XPLOSION 7: Wakeling VS Levin

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut XPLOSION 7: Wakeling VS Levin

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41331

  Chitalada

  Osallistuja

  #71091

  tku

  Osallistuja

  Steve Wakeling otteli tässä illassa 11 vuotta sitten kun matsit oli Lontoon ydinkeskustan Equinox yökerhossa. Ottelua ennen Stevenin valmentajaisä tappeli punnitushuoneessa toisen valmentajan kanssa. Illan pääottelun hajaäänin hävinneen Kevin Harperin taustajoukut uhkasivat taas vetää brittiliiton pistetuomaria pataan (sai Putsin voittajaksi), joka sanoi lähtevänsä heidän kanssa ulos jos on tarvetta. Jo silloin nuori Wakeling oli lupaavan oloinen kaveri, mut tuskin Levinille pärjää.

  #71092

  tku

  Osallistuja

  Wakeling vs Levin otellaan tulevana lauantaina.

  #71093

  tku

  Osallistuja

  Jyväskylä Thaiboxing Clubin Minh Le (SM1 2010, SM2 2011) nousee kolmannen kerran ammattilaiskehään, tällä kertaa Brittein saarilla tänä lauantaina 7.7. ja todella kovatasoisessa seurassa. Minh Le kohtaa isäntämaan Matthew Tieu:n joka on rankattu maan arvolistalla 3. sarjassa 57 kiloa.

  Pääottelussa suvereenisti thainyrkkeilykehiä hallitseva Venäjän Artem “the lion” Levin kohtaa moninkertaisen brittimestari Stephen Wakelingin. Artem Levin on voittanut amatöörinä monta kertaa kaiken mahdollisen ja sama tahti näyttää jatkuvan myös ammattilaisena.


  Matthew Tieu kuvassa oikealla.

  Highlight pätkä edellisestä Xplosion illasta.

  [youtube:2q7wo5eg]http://www.youtube.com/watch?v=QRS1sncQqjM[/youtube:2q7wo5eg]

  Ottelukortti:

  Steven Wakeling (Scorpions) vs Artem Levin (Russia) 79.3kgs 5×3 mins

  Greg Wootton (KO) vs Luke Turner (Bad Co) 63.5kgs 5x3mins

  Jose Varela (KO Bloodline) vs Keith McChalin (Eclipse, Scotland) 5x3mins

  Adam-Lee Mason (Semtex) vs Daniel Terry (Stars Gym) 61.5kgs 5x3mins

  Amanda Kelly (KO) vs Chantal Ughi (Italy) 63.5kgs 5x3mins

  Matthew Tieu (Team Tieu) vs Ming Le (Finland) 58kgs 5x3mins

  John-Paul Donoghue (Semtex) vs Mike Clarke (Tobins Gym) 78.5kgs 5x3mins

  Peter Irving (Semtex) vs Rickie Hamilton (Warriors) 3×3 XFS title UK-1 76kgs

  Jake Barton (Elite) vs Chad Sugden (Newark MA) 3x3mins 73kgs XFS UK-1

  Hayleigh Jane Clarkson (Semtex) vs Kelsey Van de Poll (Holland) 54kgs 5x2mins

  Evan Jay (Benfleet) vs Burak Ilgin (Belgium) 36kgs 5x2mins (Junior)

  Kierren Parker (Semtex) vs TJ Everett (Scotland) 40kgs max 5×2 (Junior)

  Plus a few more

  Tässä Minh Le Viron reissulla vuosi takaperin. Taisi olla miehen ammattilaisdebyytti. Hätäpöksyt voi kelata mittarit kohtaan 2:25.
  [youtube:2q7wo5eg]http://www.youtube.com/watch?v=lkm8TNDzTyo[/youtube:2q7wo5eg]

  #71094

  tku

  Osallistuja

  Punnitukset menossa.

  #71095

  makes

  Osallistuja

  Tsempit matsiin Jyskälän miehelle!!

  #71096

  Joji

  Osallistuja

  Kisat meni perseelleen! Huomenna tulee raporttia englannin tuomareista. Että levinin matsista

  #71097

  tku

  Osallistuja

  Levin ja Wakeling otti tasurin, brittifoorumilla on kova paskamyrsky menossa, koska Wakelingin voitti heidän mielestään.

  [youtube:35ugnswy]http://www.youtube.com/watch?v=agcDMP9A53s[/youtube:35ugnswy]

  #71098

  Chitalada

  Osallistuja

  @tku wrote:

  Levin ja Wakeling otti tasurin, brittifoorumilla on kova paskamyrsky menossa, koska Wakelingin voitti heidän mielestään.
  ]

  Niin, jos heidän väitteitään on uskominen, niin tuomaripapereiden mukaan Wakeling voittikin. Yksi tuomari tuomitsi ottelun Levinille, yksi Wakelingille ja yhden tuomarin pisteet 48-50 Wakelingille, oli saatu muutettua tasuriksi, koska kahdessa 10-10 erässä (2 ja 3) tuomari oli laittanut tähdet Levinille. Noilla tähdillähän, (eli täällä epävarmat tuomarit laittavat plussan),ei ole mitään merkitystä, jos toinen voittaa lopulta koko ottelun kahdella pisteellä. Aika erikoinen episodi.

  #71099

  tku

  Osallistuja

  Joo, niinhän siellä luki. Haiskahtaa tasaiselta matsilta, jota kokematon pistetuomari on joutunut arpomaan. Päätuomarin pitäisi osata hommansa…

  Toivottavasti uusivat matsin ja jossain muualla kuin tuolla.

  Hyvä remmi koviin matseihin Levin, Wakeling, Schilling ja Marcus. Wakeling ja Schilling olis hyvä sota.

  #71100

  Joji

  Osallistuja

  Kisaraportti:

  Indigo-baari oli täynnä thainyrkkeily-faneja. Kisakehä oli nostettu korkealle laululavalle. Tapahtuman näki jopa lämmittelyhuoneesta, joten tiesi aina mikä matsi oli menossa. Siellä oli sekä nuoria että vanhoja kehäkettuja ottelemassa mestaruudesta. Kovin ottelu oli 63,5 kg. Kaverit olivat kohdanneet toisensa ennenkin ja 7.7 ottelivat uusintaottelun. En ole ikinä omin silmin nähnyt sellaista ottelua että potkitaan ja lyödään teknisellä tavalla toisiaan 1 erästä 5 erän loppuun, haavoista huolimatta. Se oli kyllä todella vauhdikas ottelu.

  Joo ja hypätään suoraan omaan otteluuni:
  Ottelu käytiin 5×3 full muay thai rulesilla ja oteltiin 8 oz hanskoilla. Ottelun ekassa erässä olin vastustajaa vahvempi. Vahvat takajalan potkut saivat kaverin horjumaan monta kertaa. Vastustajani Matthew Tieu oli kuitenkin kova painostamaan. Lyöntejä tuli molemmilta edes takaisin vahvasti. Eli ensimmäinen erä minulle. Toisessa erässä kellon kilahduksen jälkeen alkoi Matthew laittaa tempoa koneesen ja tulla päälle kovilla lyönneillä ja takajalan potkuilla. Erän 1-2 minuutin tienoilla alkoi tapahtua jotain. Takakäteeni alkoi sattua, mutta annoin asian olla. Kunnes tuli taas takajalan potku takakädelle, joten käsi tippui alas ja tuomari alkoi laskea lukua. Pidin etukädellä takakädestä kiinni, laskin alas ja nostin normaalisti takaisin ylös, jonka jälkeen tuomari keskeytti ottelun kokonaan. Täh huusin tuomarille! Tuomari väitti, että olin sanonut hänelle, että käteen sattuu niin etten muka voi jatkaa otteluani. Menimme omaan kulmaani tuomarin kanssa ja juttelimme kulmamieheni Uskin kanssa asiasta. Tuomari sanoi asian kulmamiehelle. Whatta fuck, kuului Uskin suusta. En minä ainakaan kuullut sellaista eikä Joji näyttänyt kauheasti siltä, että se olisi halunnut lopettaa ottelun. Joo mutta näin sitten kävi. Ottelu loppui tuomarin keskeytyksellä toisessa erässä. Vastustaja Matthewkin ihmetteli asiaa, no mutta minkäs sille voi. Sanoin itse hänelle, että haluan ottaa uusintaottelun. Ja niin kävi, että juteltiin valmentajan kanssa ja hän otti yhteystiedot ylös ja katsotaan johonkin tapahtumaan se uusintaottelu. Tässä odotellessa, että milloin se kutsu tulee. Joo mutta ei siitä enempää, hypätään viimeiseen otteluun Wakeling vs Levin.

  Oltiin samassa pukuhuoneessa kuin herra Wakeling. Hän kertoi, että Levin ei suostunut 4 päivää ennen xplosion7ssa ottamaan wbc titteli ottelua, joten se otettiin ihan normaali otteluna. Levin oli aika showmies siellä lavalla. Yleisö buuasi ja Levin ei edes välittänyt vaan hymyili kaikille. Ottelu alkaa tasaisesti. Levin väistelee ja konttraa takaisin ala potkuilla ja lyönneillä. Muutamaa kyynerpäätä Levin yritti, mutta ei tainnut osua kun se pari kertaa aika pahasti koko ottelun ajan. Näin, omasta mielestäni Wakeling olisi voittanut koko ottelun. Wakelingillä oli vahvehmmat potkut 2,3,4 ja 5 erissä ja hän oli se henkilö, joka teki töitä kokoajan ja sai Levinin jopa muutaman kerran kaadettua potkuilla. Levin itse ei niin paljon ollut potkija tällä kertaa ja yritti tyrmätä lyönneillä. Kova hän oli väistelemään, mutta se väistely ei enää riittänyt 3 erään jälkeen, kun potkut tuli perille asti vaikka hän yritti väistää niitä. Ihmetyttää kyllä toi pisteytys. Yksi tuomareista tuli pukuhuoneeseen tuomaripaita päällä ja sanoi Wakelingille, että vitut tästä paidasta. Sinun oli ottelu ja sinä voitit sen. Tämä on ihan täyttä paskaa sanoi tuomari. Ja lähtiessään vielä kerran huusi täysillä että vitut tästä ja lähti pois. Kisat oli hyvin järjestty, vaan ainoastaan se odottelu ja kisapaikka oli liian kaukana hotellista. Muuten oli kivaa käydää eka kertaa Englannissa. :viinaa

  #71101

  tku

  Osallistuja

  Shit happens.

  Kai se pistetuomareiden on tultava kertomaan noin suoraan oma mielipide, kun siellä uhataan vetää turpaan tuomareita matsin jälkeen. Missään en ole havainnut kulissien takana sellaista tappeluvalmiutta kuin briteissä.

  Britit ovat tietääkseni ainoita, jotka ovat tapelleet MM-kisoissa hotellilla.

  #71102

  Chitalada

  Osallistuja

  @tku wrote:

  Shit happens.

  Kai se pistetuomareiden on tultava kertomaan noin suoraan oma mielipide, kun siellä uhataan vetää turpaan tuomareita matsin jälkeen. Missään en ole havainnut kulissien takana sellaista tappeluvalmiutta kuin briteissä.

  Britit ovat tietääkseni ainoita, jotka ovat tapelleet MM-kisoissa hotellilla.

  Nyt menee kyllä kritiikki väärään paikkaan, tai ainakin yleistykseksi. Meillä on nopean laskun mukaan ollut matsaajia Englannissa 6 kertaa, pääasiassa eri paikoissa ja Irlannissa ( missä brittejäkin) pari-kolme kertaa ja niitä on käynyt vieraina täällä. Joka paikassa on ollut asiallisia tyyppejä, eikä pukuhuoneessa, tai matsien jälkeen, ole mitään agressiivisuutta nähty tuomareita, eikä muita kohtaan, mikä olisi jäänyt mieleen. Eikä mitään muutakaan negatiivista sanottavaa heistä noilta reissuilta, tai arvokisoista, tai Thaimaasta, missä brittejä ollut samoissa paikoissa.
  Eräässä paikassa ne tuomarit olisivat kyllä ehkä ansainneet jonkun mielestä turpaansa, mutta ei sitä heille kukaan silti sanonut, pukuhuoneessa kaikki vain totesi, että täällä tämä touhu on aina tätä 😀 😀 😀
  Yleensäkään ei voi yleistää brittejä, se thainyrkkeily-yleisö ja -väki muutenkin on hyvin erilaista esim Leedsissä, kuin vaikka etelän Paigntonissa, tai Bournemouthissa.

  #71103

  tku

  Osallistuja

  Ei voi olla mahdollista.

  #71104

  tku

  Osallistuja

  Steven valmentajaisä Mark Wakeling matsin jälkeen. Facebook-kommentin mukaan sormi osoittaa liiton hallituksen jäsentä Ryan Rudkinia, joka toimi ottelussa päätuomarina tms.

  Brittien liitto UKMF on käsitellyt protestin ja tasapeli jää voimaan.

  p.s. Wakeling voitti Jomhodin v. 2006

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.