Naisten SM-karsinnat 6.3.2004

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Naisten SM-karsinnat 6.3.2004

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39313

  annabel

  Jäsen

  Sellainen ihmetyttää, että miksi naisten SM-karsinnat järjestetään Turussa, kun (lähes) kaikki ottelijat ovat oletettavasti Helsingistä, tai kaupungista, joka sijaitsee lähempänä Helsinkiä kuin Turkua?

  Milloin on DL SM-kilpailujen ilmottautumiseen, eli milloin tietää, joutuuko karsimaan vai ei?

  Olisi siis tarkoitus osallistua SM-kilpailuihin, mutta koska asun tällä hetkellä ulkomailla, olisi tärkeää saada tietää ajoissa, milloin joutuu järjestämään reissua Suomeen päin.

  #50674

  pertsa

  Osallistuja

  Turun salikilpailut valittiin karsintapaikaksi,koska päivämäärä sopi hyvin siihen tarkoitukseen.
  Seuroihin on lähtenyt sähköpostitse tietoa jo kilpailuista ja kirjalliset tiedot saapuvat seuroihin vielä tämän viikon aikana.
  Kirjalliset ilmoittautumiset oltava perillä seuroittain viimeistään 20.2.

  #50675

  Mirka

  Jäsen

  kuulin että mm-kisat olis viikko finaalien jälkeen, meinataanko silti naisten kisat pitää niin kun on ilmoitettu vai aikaistetaanko niitä??
  olisi kiva joskus tietää jotain ajoissa… 👿

  #50676

  Anonymous

  Jäsen

  MM-kisat on vasta loppuvuonna.

  #50677

  Heidi_G

  Jäsen

  Riku forever online…vastaus tuli niin nopee :roll

  #50678

  Mirka

  Jäsen

  no okei, mut jotkut isommat kisat ulkomailla 😆 .. miten on?

  #50679

  Anonymous

  Jäsen

  Ei ole.

  #50680

  pertsa

  Osallistuja

  Ihan noin ystävällisenä vinkkinä:siltä omalta valmentajalta kannattaa aina kysellä noista kilpailu-yms asioista. Hänen pitäisi kyllä seurasta riippumatta olla tietoinen ajoissa tulevista tapahtumista tms,tai sitten ottaa selvää. Ihmetyttää joskus nimittäin,kun yksittäiset ottelijat kyselevät usein asioista keskustelupalstalta,jotka pitäisi olla kyllä valmentajien tiedossa…

  #50681

  annabel

  Jäsen

  No jaa. Sikshän meillä on nämä hienot keksinnöt kuin internet ja keskustelupalsta, jotta on mahdollisuus kysyä mitä vaan ja milloin vaan. Varsinkin kun vastauksetkin tulevat viralliselta taholta ja aika sutjakkaasti takaisin.

  Nopeampaa se on pommittaa tätä palstaa (kun itse asuu muutaman kuukauden 800km päässä omasta salista), kuin että pistää kalliita puheluita Suomen päähän.

  #50682

  mouth4war

  Jäsen

  @annabel wrote:

  No jaa. Sikshän meillä on nämä hienot keksinnöt kuin internet ja keskustelupalsta, jotta on mahdollisuus kysyä mitä vaan ja milloin vaan. Varsinkin kun vastauksetkin tulevat viralliselta taholta ja aika sutjakkaasti takaisin.

  Olen täysin samaa mieltä. Erittäin hyvin sanottu siellä takana.

  Se on jännä juttu, miten heti ihminen leimataan tyhmäksi ja tietämättömäksi tai muuten vaan ihan opossumiksi, jos hän kysyy jotain. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä vastauksia. Mielestäni tämä “ystävällinen kehotus” tai mikä se nyt olikaan, oli erittäin tyhmä vastaus. Siitä huokui asenne joka sanoo “mitäs täällä kyselet, oletkos tyhmä?”

  Parempi se kai on kysyä, kuin jättää kysymättä ja arvailla…

  #50683

  pertsa

  Osallistuja

  Ilmeisesti en kirjoittanut viestiä tarpeeksi selvästi. En todella nimitellyt ketään tyhmäksi,eikä se ollut edes tarkoitukseni. Kirjoituksessani ei näin edes vihjata. Ihan hallituksen edustajanakin (varapuheenjohtaja) voin todeta,että keskustelupalstahan ei ole mikään liiton virallinen informaatiolähde,eikä sen tarkoituskaan ole olla sellainen.
  Rikuhan pitää liiton sivuja todella hienosti yllä ja päivittää niitä usein ja vastailee kysymyksiin myös täällä keskustelusivuilla auliisti.
  Tämä on erittäin hyvä asia ja moni varsinkin lajin parissa aloitteleva saa täältä tärkeää tietoa,jota kaikkia ei ehkä rohkene omalla salilla kysyä.

  Kuitenkin joihinkin kysymyksiin saisi varmasti omalta valmentajalta tarvittavat tiedot heti vaikka asuisikin muualla,jotta ei tarvitse kirjoittaa tänne ja odottaa koska kysymykseen vastataan.
  Omalla valmentajalla kun luultavasti on myös sähköposti,jos ei puhelinta halua käyttää,eikä häntä tapaa.
  Katson tätä asiaa nyt lähinnä valmentajan näkökulmasta ja oudoksun lähinnä tilannetta,mikäli omat ottelijani joutuisivat hakemaan tietoa keskustelupalstalta jostain tärkeästä asiasta,kuten tästä SM-kisojen ilmoittautumisajasta tms. Eli heitin vähän tiedotusvastuuta myös seuroille,kun joku taisi valittaa ilmeisesti liiton suuntaan jossain kisa-asiassa,ettei asioista kuule tarpeeksi ajoissa tms.
  Siis ketään kysyjää halveksimatta.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.