Ottelulistaa päivitetty. Muutama ottelu vielä tulossa ja muutoksia voi toki myös vielä tulla. Aika mielenkiintoiselta alkaa näyttämään.

  #63788

  Escobar

  Jäsen

  Mielenkiintoista olisi nähdä Jomhod viellä kerran!

  #63789

  pertsa

  Osallistuja

  Näin minäkin ajattelin ja olin Jomhodiin myös puhelinyhteydessä. Hän ei tällä hetkellä treenaa tuolla meidän salilla, vaan Phuketissa, niin sai sanoa oman palkkiotoiveensa, joka oli reilusti ylimitoitettu meidän kisojen budjettiin. Ehkä seuraavalla kerralla, otteli jokin aika sitten jotain thaikkua vastaan Phuketissa.

  Ottelulistaa myös hieman päivitetty.

  #63790

  antsu12

  Jäsen

  Kuinkas pulleita poikia ja tyttöjä tuolla ottelee, eli onko ollut mitään puhetta missä painoluokissa noi matsit vedetään? Noin suunnilleen edes.
  Ihan jännän näköisiä noi kotimaisetkin taisteluparit!

  #63791

  pertsa

  Osallistuja

  Sovitut ottelupainot päivitetty.

  #63792

  pertsa

  Osallistuja

  Tampereelta Lumpinille?

  Tulevissa kilpailuissa voi antaa hyvin näyttöjä myös Thaimaata ajatellen.

  Yksi Lumpinin promoottoreista, joka viettää usein aikaa meidän Thaimaan salilla, Mr Suthat Pumphanmuang, on tulossa myös vaimoineen silloin Suomeen lomalle ja tulee seuraamaan myös kilpailuja.

  #63793

  pertsa

  Osallistuja

  CHITALADA SHOWDOWN, KANSAINVÄLISTÄ HUIPPUTHAINYRKKEILYÄ TAMPEREELLA 5.HUHTIKUUTA 2008 KLO 17.00

  Chitalada Finland järjestää kansainvälisen Thainyrkkeily-tapahtuman Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa (Lindforsinkatu 5).

  Luvassa on monta kovatasoista Thainyrkkeilyottelua:

  Ammattilaisottelut:

  5×2 min Milja Heino, Chitalada, Suomi- Hilary Mack, Skotlanti -53kg

  Heino on tällä hetkellä menestynein ja maailmalla tunnetuin suomalainen thainyrkkeilijä, joka tunnetaan myös lajin emämaassa, Thaimaassa. Heino on otellut ennakkoluulottomasti monta kertaa kokeneempia thaimaalaisia ottelijoita vastaan, jotka ovat yleensä joutuneet myöntämään Heinon paremmakseen. Heinon saavutukset ovatkin kunnioitettavat: kahden Suomen mestaruuden lisäksi saavutettuna on IFMA:n amatöörien maailmanmestaruus, WMC:n Euroopan mestaruus, S1 maailmanmestaruus ja WPMO-liiton maailmanmestaruus.
  Yhtenä kunnioitettavimpana saavutuksena voi pitää jo vuonna 2006 osallistumista Thaimaassa järjestettyyn 8-naisen S1-turnaukseen, jolloin alle kahden tunnin aikana oteltiin kolme ottelua ilman suojia, Matkalla finaaliin kaatui kaksi kuuluisaa thaimaalaista (toinen keskeytyksellä) ja lopuksi finaalissa tuli vain tiukka pistetappio kuuluisalle Jomyuthingille, joka oli voittanut turnauksen kaksi aiempaa vastustajaansa keskeytyksellä. Heino on otellut jo sen verran usein Thaimaassa, mm Kuningatteren syntymäpäivien kunniaksi järjestetyissä tapahtumissa, että “Naughty Girl” tai “Malja PerttiGYM” tunnistetaan jo kadulla ja hotelleissa Thaimaassa. Ottelusaldo onkin nyt jo 24 voittoa ja vain 4 tappiota. Suomalaisittain hieman erikoista on myös se, että otteluista 11kpl on jo ammattilaisotteluita. Heino otteli viimeksi helmikuussa Thaimaan Koratissa, jolloin kukisti jälleen selvästi thaimaalaisen vastustajansa.

  Vastustajaksi asettuva Skotlannin Hilary Mack on vahva ja aktiivinen ottelija, jolla on palkintokaapissaan mm ISKA:n Brittien mestaruusvyö, sekä STBA-liiton Skotlannin mestaruusvyö. Mack saapui juuri harjoitusmatkaltaanmatkaltaan Thaimaasta ja on luvannut antaa kunnon vastuksen Heinolle. Ja hakee ehdottomasti voittoa.

  5x3min Antero Hynynen, KOTR;Suomi- Kunsuk, Thaimaa -65kg

  Hynynen on lahjakas suomalainen ottelija, joka on saavuttanut jo amatööreissä Suomen,- ja Pohjoismaiden mestaruuden lisäksi WMC:n ammattilaisten Pohjoismaiden mestaruuden. Viimeisissä IFMA:n MM-kilpailuissa palkintokaappiin tuli lisäksi amatöörien MM-pronssi.
  Kunsuk on erittäin kokenut ottelija, joka legendaarisella ottelijanimellään “The Warrior”, otteli aktiivivuosinaan yli 200 ottelua. Kunsuk otteli vuonna 2006 Tampereella Belgian Christo Dimitrikakisia vastaan ja osoitti, ettei todellakaan ole vielä eläkkeellä. Samana vuonna hän otteli myös esim Hollannissa ja Unkarissa. Erittäin mielenkiintoinen ottelu luvassa.

  5x3min: Petchaek, Thaimaa-Roland Vörös, Unkari -66kg

  Petchaek on sekä Bangkokin kuuluisan TV-kanava 7:n mestari, että Rachadamnoenin mestari.
  Ottelusaldo on 160 ottelua, joista 120 voittoa. Tampereelle tuleva thaimaalainen lämmitteli tulevaa Suomen ottelua varten, ottelemalla helmikuussa Thaimaassa, voittaen thaimaalaisen vastustajansa tyrmäyksellä kolmannessa erässä.
  Unkarin Roland Vörös ei ole varmastikaan ihan “vastaantulija” Petchaekille. Tämä vahva unkarilainen ottelija ottelee säännöllisesti Euroopassa ja on mm EBF-liiton kaksinkertainen Thainyrkkeilyn ammattilaismestari.

  Amatööriottelut:

  5x2min: Asad Hussin, Chitalada, Suomi- Hardip Singh, Skotlanti -57kg

  Hussinilla on juuri saatu Suomen mestaruus sarjassa -60kg, aiemmin sama vyö on tullut hänen normaalissa ottelusarjassaan -57kg. Hussin on lisäksi WMC-liiton Euroopan mestari, sekä saavuttanut ennen Suomeen tuloaan sekä irakin-, että Arabimaiden mestaruuden.
  Hardip Singh on tekninen skotlantilainen ottelija, joka tuskin päästää Hussinia kuitenkaan helpolla Tampereella.

  5x2min: Antti Nuutinen, Chitalada, Suomi- Gergely Busai, Unkari -81kg

  Nuutinen tuli suhteellisen lyhyestä ottelijaurastaan huolimatta kuuluisaksi ottelemalla Thaimaassa vuonna 2006 Bangla-stadionilla thaimaalaista vastustajaa vastaan, jolla oli n 200 ottelua. Ottelu päättyi Nuutisen keskeytysvoittoon ja thaimaalaisen sairaalamatkaan. Hyvä esitys toi heti mahdollisuuden päästä ottelemaan ensimmäisenä suomalaisena Thaimaan Kuninkaan kunniaksi järjestettyihin otteluihin, jossa vastassa oli Rompo-Gymillä Bangkokissa maailmankuulujen venäläisten ammattilaisten, kuten Asalan, Magomedov ja Ramazan, kanssa treenaava kazakhstanilainen vastustaja ja panoksena WPMF-liiton MM-vyö. Ottelu päättyi Nuutisen keskeytysvoittoon.
  Armeijavuosi toi tauon kunnolliseen treenaamiseen, vaikka kesällä 2007 kaatuikin Ruotsin mestaruudenkin voittanut, kovalyöntinen Jakob Bugai. Syksyllä 2007 Nuutinen pääsikin ensimmäisenä suomalaisena kuuluisalle Lumpinin stadionille Bangkokissa, jossa tuli pistetappio kokeneemmalle thaimaalaiselle vastustajalle.
  Nuutiselle ei ole Tampereella varmasti tiedossa helppoa ottelua, sillä vastaan asettuu kovalyöntinen unkarilainen, Gergely Busai, joka on meriiteiltään mm Unkarin mestari Thainyrkkeilyssä.

  5x2min: Ville Lyttinen, Chitalada, Suomi- Stevie Meikle, Skotlanti -67kg

  “Viikate” Lyttinen nousi viimeistään tämän vuoden miesten SM-kilpailuissa kaikkien tietoisuuteen, ottelemalla rohkeasti neljä kertaa kokeneempää Pasi Luukkasta vastaan. Lyttinen aiheutti yleisölle shokin niittaamalla kokeneemman vastustajansa kahdesti kanveesiin potkulla päähän. Lopulta tuli pistetappio ottelusta kokeneemmalle vastustajalle, mutta Lyttisen iän ja kokemuksen huomioon ottaen, ottelu oli jo voitto sinänsä..
  Lyttinen voitti 2007 nuorten Suomen mestaruuden ja saa vastaansa nyt Tampereella Skotlannin Thainyrkkeilymestarin, Stevie Meiklen.

  Kotimaisia otteluita:

  5x2min: Jani Virtanen, CAF- Olli Leppänen, HTBC -81kg

  Tässä ottelussa ratkaistaan epävirallisesti pääkaupunkiseudun herruus sarjassa -81kg.

  5x2min: Mikko Pasanen, Chitalada- Peter Sazonov, GB-Gym -71kg

  Pasanen janoaa ottelua pienen ottelutauon jälkeen ja ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

  4x2min: Teemu Hellevaara, Chitalada- Tommi Vesterinen, HTBC. Ottelu sovittu sarjaan -69kg

  Vesterinen voitti juuri SM-kilpailuissa Sazonovin ennen täyttä aikaa, nyt vastaan asettuu kuitenkin tekninen ja vahva Chitaladan Teemu Hellevaara. Vesteristä pidetään kovana lyöjänä, mutta Hellevaara, joka palvelee nyt armeijassa, kävi osallistumassa armeijan nyrkkeilykilpailuihin ja voitti kaksi ottelua keskeytyksellä ja yhden niukasti pisteillä. Lisäksi Hellevaara tunnetaan kovista potkuistaan, joten tuore Suomen mestari ei tule pääsemään helpolla.

  4x2min: Jarkko Koivunen, Chitalada- Janne Tähkänen, TreTBC

  Luvassa mielenkiintoinen paikalliskamppailu. Koivunen antoi jo myrskyvaroituksen Turun salikilpailuissa voittamalla hieman kokeneemman sikäläisen vastustajansa keskeytyksellä ennen täyttä aikaa. Tähkänen antaa varmasti kuitenkin kunnon vastuksen ja hakee varmasti voittoa kotiin viemisiksi.

  Tätä tapahtumaa ei kannata jättää näkemättä!

  Tervetuloa!

  Liput 20€ ovelta, tai ennakko: Chitalada sali, Puutarhak 12, Tre

  #63794

  pertsa

  Osallistuja

  Saiyoknoi otteli eilen illalla Lumpinilla ja voitti Thaimaan mestaruuden sarjassa 147lbs. Voitto tuli toisessa erässä kyynerpää-tyrmäyksellä.
  Oikealla tuo Lumpinin promoottori.

  #63795

  pertsa

  Osallistuja

  Pasasen vastustajaksi Sazonovin tilalle: Miikka Juntunen CAF

  #63796

  pertsa

  Osallistuja

  Lyttinen joutuu sairauden vuoksi skippaamaan ottelun. Ennen kuin perun skotin tulon, niin tarjoan nyt jollekulle muulle innokkaalle “Chitalada-sponssilla” (=maksamme vastustajan kaikki kulut) Suomi-ottelijalle tilaisuutta kansainväliseen otteluun. Meiklellä ilmoituksen mukaan 12 ottelua, joista 6 voittoa. Paino -67kg. 5x2min.
  Ilmoittautumiset tähän, tai suoraan minulle asap, kiitos.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 46)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.