Turku Thaiboxing Night 29.11.2014

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Turku Thaiboxing Night 29.11.2014

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41742

  Solo

  Jäsen

  Ennakkoliput 20 e

  Ennakkolippuja myy:

  Kintaro Tattoo
  Hämeenkatu 3b, Turku

  Lone Star
  Humalistonkatu 5, Turku

  Liput netistä osoitteesta:

  http://www.twinsfinland.com/turku-thaiboxing-night-p-1350.html

  VIP tiedustelut 044-355 8283

  Ottelukortti:

  -48 kg Sara Granath TTBC vs. Hang Nguyen PoTBC

  -54 kg Sissi Luoto PoTBC vs. Frida Westin Slagskeppet, SWE

  -57 kg Nita Makkonen PoTBC vs. Amanda Alinazaar Slagskeppet,SWE

  -63,5 kg Julia Lehtonen TTBC vs. Eeva Kamrat PTBC

  -59 kg Jere Flinkman vs. Fabio Souza TTK, BR

  -63,5 kg Riku Mikkonen PoTBC vs. Ali Mehrvaz Slagskeppet, SWE

  -65 kg Kari Viinikainen PoTBC vs. Evgeny Balan Nizhny Novgorod, RUS

  -67 kg Onni Haapala PoTBC vs. Viktor Rudholm Slagskeppet, SWE

  -69 kg Elias Granath TTBC vs. Vasya Goral Nizhny Novgorod, RUS

  -75 kg Miro Koliseva RNC vs. Matthias Johansson Slagskeppet,SWE

  -86 kg Jussi Jussi Jarkko Johannes Santalahti TTBC vs. Nadir Izhkarov Nizhny Novgorod, RUS

  Fight Promotions Finland tarjoaa yleisölle puhdasverisen thainyrkkeilyiltaman. Tarjolla on thairuokaa sekä kovatasoisia kansainvälisiä thainyrkkeilyotteluita.Tapahtuma otellaan koulukiusausta vastaan “Kovat tyypit ei kiusaa” -kampanjan hyväksi. Luvassa on myös hyväntekeväisyyslahjoitus Uusi Lastensairaala 2017 -projektin hyväksi.

  Fight Promotions Finland erbjuder publiken kvällsunderhållning med renodlad thaiboxning. Det serveras thaimat och bjuds på tuffa internationella thaiboxningsmatcher. Evenemanget tar ställning mot skolmobbning och stödjer kampanjen ”Tuffa typer retas inte”. Dessutom kommer man att överlämna en välgörenhetsgåva till projektet Nya barnsjukhuset 2017.

  Fight Promotions Finland is organising a pureblooded Thai boxing soirée for the general public. Along with highly competitive, international Thai boxing matches, Thai food will be served. The event is being taken on for the benefit of the campaign “Tough Guys Don’t Bully” to combat school bullying. It also promises a charity donation for the benefit of the “New Children’s Hospital 2017” project.

  #74358

  Solo

  Jäsen

  “Kovat Tyypit Ei Kiusaa” on thainyrkkeilyn maailmanmestarin Mika Pietilän perustama kampanja kiusaamista vastaan kouluissa, työpaikoilla, saleilla ja ihan joka puolella. Porvoon Riverside Fight oli ensimmäinen tapahtuma, jossa oteltiin kiusaamista vastaan. Nyt Turku Thaiboxing Night seuraa perässä.

  Ennen Turun tapahtumaa myydään “Kovat Tyypit Ei Kiusaa” T-paitoja, joissa on tunnettujen urheilijoiden nimikirjoituksia. Myynnissä on tällä hetkellä Timo-Juhani “Tipi” Hirvikankaan ja Tom Niinimäen allekirjoituksella varustetut paidat. Kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -projektin keräykseen. Tapahtumassa myös julkistetaan kuinka paljon olemme saaneet kerättyä.

  Haluatko ostaa T-paidan? Ota yhteyttä 044-3558283 tai Fightprofin@outlook.com

  #74359

  Solo

  Jäsen

  KOVIA NIMIÄ KORTILLE!!!

  Lisäystä korttiin saatiin tänään, kun löysimme Kari Viinikaiselle vastustajan Venäjältä. Artem Pashporinilla (Hattu päässä) on takanaa 17 ammattilais ottelua, josta 14 voittoa. Hän on mm vuoden 2014 IPCC maailmanmestari sekä 2014 vuoden Venäjän mestaruuskisojen hopeamitalisti. Viinikainen taas on otellut tänä vuonna ahkeraan ja lähteekin ennakkoluulottomasti haastamaan Russian Spurria.

  Elias Granathia saapuu haastamaan niin ikään kova Venäläinen Vasya Goral (Toinen kuva). Vasya on otellut ammattilaisena 16 kertaa, joista hänellä on 13 voittoa. Hänella on taskussaan niin ikään Venäjän mestaruuskisojen hopeaa sekä arvostetun Russian Gran Prix kisojen hopeaa. Granath on myös erittäin kovassa vedossa tyrmättyään juuri Viron mestarin Lohja Fight Nightissa.

  Jere Flinkmannille varmistui juuri vastus kun löysimme Jerelle Brazilialaisen vastustajan. Pysyhän kuulolla!!

  Ennakkoliput saatavilla:

  Lone Star Humalistonkatu 5,Turku

  Kintaro Tattoo Hämeenkatu 3

  Netistä Twinsfinland.com

  #74360

  Solo

  Jäsen

  Pitkien neuvottelujen jälkeen saimme ottelukorttiin kirsikan kakun päälle!

  Kotikaupungin tämän hetken kuumimpiin ottelijoihin lukeutuva Jussi ”Hullu-Jussi” Santalahti saa nimittäin vastustajan myös Venäjältä. Nižni Novgorodista tuleva Nadir Iskhakov on hallitseva Venäjän mestari alle 81 kiloisten sarjassa. Iskhakov on pitkä ja ulottuva ottelija, joka tykkää otella omalla etäisyydellään ja vielä ärsyttävästi kädet alhaalla.

  Turku Thaiboxing Clubia edustava Santalahti sen sijaan on tunnettu päällekäyvästä tyylistään, jota on viime aikoina saanut maistaa hallitseva raskaan sarjan Suomen mestari Juho Ohtonen ja ammattilaiskehien konkari Ville Aalto. Molemmat ottelut päättyivät hurjan turkulaisen voittoon: Ohtosesta Santalahti prässäsi työvoiton heinäkuussa ja Aalto taipui keskeytyskuntoon jo ensimmäisessä erässä pari viikkoa sitten.

  Tässä Turku Thaiboxing Nightin pääottelussa kohtaavat kaksi täysin eri tyylistä ottelijaa ja nähtäväksi jää kumman käsi nousee koitoksen jälkeen. Tässä kamppailussa kaikki on mahdollista!

  Hanki omat lippusi:

  Lone Star Humalistonkatu 5, Turku

  Kintaro Tattoo Hämeenkatu 3, Turku

  Turku Thaiboxing Club Artturikatu 2, Turku

  Netistä: Twinsfinland.com

  #74361

  P.L.

  Jäsen

  #74362

  Solo

  Jäsen

  [attachment=0:cb1klhzb]TTN_Jere_vs_Fabio.jpg[/attachment:cb1klhzb]Kahden vuoden tauon jälkeen paluun kehään tekee herra joka tunnetaan myös lempinimellä Myrkkykääpiö. Porvoosta lähtöisin ja nykyään Espoon Kehähaita edustava Jere Flinkman on mies yleisön makuun.

  Jereä haastamaan saapuu Brasiliasta kotoisin oleva ja nykyisin Virossa asuva Fabio Souza, joka edustaa Kevin Rennon salia Team Pitbullia. Fabio voitti juuri EST open 2014 turnauksen ja tuleekin ennakkoluulottomasti haastamaan Myrkkykääpiötä.

  Nähtäväksi jääkin minkälainen sota näiden kahden välisestä kohtaamisesta tulee joten ennakkoliput siis kannattaa hankkia vielä kun niitä vielä on Ravintola Lone Starista, Kintato Tattoosta tai netistä Twinsfinland.com

  #74363

  Solo

  Jäsen

  Tässä miesten alle 65 kilon sarjassa kohtaa kova kaksikko!

  Porvoo Thaiboxing Clubia edustava Kari Viinikainen on kolminkertainen suomenmestari sekä pohjoismaiden mestari vuodelta 2012. Karia vastaan asettuu Venäjän Nitzhy Novgorista Turkuun matkaava Evgeny Balan, joka on myös meritoitunut ottelija Venäjällä. Tästä ottelusta on odotettavissa erittäin tasokas ammattilaisten kohtaaminen. Balan on myös kohdannut Deo Phetshanghatin Battle Of Porvoo 2 aikanaa, silloin ei rahkeet riittäneet mestarin lyömiseen joten nähtäväksi jää miten Balanin ja Viinikaisen kohtaaminen päättyy.

  Ennakkoliput 20 eur

  Ravintola Lone Star Humalistonkatu 5, Turku

  Kintaro Tattoo Hämeenkatu 3b, Turku

  Netistä 24.11 asti ja ilmaisella kotiinkuljetuksella Twinsfinland.com

  #74364

  P.L.

  Jäsen

  #74365

  P.L.

  Jäsen

  Eliaksen ja Goralin matsi saattoi olla yksi vuoden parhaita thainyrkkeilytaistoja Suomessa. Kokoetu (n. 170 cm vs. 185 cm ja edellisen päivän painot vetämättömänä n. 68 kg vs. vetäneenä 69 kg) ja kokemusero (kaiken kaikkiaan 16 ottelua vs. 16 ammattilaismatsia) huomioon nähden Elias otteli erittäin hyvin kolmen vuoden takaista Venäjän kakkosta vastaan. Nopea Goral näytti hetkittäin väsyvän, kunnes laittoi jälleen prässin päälle. Venäläisen kyynärpääiskut viuhuivat onneksi enimmäkseen ilmassa, kun Granath väisti sivuun ja pääsi tilanteista lempiharrastuksensa pariin, eli vääntämään kilpaa. Siinä kilpailussa raastettiin puolin ja toisin, eikä reipasta lyömistäkään säästelty. Jälkiviisaana voisi sanoa, että muutamalla selkeästi viedyllä potkutilanteella voitto olisi saattanut tulla Turkuun, mutta pääasia on, että Elias sai kovan ottelun.

  Granath on ottanut kolme viimeistä matsiaan 69 – 71 kilon sarjoissa, mutta jatkossa yläraja tulee olemaan 67 kiloa. Kiitos muuten HTBC:lle valmennusavusta!

  Tapahtuman järjestäjä “Soolo” Salminen järjesti illan yllätyksen myös kehässä ja voitti vapaaottelutähti “Tipi” Hirvikankaan. Tipillähän on nyrkkeilypohja lapsuudesta ja herra on käynyt usein sparraamassa thainyrkkeilyä TTBC:lla, joten ns. pystyotteleminen ei ole hänelle vierasta. Valtaosa ihmisistä varmaan odotti, että Tipi lyö kokemattomamman Soolon tajuttomaksi kanveesille, mutta toisin kävi. Salminen häiritsi Tipiä pysäreillä ja potkuilla keskelle sekä alas. Suojauskin oli tiivis, eikä Tipin vaaralliset koukut löytäneet Soolon päätä.

  Kaiken kaikkiaan oli ihan asiallinen tapahtuma. Yökerho ei ole paras mahdollinen paikka tapahtuman järjestämiselle, mutta homma toimii niissäkin, kuten eilen nähtiin.

  Täällä vielä Harri Niemisen raportti kaikkien turkulaisten otteluista:

  http://www.ttbc.fi/2014/11/30/ttbn-voittoja-ja-tappioita-turkuun/

  edit: typo

  #74366

  makes

  Osallistuja

  Turusta kerrottiin hyvin, mut mites ne muut ottelut? 🙂

  #74367

  P.L.

  Jäsen

  Tulokset löytyy feisbookista. 🙂

  Huoltajana en ehtinyt katsomaan muita matseja, joten en osaa valaista enempää.

  #74368

  P.L.

  Jäsen

  #74369

  Tulokset löytyikin tuolta linkistä, mutta oliko kaikki ottelut 3x3min ?

  Nelly

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.