WMC:n titteliottelut

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut WMC:n titteliottelut

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40114

  Timo

  Jäsen

  Tulipa mieleen ja kysyvä ei tieltä eksy, että miten WMC-titteliotteluihin valikoidutaan? Jos voittaa euroopan mestaruuden niin onko seuraava askel…? Voiko WMC:n euroopan mestaruudesta otella ilman ainuttakaan ammattilaismatsia alla?

  #61513

  Ana

  Osallistuja

  Titteliotteluihin pääseminen vaatii ainoastaan suhteita, mitään urheilullisia meriittejä ei tarvita. Tietysti uskottavuuden kannalta sellaisia on hyvä olla. Mutta kuka tahansa voi näistä titteleistä otella. Ammattinyrkkeilyssähän on sanonta, että “ei niin huonoa nyrkkeilijää olekaan jolla ei titteliä olisi.”

  Vastaus kysymykseen: Ei välttämättä tarvitse olla thainyrkkeilymatseja alla.

  Nykyisen kansainvälisen käytännön mukaan ainoat seikat, mitkä rajaavat “ammattilaiset” ulos amatöörien mm-tai Sm-kisoista on WMC:n maailmanmestaruus tai päätoimisen toimeentulon saaminen thainyrkkeilystä.

  -antti-

  #61514

  pertsa

  Osallistuja

  Toki vaaditaan thainyrkkeilymeriitteja. Eika niista voi kuka tahansa sentaan otella. Nyt puhun siis WMC:n titteleista, joka on mielestani ainoa uskottava Muaythai-vyo S1:n rinnalla.
  WMC:n hallitus kokoontuu Thaimaassa paattamaan otytelijoista. Esim Miljan kannaltahan asia oli selva,thaimaalaiset olisivat jarjestaneet hanelle jopa MM-ottelun Thaimaahan joulukuulle. Asadin suhteen meriitteina riittivat Arabimaiden mestaruus (han on myos Irakin,Libanonin ja Syyria mestari) ja lisaksi Suomen mestaruus. Hanhan otteli kesalla myos Bangkokissa,joten otteluaan oli myos nahty siella,vaikka han onkin mielestani parempi ottelija ilman suojia.
  Asad olisi otellut myos PM-kisoissa, mutta ei saanut vastustajaa otellakseen siita,kuten ei saa omaan sarjaansa vastustajia myos Suomessa. Seuraava askel on tama. Ottelijoiden tiedot kaytiin Thaimaassa lapi ja ottelut hyvaksyttiin.

  #61515

  Ana

  Osallistuja

  Tarkoitukseni ei ollut puhua näistä Miljan ja Asadin tulevista matseista, jos lukijalle sellainen kuva välittyi. Juttelin vaan yleisesti näistä WMC ym. titteleistä. Miljaa ja Asadia ei tarkoitukseni ole dissata ja heidän meriittejään kyseenalaistaa. Varmaankin molemmat ovat WMC-tittelinsä ansainneet.

  Mielestäni on positiivistä, että näitä titteliotteluita järjestetään, jolloin saadaan lajille näkyvyyttä. Toivottavasti ei vaan mennä siihen, että joka salikisoissa aletaan jakamaan mm- tai em vöitä. Silloin se mattimeikäläinenkin alkaa pikkuhiljaa tajuamaan mistä näissä titteliotteluissa oikeasti on kyse.

  Tämä tästä. Muistakaa onnitella isää sunnuntaina.

  -antti-

  #61516

  Mr K

  Jäsen

  @Ana wrote:

  Miljaa ja Asadia ei tarkoitukseni ole dissata ja heidän meriittejään kyseenalaistaa. Varmaankin molemmat ovat WMC-tittelinsä ansainneet.

  [nusnus]Toki täytyy ensin voittaa ne titteliottelut 8) [/nusnus]

  #61517

  pertsa

  Osallistuja

  Joo,en ottanutkaan sita niin, joten no problem ja hyvassa hengessa..
  Eika ottelut varmasti ihan helppoja ole. Asadin vastustajalla esim kuitenkin 30 ottelua ja suurin osa =20 niista voittoja.

  Selitin kaytantoa kysymykseen ja kyse tosiaan aika paljon on myos eri maiden aktiivisuudesta vieda ottelijoita eteenpain, niin muutkin maat tekevat.
  Toivon,etta kiinnostusta liiton taholta (siis lahinna jasenilta paikan paalle tulemisen muodossa) tahan tapahtumaan loytyy,silla aion kylla omalta osaltani auttaa myos muita suomalaisia ottelijoita eteenpain.
  Kevaalla olen jo neuvotellut Samkorin ottelua valmiiksi ja siihen iltaan voisi taas saada jollekin suomalaiselle isomman ottelun. Omalta osaltani haluaisin vieda suomalaista thainyrkkeilya entista kansainvalisempaan suuntaan.

  #61518

  Vesku

  Jäsen

  Hatunnosto Pertsalle hyvästä työstä suomalaisen thainyrkkeilyn edistämiseksi!

  Ja tsemppiä Asadille ja Miljalle otteluihinsa!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.