SM2010-finaalit 20.2.2010, Joensuu

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut SM2010-finaalit 20.2.2010, Joensuu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 68)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40805

  Tuke

  Osallistuja

  Majoitusvinkkiä Joensuusta:

  Pyysin tarjoukset kyseisistä paikoista, joten hinnat on ihan kilpailukykyiset.

  Hotelli Aada (Jet Setin vastapäätä)

  Hotel Aada
  Kauppakatu 32
  FIN-80100 JOENSUU
  puh/tel +358 (0)13 256 2200
  fax +358 (0)13 256 2231
  http://www.hotelaada.fi
  huonevaraukset@hotelaada.fi

  1 hh 57,00, 2 hh 68,00, 3 hh 76,00 euroa / huone / vrk sisältäen runsaan aamiaisen noutopöydästä.

  Hotelli Green Star (Vastavalmistunut uusi hostelli)

  Huonehinta: 47euroa/yö sisältäen aamiaiset (huoneessa voi majoittua 1-3 henkilöä). Tarjous voimasa 12.2.2010 saakka!!!

  http://www.greenstar.fi
  p. 010 423 9390
  Torikatu 16
  80100 Joensuu

  Painonvetoja varten meillä on varattu Hotelli aadasta sauna 19.2 klo 15:00 – 18:00. Hotelli on Jet Setin vastapäätä joten punnitukseen pääsee sit saunasta suoraan kadun ylittämällä. Punnituksen jälkeen kilpailijoilla ruokailu hotelli aadassa. Kilpailijoiden ruokailun tarjoaa JTN ry. Huoltajat voivat myös syödä edulliseen 8,60 € hintaan. Ruokailu on seisovasta pöydästä. Ruokavaihtoehtona on broileripasta. Jos haluat syödä kasvivaihtoehtoa, niin laita viestiä
  –> huonevaraukset@hotelaada.fi.

  Kehätyttöjä voi vilkuilla ennakkoon –> http://www.daredolls.net (Huom! K18).

  Ennen iltatapahtuman alkua maamme laulun käy laulamassa Joensuun mieslaulajat – pienet sievät. Facebookista löytyy heiltä fanisivut.

  #66716

  Tuke

  Osallistuja

  Finaalien ottelujärjestys:

  Päiväottelut klo 13:00 alkaen:

  1.) -48kg
  Heli Salapuro, Chitalada – Lotta Loikkanen, Chitalada

  2.) -57kg
  Jani Ikävalko, OTBC – Minh Lee, JTBC

  3.) -63,5kg
  Piia Tantarimäki, HTBC – Anna Willberg, HTBC

  4.) -60kg
  Jaakko Ojantakanen, KOTR – Mikko Blom, HTBC

  5.) -63,5kg
  Jukka Kyynäräinen, Chitalada – Kari Viinikainen, PvTBC

  Iltaottelut alkavat klo 18:00:

  6.) -51kg
  Marjo Rautanen, Chitalada – Anna Forsman, TTBC

  7.) -67kg
  Teemu Hellevaara, Chitalada – Jarkko Kekarainen, JTBC.

  8.) -54kg
  Mika Honkanen, Chitalada – Jere Flinkman, PvTBC

  9.) -54
  Frauke Kubischta, HTBC – Kaisa Kokko, JTBC

  10.) -71kg
  Jani Lehtola, TTBC – Antero Hynynen, KOTR

  11.) -91kg
  Miika Kinnunen, JTBC – Tomi Satta, KOTR

  12.) -75kg
  Jussi Pirttikangas, Kemi – Simo Ukkonen, HTBC

  13.) -81kg
  Ville Aalto, PvTBC – Panu Korpivaara, HTBC

  Ottelujärjestys voi muuttua, jos tulee sairastumisia tai perumisia. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  #66718

  Tuke

  Osallistuja

  Tarkennusta vielä tuosta saunatilasta. Saunatilaa saa käyttää, vaikka yöpyykin muualla.

  Järjestäjän puolelta tullaan videoimaan tapahtuma kahdella kameralla ja editoidaan niistä DVD viime vuosien tapaan. Emme kuitenkaan tule estämään sitä jos joku omalta paikaltaan haluaa kuvata tapahtumaa. Kehän läheisyyden haluaisimme kuitenkin rauhoittaa omille kuvaajille.

  #66719

  Tuke

  Osallistuja

  Saunasta vielä..

  Saunaa varatessani oletin, että saunatilassa on erikseen miesten ja naisten puoli.. noh eipä siellä ollutkaan, joten joudutaan jakamaan silleen että klo 15:00 – 16:30 sauna käytössä naisilla ja miehillä klo 16:30 – 18:00. Jos naisväki kehtaisi vinkata minulle esim. sähköpostiin tuure.mutanen@muaythai.fi, että tarvitsetko saunatilaa käyttöön. Jos kukaan naisista ei tarvitse painonvetoja varten saunaa, niin sit sauna on käytössä miehillä klo 15:00 alkaen. Miehistä tiedän sen, että muutama ainakin siellä haluaa käydä.

  #66720

  Muay Tribe

  Osallistuja

  Tuli vaan mieleen että onko tuo nyt mikään ongelma jos miehet ja naiset saunovat samaan aikaan kun kaikilla kuitenkin on kumipuvut tai ainakin vähintään pyyhkeet päällä ja suomalaisia ollaan. Ei ainakaan aiemmin ole arvokisoissa ollut ongelmana, samaan aikaan saunassa ruotsin joukkueen tyttöjen kanssa istuneena ;). Tosin tällä kertaa taidan jättää saunomisen muille 🙂

  #66721

  Tuke

  Osallistuja

  @Antsu wrote:

  Tuli vaan mieleen että onko tuo nyt mikään ongelma jos miehet ja naiset saunovat samaan aikaan kun kaikilla kuitenkin on kumipuvut tai ainakin vähintään pyyhkeet päällä ja suomalaisia ollaan. Ei ainakaan aiemmin ole arvokisoissa ollut ongelmana, samaan aikaan saunassa ruotsin joukkueen tyttöjen kanssa istuneena ;). Tosin tällä kertaa taidan jättää saunomisen muille 🙂

  Jos tuo on vaan kaikille Ok, niin ehdottomasti noin.

  #66722

  Zamppa

  Jäsen

  Tuke: Onko teillä valokuvaaja jo hommattu?

  Meillä olisi lähdössä mukaan ammattikuvaaja joka kuvasi noita karsintamatseja Jyväskylässä. Voisi kuvata nämäkin kisat hyvin kohtuullisella korvauksella. Petri on laittanut sulle viestiä, joten vastaatko mikä on tilanne. Kuvaako vain Jyväskylän seuralle vai ottaako kuvia myös liiton käyttöön.

  Lehtijuttuihin kun noita kunnon kuvia kuitenkin tarvitaan.

  #66723

  Tuke

  Osallistuja

  Meille tulee ammattikoulun porukka kuvaamaan koko tapahtuman punnituksineen, kisapaikan rakentamisineen, kisat..jne. Heillä on asianmukaiset kamerat ja osaaminen, että saadaan kunnon photot tapahtumasta. Vastasin Petrille YV:nä.

  Kommenttien perusteella tuo yhteissauna ei ole pelottanut ketään, joten varmaan voidaan mennä niin että ei ole erikseen miesten ja naisten vuoroja.

  #66725

  Jikida

  Jäsen

  Vähän lisää keskustelua kaipaisi finaali-ketju. Päivän aikana kuitenkin luvassa monta mielenkiintoista matsia. Onko Vicious kirjoittelemassa ennakoita matseista?

  #66726

  Vicious

  Jäsen

  Ennakko on tulossa. Viikonloppuna tai alkuviikosta pitäisi olla valmiina.

  #66727

  pietu

  Osallistuja

  Gia Winberg peruu finaaliottelun jalkapöydän murtuman vuoksi.

  #66728

  tku

  Osallistuja

  Voi pärkkele! Tuijalle jo toiset missatut SM-kisat. Ensiksi oman sairastelun vuoksi ja nyt vastustaja loukkaantuu. Paska juttu, mutta minkäs teet, kuuluu lajin ihanuuksiin.

  Jos Gia on iskussa 15.5., niin toteutetaan tämä ottelu sitten “henkisenä SM-finaalina” Turun 25-vuotis juhlakilpailuissa.

  #66729

  Tuke

  Osallistuja

  Karjalaisen netti-tv juttu –> http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Netti-TV/index.html

  Huomenna karjalaisessa ennakkojuttua kisoista. Karjalainen tulee myös tekemään juttua perjantain punnitustilaisuuteen. Harjotelkaa jo siis valmiiksi “tuplahauiksen” jännittämistä 😀

  #66717

  tku

  Osallistuja

  Sananen Joensuusta

  Ei ole yllätys, että Joensuu järjestää SM:t viimeisen päälle, koska onhan Joensuu paras. Jos kilpailut olisivat järjestetty esim. Helsingissä, tulokset luettaisiin HS:n kuolinilmoitusten joukosta (Mauri Mono hävisi taas, rauha muistolle), katsojia olisi toista kymmentä ja punnitus pidettäisiin Mäkelänkadun Kisiksellä vai missä helevetissä se paikka nyt oli. Toista se on Itä-Suomen helmessä, Joensuussa. Siellä tapahtuma on Joensuun keskustassa eli ytimessä, halli on loppuunmyyty, parkkipaikkoja löytyy joka puolelta, jopa talviseen lumentuloon on varauduttu ja lumet kärrätty pois keskustasta, paikallislehdet rukoilevat akkreditointia, punnitus on Jetissä (jetin terassi kesällä on SE mesta) ja kilpailijat nauttivat kaduilla suomalaisten filmitähtien statusta.


  Kuva Miss Joensuu 2003 kilpailun voittajista.

  Huhujen mukaan kauneimmat naiset ovat Turussa, mutta tosiasiassa kauneimmat löytyvät Joensuusta, missiläänin metropolista, josta monet kuuluisuudet ovat ponkaisseet maailman kartalle. Tarja Smura, Henna Meriläinen ja Heli Pirhonen ovat kaikki naisia ja missejä. Heidän kuvillaan traktoreita myytiin kuin siimaa. Kaupunki ei ole pelkästään miesten silmän ilo, sillä naisille on tarjolla romantiikkaa ja vaaroja uhkuva Torin parkki, josta on mahdollisuus päästä kokemaan salaperäisen vauhti- ja musiikkielämyksen kiehtova sight-seeing. Urheiluauton tuntuiset, pimeäikkunaiset sporttikaarat sukkuloivat Joensuun kiihkeillä kaduilla kääntymiskieltoja uhmaten. Musiikista huolehtii ulkomaisten maailmantähtien kirjo: Pandora, Culture Beat, 2 Unlimited sekä tietysti 4 Ruusua. Elämysten Joensuu ei jätä ketään kylmäksi, koska taksijonot ovat lyhyitä ja kävelymatkat vieläkin lyhyempiä.


  Joensuussa on joka ilta auringonlasku, joka sytytetään turistien kunniaksi.

  Käyttäytymisohjeita Joensuuhun menijöille!

  Ulkomaalaisten eli Stadilaisten ei tarvitse enää pelätä Joensuussa. Skinheadit ovat jo karvoittuneet ikämiehiksi ja nykyään kalju on hyväksytty tapa pitää tukkaa. Suomea ei tosin kannata puhua voimakkaalla murteella, saatikka ruotsilla, koska silloin saattaa tulla turpaan. Joensuun baareissa päivystää nimittäin useita nyrkkeilyn Suomen mestareita ja viimeistään portsarina toimiva Murikka lyö pääsi narikkaan. Murikkahan otteli vuonna 1998 Joensuun loppuunmyydyssä jäähallissa edesmennyttä Kaarina Hazardia vastaan, mutta lupautui uusintaan tänä vuonna. Muutoin after fight party taivaan tähdet ovat kirkkaita.


  Kuva Jumalasta, jonka päälle astuminen on syvä loukkaus joensuulaisia kohtaan. Jumalan väri on kosken kirkas, jonka värinen paita tuo onnea.

  Joensuun yksinkertaisena kuninkaana ja kiistamattomana Jumalana toimii Jaakko Teppo, joka myös asuu Joensuussa, ihmisten joukossa. Mikäli turisti kohtaa kivestä rakennetun Jaakko Tepon, niin sen päälle kiipeäminen on sakolla rangaistava teko. Jos taas kolikko tippuu taskustasi ja siinä on Jaakko Tepon kuva, sitä ei saa polkea kiinni. Väkijoukossa Jaakko Tepon arvostelu on julkisesti kielletty. Tavattaessa Jaakko Tepon kuva tulee ohittaa kunnioitusta herättävällä tavalla, eikä sille saa näyttää jalkapohjaa. Jaakko Teppoa ei myöskään sovi taputella päähän, koska Jaakko Tepolla on hattunsa alla piiloitettuna korkkiruuvi kiperiä tilanteita (ulkomaiset marjamehupullot) varten. Hänen musikkiaan sopii hyräillä, muttei ironisella sävyllä.

  Lyhyt Joensuu-Suomi sanakirja thainyrkkeilyturistelle.

  Tae pok sin = thaiboxing, thainyrkkeily
  Teäläköse tae pok sinki on? = Anteeksi, pidetäänkö thainyrkkeilyn SM-kilpailut täällä?
  Nui justiisa! Nui justiisa! = jatka, jatka (kehäkulmasta huudettuna)
  Vejä! = hyökkää
  Elä pelekkee! = tunteiden näyttämistä hillitsevä kehoitus
  Vuota ku se tulloo! = ajoita vastaiskusi vastustajan hyökkäykseen
  Mulukkumylläkkä = miespuoliset ottelijat ovat lähiottelussa
  Ihanko nuo tosissaa lyövät = full rules muay thai
  Peä aukes, verta roplus ympäri kehhee = TKO
  Mittee työ matsie jäläkkee teättä? = after fight party
  Mistee helevetistä työ ootta? = Oletteko Helsingistä kotoisin?
  Mien pelekkee kettää! = Asuinpaikkanne ei tee vaikutusta.

  #66730

  Muay Tribe

  Osallistuja

  Luin Vantaalaisena joskus jostain matkailumainoksesta, että Maanosan lisäksi Joensuu on myös kaupunki, jolla on oman kielen ja kulttuurin lisäksi myös oma murre.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 68)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.