karsintaturnaus

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut karsintaturnaus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #38990

  thaiviking

  Osallistuja

  Mitä mieltä thai nyrkkeily kansa oli turnauksena järjestetystä sm-karsinnasta. onko parempi ku vanha systeemi. omast mielest se tuntuu iha hyvält vaihtoehdolt. tietää tarkkaa koska h-hetki on. ja onhan se sellane urheilujuhlan tuntu ku suomen parhaat kokoontuu samaan paikkaan. ite en valitettavasti päässy paikanpäälle tänä vuan. ehkä ens kerral…

  #42407

  Anonymous

  Jäsen

  Nimenomaan. Tää on paras vaihtoehto ja niille kavereille jotka pääsee maajoukkueeseen hyvää harjoitusta. Harmi kun tuli noin paljon kokeneitten kavereiden poisjäämisiä, mutta mitalit jaetaan osallistujien kesken. Voittajat ei jossittele.

  Ne ketkä eivät sitä tienneet, niin ranking 1. ja 2. meni eri lohkoon ja saman seuran kaksi parasta meni kans eri lohkoon. Muuten sitten arvottiin kaaviot. Eli arpatuuri ratkaisee, mutta ei liikaa (ettei 1. ja 2. kohtaa heti alussa ja toisessa lohkossa sitten on helppoa).

  #42408

  pasi

  Jäsen

  Myöskin samaa mieltä. Hyvä homma. Ei tuu ainakaan niitä walkovereita. Ja tuskinpa tämä turnaustyyppinen karsinta oli pätkääkään syyllinen hiukan laimeaan nimimiesten osallistumis intoon. Ja tosiaan ne äijät, jotka ottelee maailmalla saa just sitä tarvittavaa kokemusta turnauksiin. Pitäs osata otella hyvin ja kovaa ja vielä rikkomatta paikkoja. Se on ei helppoa jos sitä ei osaa.

  #42409

  mouth4war

  Jäsen

  Huolimatta uuden systeemin karsintamentelmän hyvyydestä, harmittaa ns. nimekkäiden ja kokeneiden runsaslukuinen poisjääminen…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.