Jyväskylän kansainvälinen thainyrkkeilyilta 14.10.2006

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Jyväskylän kansainvälinen thainyrkkeilyilta 14.10.2006

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40073

  Mr K

  Jäsen

  Laivueellinen Ruotsin thainyrkkeilyn kärkinimiä saapuu Jyväskylään testaamaan Suomi-pojan ja -tytön tason. Mukana mm. Ruotsin mestari, S-1-kävijä Chris Forster. Luvassa myös Suomen mestari Miika Kinnusen PALUU osa II, liekeissä myös Pasi “Slayer” Luukkanen (SM06). Tiedossa ainakin 8 kovaa ottelua, kahdesta vielä neuvottelut kesken. Kaikki nyt joukolla mukaan huutamaan naapurit suohon! Lipun hinnasta saapuminen ei voi jäädä kiinni, sillä hinta on naurettavat 12€ (istumapaikat 15€). Luvassa kovia matseja ja taattua hurmosta, paikassa myös anniskelu ja ruokaa. Tervetuloa kokemaan kunnon thainyrkkeilyilta Jyväskylään, Paviljongin A-halliin, 14.10.2006.

  Tähän mennessä sovitut matsit:

  +91kg Miika Kiinnunen JTBC vs Aku Laaksonen PTBC
  -69.85kg Magdalena Kowalczyk SWE vs Anna Willberg HTBC
  -67kg Jari Sietiö TaTBC vs Mikko Karjalainen JTBC
  -60kg Chris Forster SWE vs Marko Latva-karjanmaa JTBC
  -63,5kg Dag Forssberg SWE vs Teemu Hellevaara Chitalada
  -67kg Peter Wetzelmeyer SWE vs Pasi Luukkanen TTBC
  -81kg Sami Junikka JTBC vs Ville Aalto LSMT
  -60kg Liisi Airo LTBC vs Katariina Perkkiö HTBC

  #61196

  Mr K

  Jäsen

  Ottelijalistaa päivitetty. Vielä on lippuja jäljellä, joten ei kun ostamaan! Kaikille, jotka valittavat, että enää ei näy thainyrkkeilyä isoissa kisoissa: NYT ON TILAISUUS nähdä kunnon matseja, ilman suojia. Joten valitukset pois ja raahautukaa paikan päälle.

  #61197

  Mr K

  Jäsen

  Ennakkohehkutusta: Tänään puntarilla kaikki pääsivät sarjoihinsa. Pasi “Slayer” Luukkanen painoi enteilevästi 66,6 kg, johon Martinez tokaisi, että tänään kaatuu Jyväskylässä hautakiviä. Jäämme tarkkailemaan tilannetta… Puitteiltaan paikka on aivan loistava. Pitäis tulla hyvät kisat!

  #61198

  Jikida

  Jäsen

  Tuloksia:
  +91kg Miika Kinnunen JTBC vs Aku Laaksonen PTBC KO3
  Kinnunen tyrmäsi kolmannessa erässä yläpotkulla.
  -69.85kg Anna Willberg HTBC vs Magdalena Kowalczyk SWE 2-1
  Hajaääni tuomiolla Willbergille. Ruotsalaiset protestoivat tulosta voimakkaasti
  -67kg Mikko Karjalainen JTBC vs Jari Sietiö TaTBC 3-0
  Karjalainen vei ottelun alkua, ja erityisesti toisessa erässä myllytti. Sietiö pääsi otteluun mukaan 4. ja 5. erässä, mutta voitto oli jo karannut.
  -60kg Chris Forster SWE vs Marko Latva-karjanmaa JTBC 3-0
  Ruotsalainen painoi täydet erät väkevästi, ja vei ottelun.
  -63,5kg Teemu Hellevaara Chitalada vs Dag Forssberg SWE 3-0
  Hellevaaralta selkeä pistevoitto monipuolisen esityksen jälkeen
  -67kg Pasi Luukkanen TTBC vs Peter Wetzelmeyer SWE
  Slayer vei vahvasti 5. erää ja käytti viimeisessä ruotsalaista vielä kanveesissa
  -81kg Ville Aalto LSMT vs Sami Junikka JTBC 3-0
  Aalto oli aktiivisempi, ja tarkempi erityisesti jälkitilanteissa.
  -60kg Katariina Perkkiö HTBC vs Liisi Airo LTBC 3-0
  Työvoitto Perkkiölle taisaisen väännön jälkeen.

  Hyvin oli ihmisiä saapunut Paviljonkiin, ja paikoitellen tunnelma nousi kiihkeäksi. Illan päättänyt Kinnusen yläpotku oli raju, ja vaiensi yleisönkin hetkeksi. Helpotuksen pystyi lähes aistimaan, kun Laaksonen nousi ylös; toivottavasti mies on kunnossa. Erityisesti pitää osoittaa kiitosta niille, jotka nousivat kehään lyhyellä varoitusajalla paikkaamaan pois jääneitä.

  #61199

  Julpero

  Jäsen

  Mustakin se Willbergin matsin tuomio oli vähän kyseenalainen. Hyviä matseja oli. Kinnusen tyrmäys oli vaan komea. Kuvaskohan joku sitä matsia?

  #61200

  janne

  Osallistuja

  Vesku ja kumppanit sai järkättyä onnistuneet kisat, isot onnittelut.
  Otteluparitkin oli onnistuttu sairastumisista ja ottelijoiden vaihtumisesta huolimattaa saamaan tosi tasaisiksi. Moni näistä kahdeksasta ottelusta ratkesi vasta viimeisissä erissä.

  Hyvää työtä Jyväskylä!!!!

  #61201

  Mr K

  Jäsen

  Hyvä tapahtuma oli! Väkeäkin oli reilut 450. Paikalla oli myös paikallista mediaa. Tässä Keskisuomalaisen juttu tapahtumasta ja samalla käsitellään myös thainyrkkeilyä yleensä.

  #61202

  pertsa

  Osallistuja

  Hyvät kisat!

  Kiitos järjetäjille ja mukana olleille. meillä oli ainakin videokamera mukana ja mielestäni kaikki ottelut tuli nauhalle.

  #61203

  Hanski

  Osallistuja

  Joo kiitoksia Jyväskylän porukalle hyvistä kilpailuista!!!

  Ps. Ruoka oli erinomaista…

  #61204

  Mr K

  Jäsen

  Marko otteli helkkarin hienosti Ruotsin Forsteria vastaan. Matsi oli itse asiassa viimeiseen erään lähdettäessä tasan. Ennakkoon jotkut miettivät ja jopa ihmettelivät, että nyt on Marko saattanut joutua liian kovaan paikkaan. Ruotsin kaveri oli kyllä mainostetun tekninen ja suoritukset lähti herkästi, mutta ei mikään ihme äijä kuitenkaan. Palantohan ilmeisesti kohtaa Forsterin Ruotsissa joulukuussa ja kyllä Jessen luulisi homman hoitavan. Markollakin jäi todella pienestä kiinni. Showmiehiä Forster oli viimeiseen asti veti pienet tanssitkin matsin loputtua.

  Junikan ja Aallon matsissa jäi harmittamaan se, että Samppa ei saanut itsestään parastaan irti. Totesi itsekin jälkeen päin, että ei saanut itseään edes väsymään. Siitä olis voinut tulla huikea matsi, sillä Samppa on parhaimmillaan todella sähäkkä ja nopea.

  Kinnusen tyrmäys oli näyttävän, joskin aika pahan näköinen. Porin mies väsähti pahoin ja kädet ei vaan pysyneet ylhäällä, eikä Kinnunen jättänyt paikkaa käyttämättä, vaan yläpotku viuhahti armottomasti. Toivottavasti Aku on kunnossa ja ura jatkuu.

  #61205

  Mr K

  Jäsen

  Porilaisilta jäi muuten kamoja Paviljonkiin. Niitä voi kysellä Paviljongin infosta: http://www.jklpaviljonki.fi/ota_yhteytta.php

  #61206

  JL

  Jäsen

  Laaksonen on täysissä sielun voimissaan (tai sanotaanko, että samassa kunnossa kuin ennenkin). Harmitus oli aino mitä matsista jäi jäljelle noinkin typerän virheen takia. Puhelimessa eilen sanoi jo olleensa nyrkkeily treeneissäkin, joten se siitä.

  #61207

  Antti L.

  Jäsen

  Kiitoksia minunkin puolestani kaikille, jotka tämän illan mahdollistivat. Raahasin paikalle ison porukan kamppailunoviiseja ja viesti oli, että lippuihin sijoitettu 15€ oli paras satsaus kuukausiin. Eli lisää vaan!

  Kohokohtia oli itselleni erityisesti kotijoukkueen esitys, Samppa ei harmittavasti kuitenkaan ollut läheskään niin hyvä kuin olisi voinut olla. Negatiivisista asioista mieleen tulee Ruotsin tytön oikeusmurha ja Kinnusen mahtava yläpotku (en olisi näin uskonut ikinä kirjoittavani, mutta ei hienosta tyrmäyksestä kyllä voinut täysilllä nauttia, sen verran elottoman näköisesti kaveri tipahti).

  Yhteenvetona todettakoon=>LISÄÄääää!

  Antti

  p.s. Olikohan Keskisuomalaisen edellisen päivän kirjoitus tarkoituksella sijoitettu tuohon ajankohtaan? Jotenkin kornia lukea samalta aukeamalta sivun juttu kontaktilajien aivovaurioista ja mainos JKL fightnightista.

  #61208

  Zamppa

  Jäsen

  @Mr K wrote:

  Junikan ja Aallon matsissa jäi harmittamaan se, että Samppa ei saanut itsestään parastaan irti. Totesi itsekin jälkeen päin, että ei saanut itseään edes väsymään. Siitä olis voinut tulla huikea matsi, sillä Samppa on parhaimmillaan todella sähäkkä ja nopea.

  No parempi voitti kuitenkin 8) Ei pitäs jäätyä mut jostain syystä näin vaan kävi. Puuttu fiilis koko hommasta vaikka kannustus oli kova. Ja kyllä mä väsyin mut se väsymys tuntu kropassa löysyytenä eikä sellasena rasituksesta tulevana puuskutuksena mitä yleensä. Tästä jatketaan ja toivottavasti parempaan suuntaan. Tosin nyt pukkaa flunssaa päälle pahasti 👿 Kiitos Villelle hyvästä matsista.

  -Samppa-

  #61209

  Jikida

  Jäsen

  Markon ottelu oli hyvä ja tasainen. Itse kuuluin näihin, jotka ajattelivat ennen matsia, että jompi kumpi tipahtaa ottelun 2./3. erässä kunnon luhankalaiseen, mutta ottelu olikin tasainen, tekninen kamppailu.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.