"Naughty Girl" ja "Hornet" Bangkokissa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut "Naughty Girl" ja "Hornet" Bangkokissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40283

  pertsa

  Osallistuja

  Chitaladan Milja Heino ottelee Thaimaan Kuningatteren syntymäpäivien kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa, Bangkokin Sanam Luangilla, 12.8. WMC:n MM-vyöstä thaimaalaista vastustajaa vastaan. Nyt normaalia yhtä alemmassa sarjassa, eli 116lbs.

  Edellisenä iltana, eli lauantaina 11.8. ottelee saman seuran Antti “Hornet” Nuutinen ensimmäisenä suomalaisena Lumpinin Stadionilla thaimaalaista Diew Japongsupania vastaan.

  Jos joku on silloin Bangkokissa, niin kannustamaan vaan!

  #62958

  makkall

  Jäsen

  Voi kun olisisinkin Bangkokissa, mutta toivottelen täältä Suomesta onnea matkaan!

  #62959

  samit

  Jäsen

  Onnea matseihin!!

  -Sami-

  #62960

  pertsa

  Osallistuja

  Tassa tanne myos vahan raporttia:

  “NUUTISELLE PISTETAPPIO LUMPINILLA

  Antti Nuutinen otteli ensimmaisena suomalaisena kuuluisalla Lumpinin areenalla lauantaina 11.8.
  Kuluisalle areenalle paasy nakyi hieman Nuutisen otteissa ja kolmen ensimmaisen eran aikana Antti oli tuomareiden mukaan viela pistejohdossa, mutta neljas meni selvasti thaikulle ja viides meni thaimaalaiseen tyyliin varmistelussa. Pistetappio siis talla kertaa.
  Pisteet meni 49-47,48-47 ja 48-47

  HEINON OTTELUSSA EPASELVYYKSIA

  Milja Heinon oli maara otella WMC:n ammattilaisten titteliottelussa, sarjassa 116 paunaa, joka oli sovittu WMC:n edustajan kanssa jo maaliskuussa.

  Thaimaassa suomalaisille selvisi, etta vastustajaa ei loytynyt sovittuun sarjaan, joten ottelu kaydaan sarjassa 118 paunaa, sarjan hallitsevaa mestaria, Thaimaan Deprasukia vastaan, normaaleilla WMC:n saannoilla, 5 x 2min.
  Vastustaja ei meriiteistaan huolimatta huolestuttanut suomalaisia sovittua ylemmassa sarjassa, vaikka hanella oli muutaman amatoorien maailmanmestaruuksien lisaksi myos muutama ammattilaisten maailmanmestaruusvyo ja ottelusaldo huomattavasti Heinoa suurempi, kunnioitettavat 69 voittoa ja vain yksi tappio.

  Itse ottelupaikalla kerrattiin viela sovitut saannot ja ottelun alun kaksi ensimmaista eraa menivat suhteellisen tasaisesti, kolmas thaimaalaiselle ja viimeinen Heinolle.
  Suureksi yllatykseksi suomalaiset kuulivat kuitenkin vasta neljannen eran alkaessa, etta ottelun kesto onkin vain 4 eraa, jonka joku koko ottelutapahtuman jarjestajista oli muuttanut, WMC:n edustajien tietamatta.
  Tuomarit nakivat thaimaalaisen pistevoittajaksi neljan eran jalkeen ja vaikka voittajan vyolle asetettiin mestaruusvyo, ottelu ei ollut WMC:n edustajan, Stephan Foxin mukaan tietenkaan mestaruusottelu, koska se ei ollut 5 x 2min ja toinen ottelija ei tieda ottelun pituutta etukateen, joka vaikuttaa tietenkin koko ottelun rytmiin ja arvosteluun.

  Fox pystyi vain pahoittelemaan tilannetta ja myonsi Heinolle oikeuden otella sovitussa 116paunan sarjassa titteliottelun, heti kun on siihen halukas.”

  Fox oli ottelun jalkeen todella vihainen, kun joku muu menee muuttamaan ottelun saantoja tuosta vain.

  Ennenkin on ollut jotain saatoa, mutta nyt vahan ihmeteltiinkin, kun otteluun asti kaikki meni niin sujuvasti. Myos kyynerpaat piti olla sallittuja, mutta kehatuomari huomautti Miljaa pari kertaa niiden kaytosta ottelun aikana.

  Myos Nuutinen joutui hikoilemaan Lumpinin saunassa punnitusaamuna, vaikka puntari naytti puoli kiloa alle sovitun.

  Kirjoittelen naista sitten myohemmin paremmin.

  #62961

  mb

  Osallistuja

  Miten ihmeessä tuollaisia sekaannuksia voi tulla jopa WMC:n titteliottelussa? Tuntuisi, että tuollaiset kuuluisi korkeintaan salikisoihin, jos sinnekkään. Ihme touhua.

  #62962

  pertsa

  Osallistuja

  WMC:ta ei voi oikein syyttaa, sahlays oli yhta iso yllatys myos heille.
  Kilpailun paatuomarilta on nyt vaadittu selitysta asiasta, katsotaan, mita keksii. Videolta kun katsottiin ottelua, niin huomattiin, etta eratauotkin oli venytetty puolitoistaminuuttisiksi.

  #62963

  mb

  Osallistuja

  No en tiedä ketä tuollaisessa tilanteessa pitäisi syyttää, WMC:tä, päätuomaria vai kumpaakin. Ulkopuolisen silmin tuo toiminta vain tuntuu uskomattoman oudolta. Eikös WMC ole kuitenkin thainyrkkeilyn suurin liitto ja sitten asiat kämmätään tällä tavalla, oli se sitten päätuomarin syy tai ei.

  Esimerkiksi jos thainyrkkeily olisi suuresti arvostettu Suomen mediassa, miten tuollaisen asian voisi selittää? Ottelijalle sovitaan ottelu, sitten viikkoa ennen selviää, että joutuu ylempään painoluokkaan ja KESKEN ottelun selviää, ettei erätkään ole viralliiset ja näin ollen ottelu ei olekkaan WMC-titteliottelu, kyllä siinä olisi uskottavuus kovalla koetuksella. Tuollainenhan olisi esimerkiksi nyrkkeilyssä katastrofi.

  Noh, kai tärkeintä on kuitenkin, että WMC antaa Miljalle mahdollisuuden oikeaan titteliotteluun, mikä nyt onkin vähintä mitä voi tehdä. 🙄

  #62964

  zaltti

  Jäsen

  Sääli että otteluissa kävi miten kävi. Uskomattomalta kuulostaa tuollainen sähläily. Itse olen ollut siinä käsityksessä, että Thaimaalaiset tuomarit osaavat asiansa.

  #62965

  pertsa

  Osallistuja

  Kylla tuomarit osaakin Thaimaassa, mutta ilmeisesti joku oli niille antanut ihan eri tietoa.
  Kylla aika haloo varmaan joo tulisi, jos Asikainen ja Maki lahtisi Saksaan 12-eraiseen titteliotteluun, joka olisi sovittu puoli vuotta ennen ja olisivat treenanneet juuri siihen. Paikanpaalla sitten sanottaisiin, etta ottelu onkin sitten ylemmassa sarjassa ja ennen yhdeksatta eraa joku sanoisi, etta taa on sitten muuten viimeinen era. Ja kesken matsia viela, etta upparit on muuten kielletty.

  #62966

  mouth4war

  Jäsen

  Asiasta täysin tietämättömänä ajattelin, että eikö tällaisessa tilanteessa ottelun tulos voitaisi mitätöidä ja sopia uusintamatsi?

  #62967

  toni.f

  Jäsen

  @mouth4war wrote:

  Asiasta täysin tietämättömänä ajattelin, että eikö tällaisessa tilanteessa ottelun tulos voitaisi mitätöidä ja sopia uusintamatsi?

  Ajattelin täysin samaa!

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.