Suomiväriä S1-kisoihin?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Suomiväriä S1-kisoihin?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40031

  pertsa

  Osallistuja

  Kuningattaren syntymäpäivänä järjestetään elokuussa Bangkokissa perinteiset isot ottelut. Tänä vuonna olisi tarkoituksena järjestää ensimmäinen S1-turnaus myös naisille. Mukana olisi 5 thaimaalaista ja 3 falangia. Alustavasti olemme saaneet tiedustelun, kiinnostaako Milja Heinoa osallistua mukaan.

  #60955

  pertsa

  Osallistuja

  Miljan osallistuminen tähän “S1 World Championship”-turnaukseen on nyt sovittu!

  Turnaus käydään 11.8. Bangkokissa, Sanam Luang-aukiolla ja televisioidaan kahden kanavan kautta Thaimaaseen ja näkyy myös jossain sateliitilla.

  Mukana tämänhetkisten tietojen mukaan: 3 thaimaalaista, 2 englantilaista,1 japanilainen, 1 aussi ja 1 suomalainen.
  Voittoon tarvitaan saman illan aikana 3 kpl 3x2min voitettua ottelua.

  Ottelut käydään ammattilaissäännöin (luultavasti esim hanskoina on samat 6oz, millä naiset ottelivat viime vuonna Queens Birthday-tapahtumassa).

  Jos joku on Bangkokissa silloin, niin tervetuloa kannustamaan. Kyseessähän on suomalaisittain thainyrkkeilyn osalta jokseenkin iso tapahtuma.

  #60956

  VesQ

  Jäsen

  Oltiin seuraamassa Miljan otteluita ja Milja otti hienosti toisen sijan turnauksessa. Onnittelut!

  #60957

  pertsa

  Osallistuja

  Kiitos omasta ja Miljan puolesta.

  Tässä pikainen raportti: Turnaus järjestettiin tosiaan kahden tunnin aikana, joka televisioitiin kanava 3:n kautta suorana Thaimaahan (ja tosiaan oli puhetta jostain sateliittilähetyksestäkin). Turnaus sai paljon huomiota, koska kyseessä oli ensimmäinen naisten S1-turnaus.
  Thaimaalaiset olivat laittaneet kolme omaa ottelijaa mukaan, jotka olivat kaikki jotain entisiä, tai nykyisiä mestareita,(Esim MM- tai Thaimaan- tms) joten mistään maalaistytöistä ei tällä kertaa ollut kysymys.

  Televisiointiaika oli klo 15.30-17.30, joten ottelut käytiin todella kuumaan aikaan päivästä, eikä paikalla ollut esim viime vuoden tapaan tuulettimia tai vastaavia, vaan valmistautuminen ja odottelu oli aikamoisessa helteessä. Thaimaalaiseen tapaan alkupuheisiin meni melkein puoli tuntia, joten otteluaika jäi entistä lyhyemmäksi.

  Ennen otteluita kerrottiin, että kyynerpäät ei ole sallittu, mutta kun ensimmäisestä ottelusta talutettiin englantilaista ottelijaa keskeytystappion jälkeen kehästä iso vertavuotava vekki päässä, korjattiinkin, että saakin käyttää kyynerpäitä.

  Miljalle oli laitettu (ei arvottu) paikalla olleen Foxin mukaan todella paha thaimaalainen vastustaja ja Fox totesikin, että järjestäjät haluavat saada heti jonkun ennakkosuosikeista ulos.

  Milja otteli todella hyvin ja veikin pistevoiton thaimaalaisesta.
  Seuraavaksi ruhtinaallisen 45min tauon jälkeen Miljalle tuli jälleen Japanin jonkun staran voittanut thaimaalainen, jota hehkutettiin kovasti myös itsensä ja hänen joidenkin kovanimisten valmentajiensa vuoksi.
  Milja kuitenkin otteli taas räväkästi heti alussa ja kun huomattiin, että lyönnit uppoaa, niin niillä saatiinkin ensimmäisen erän lopussa tästä thaimaalaisesta keskeytysvoitto.

  Juuri kun piti lähteä valmistautumaan finaaliin, niin järjestäjät ilmoittivatkin, että ei saa poistua kehän vierestä mihinkään, vaan finaali alkaa saman tien.Lähetysaika kun oli päättymässä. Siis n reilun 5 minuutin jälkeen edellisen ottelun päättymisestä Milja komennettiin kehään ja vastaan astui thaimaalainen ennakkosuosikki, joka oli voittanut myös toisen englantilaisen vastustajansa niin ikään keskeytyksellä, samanlaisella vekillä toisenkin englantilaisen päässä.
  Thaimaalainen oli kaksinkertainen maailmanmestari ja otellut kuulemma reilusti yli 50 ottelua (Miljalla 17) ja oli levännyt edellisen ottelun jälkeen n30 min.

  Milja otteli kuitenkin myös finaalin erittäin hyvin ja oli useasti selvästi niskan päällä.
  Tuomio meni kuitenkin tiukasti thaimaalaiselle tuomariäänin 29-28,29-28 ja 29-28.
  Saimme kuitenkin todella kovat onnittelut Miljan suorituksesta ja moni oli sitä mieltä, että jos ottelu olisi ollut 5-eräinen, niin Milja olisi varmasti vienyt voiton, jos..

  Miljasta tuli kuitenkin kerralla superjulkkis Thaimaassa. Voitti kuulemma kaksi supertähteä ja “Milja now Superstar” ja taisi valmentajakin saada hieman kunniaa.. Televisiota oli seurattu paljon, joten kadulla vastaantulijoista todella moni tunnisti ja päivälehdissä kuvia Miljan ottelusta.

  Todella siis iso juttu Suomen thainyrkkeilylle noin yleensäkin näkyvyyden kannalta, esim alustavasti oli puhetta, että myös suomalainen miesottelija pääsisi joulukuun kuninkaan syntymäpäivän karkeloihin.

  #60958

  ollisl

  Jäsen

  Onnittelut, hieno homma!!

  #60959

  mouth4war

  Jäsen

  Respect

  #60960

  janne

  Osallistuja

  Isot onnittelut Miljalle !!

  #60961

  Zamppa

  Jäsen

  Onnea! Hieno saavutus.

  #60962

  Mr K

  Jäsen

  Homma nousussa :getonbaby

  #60963

  samit

  Jäsen

  Paljon onnea Miljalle ja Pertille ja sparraajille upeasta työstä jota olette tehneet. Miljan otteista on kyllä huomannut että huipulle nousu on vain ajan kysymys ja se näkyvyys. Ei muuta kuin valloittamaan Thaimaata!

  #60964

  Milja

  Jäsen

  Moi,

  Kiitos kaikille, ketkä ovat tukeneet ja hehkuttaneet.
  Toivotaan, että suomalaiset jatkossakin ovat mukana vastaavanlaisissa tapahtumissa, ja ehkä sitten se voittokin taskuun joku kerta..

  -Milja

  #60965

  zaltti

  Jäsen

  :getonbaby

  #60966

  thaiviking

  Osallistuja

  JEE JEE! Tsemppiä jatkoon!

  #60967

  pertsa

  Osallistuja

  Kuvia tapahtumasta http://www.chitalada.com (media1 ja S1)

  Myös juttua ja kuvia http://www.wmcmuaythai.org

  ja myös http://www.muayying.com

  Miljan ensimmäinen vastustaja olikin hallitseva kahden eri stadionin mestari Thaimaassa.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.