SM:n paras ottelu oli?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut SM:n paras ottelu oli?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39022

  Anonymous

  Jäsen

  Helin vs. Savolainen oli odotetuin. Nyt kun kisat on katsottu, pidin eniten:

  #43166

  mikko

  Jäsen

  Penttilän ottelu oli hyvä.. Juha eteni niin määrätietoisesti, että vastustajan henkisen selkärangan katkeamisen näki selvästi ennen ensimmäistä erätaukoa.

  Topin otteita oli myöskin mielenkiintoista seurata, kun ottelu kesti noinkin kauan. Tekniikka oli kehittynyt kauttaaltaan.. potkut oli tosi vahvoja ja niihin lähteminen lyönnein hämäämällä (lue. vasemmalla koukulla horjuttamalla) sujui nätisti. Etujalan sivupotku jäi mieleen… onkos sitä lähdetty Puraselta adoptoimaan ? 😉

  Gyl Turuuust.. Onk knakei?

  #43167

  Anonymous

  Jäsen

  @mikko wrote:

  Puraselta adoptoimaan ?

  Onkos kokemuksia?

  Topin otteita saimme seurata siksi nin kauan, koska Topi antoi armoa.

  Mitäs luulet Petteri M., mahtusko Topi FF7:n ottelulistalle? Monia varmaan kiinnostas nähdä Topi ottelemassa ulkomaan isoja miehiä vastaan.

  #43168

  mikko

  Jäsen

  @Riku wrote:

  @mikko wrote:

  Puraselta adoptoimaan ?

  Onkos kokemuksia?

  On siitä varmasti vaikutteita tullut, vaan ei yhtä hyvää saisi tekemälläkään.

  Joo.. ihmettelinkin paikan päällä “taktiikkaa”, kun Topi pyrki lyömään vartaloon Jussin suojauksen ollessa jotakuinkin lanteilla, ei käyttänyt suoria polvia (paikkoja vaikka muille jakaa) ja jätti muutenkin tilanteet aivan kesken..

  #43169

  Manni1

  Jäsen

  musta oli tosi viihdyttäviä matseja illassa. kyl suomipojat määrää! Topi nyt oli _vähän_ ylivoimainen.. mut olihan sitäkin ihan kiva katella. Harminpaikka vaan, että ehkä odotetuin matsi jäi ottelematta. selkävaivat on tosi paskamaisia…

  #43170

  Hanski

  Osallistuja

  Valtonen vs. Rahikkala oli mun mielestä illan paras matsi siinä osu kyllä sopivan tasaväkiset jätkät ottamaan toisistaan mittaa ja vauhtia piisas hyvin joka erään… ja topi olis kyl hauska nähdä ottelemas jotain oman tasostaan kaveria vastaan olis varmasti erittäin yleisöön menevää tavaraa… mielessä kävi semmonen homma että olis hauska nähdä
  topi helin vs. jarno nurminen mylly… jarno osoitti 2002 suomen mestaruudesta otellessaan kyllä erittäin suurta voittamisen halua otteli matsin paikat hajalla loppuun asti… 😯

  #43171

  IronMake

  Jäsen

  Hienot oli kamppailut. Jaa-a, pidin Juha Penttilän otteista, tosin vastustaja oli kyllä paljon heikompi, mutta silti. Kunnon “hyeena-asenne” Juhalla ! Hirvasvuopion taidot alkavat olla myös kaunista katsottavaa. Marilan ja Aholan matsi nyt oli aika turha, hirveä tasoero. Valtosen ja Rahikkalan matsi oli varmaan illan tasaisin ja kovin taistelu, hyvä ! Ja Topi nyt oli aivan tappaja Jussin rinnalla. Jussi kun oli vielä hankkinut keskivartalomassaa aika huolella. Mutta Jesus, että Topi on vahva ja antoi vielä sääliä… Veikkaan, että Jarno Nurminen saisi pahasti lättyyn, vaikka kova taistelija onkin. Alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa siltä, että tästä maasta ei Topille löydy vastusta (paitsi Puranen 😛 ), vai kuinka ?

  #43172

  IronMake

  Jäsen

  Jes. FF7:aan Topille , Pietulle ja Petelle matsit. Lippujen hinnat vois olla mitä vaan, sinne haluais kaikki ! 😯

  #43173

  Anonymous

  Jäsen

  Itseasiassa ainakin Martinez ja Helin ottelevat FF7:ssa, mutta Petteri varmistakoon itse asian.

  #43174

  Anonymous

  Jäsen

  Ja kaikille Antero Hynysen ja Juha Penttilän faneille tiedoksi, kaverit kohtaa 8.2. Espoossa 5x2min. kaikki suojat päällä MM-kisoihin valmistautumisen merkeissä.

  #43175

  Kojiro

  Jäsen

  Näissä SM-kilpailuissa oli ensimmäisen kerran näin monta HTBC:n sisäistä “paikallisottelua”. Kylmä totuus on, että ei seurakavereiden välisissä otteluissa ole samaa meininkiä kuin eri seurojen hepuilla. Teppo ja Riku vastasivat illan parhaasta paikallisottelusta. Näky selvästi, että molemat halusivat voittaa. Paras meiniki mun mielestä oli Turku vs. Lappeenranta ottelussa. Turun mies Niemi vaikutti vahvalta, mutta ei ihan vielä pärjännyt kuntonsa ja tekniikka-arsenaalinsa puolesta Laineelle.
  Topi ja Jarno tuntuivat olevan armeliaalla tuulella…

  #43176

  Anonymous

  Jäsen

  @Riku wrote:

  Ja kaikille Antero Hynysen ja Juha Penttilän faneille tiedoksi, kaverit kohtaa 8.2. Espoossa 5x2min. kaikki suojat päällä MM-kisoihin valmistautumisen merkeissä.

  Juha on sairaana, matsi peruttu.

  #43177

  Manni1

  Jäsen

  @Kojiro wrote:

  Teppo ja Riku vastasivat illan parhaasta paikallisottelusta. Näky selvästi, että molemat halusivat voittaa.

  Voihan olla et sekin vaikuttaa, että Riku on vasta hiljattain vaihtanu seuraa. Ei oo päässy tottuu. Mun mielestä Kallion ja Kuneisen ottelun ekoissa erissä huomas todellaki, että kaverit tuntee toistensa metkut eikä paljoo uskaltanu sitten yrittää. Kivaa katottavaa Kuneisen matsaaminen kyllä. Tosi nätti tekniikka.

  #43178

  pmaunu

  Osallistuja

  Fight Festival 7 isketään 14.4. Helsingin Urheilutalolla. Tavoitteena on järjestää sinne myös muutamat thai-matsit. Mm. Topille on jo laitettu vastustaja hakuun.

  #43179

  PrimeT

  Jäsen

  Fight Festival 6:n ehdotonta parhaimmistoa oli naisten ottelut! Pistäkäähän vastustaja hakuun Mappelalle & Maaritillekkin..ja ilman suojia tietenkin!

  -koukkuun jäänyt- 😉

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.