AllIve

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: 18.2.2005 WMC-Explosion III: Jomhod vs. Buakaw

  #59562

  AllIve

  Jäsen

  Koskakohan kannattaa alkaa metsästämään tuloksia..!?


  vastauksena käyttäjälle: 5.9.2004 WMC:n otteluilta Tukholmassa televisiodaan

  #53367

  AllIve

  Jäsen

  @Jikida wrote:

  Onko lähetysajat varmistuneet minkään kanavan suhteen?

  Eurosporttiin ei voi ainakaan yhtään luottaa..! FightClubin alkaessa vasta huomaa, että mitä tällä kertaa tarjotaan..! 👿

  ohjelmatiedot kyl “lupaa” muaythai-specialia maanantaiks (13.9.) eli sormet ristissä odotellaan vaan..


  vastauksena käyttäjälle: 5.9.2004 WMC titteliottelut Solnahallen, Tukholma

  #52880

  AllIve

  Jäsen

  Ei kellään satu olee tietoo, miten matseissa on käyny..??


  vastauksena käyttäjälle: Fight Festival 11 – 11.9.2004

  #52575

  AllIve

  Jäsen

  Onkos MAXIN tai Superliigan kaverit kuinka kalliita..?? ois kyllä kiva nähä Jomppa ottelemassa jotain huippua vastaan..taitaa olla vaan niin rahanahneita kavereita, että vaikeeta voi olla saada kavereita suomeen!?

  John Wayne Parr on niin kovassa iskussa ja (haastattelusta päätellen) hyvä tyyppi, että sehän tulee Jomppaa vastaan ilmaseks.. 😀 .. 😉


  vastauksena käyttäjälle: Fight Festival 11 – 11.9.2004

  #52567

  AllIve

  Jäsen

  Loistavaaloistavaa 😀 !! Onkos Jompan vastustaja jo selvillä..? yritetäänkö samaa kaveria, kenestä on ollut aikaisemminkin puhetta..?


  vastauksena käyttäjälle: Eurosport: Fight Club Suora 22.5.

  #52512

  AllIve

  Jäsen

  @Jikida wrote:

  ..Superleague on eurooppalainen tapahtuma, joka kiertää ilmeisesti ympäri eurooppaa, nettisivut osoitteessa http://www.superleague.tv
  Superliigan jälkeen eilen taisi tulla K-1 MAX:ia, joka on täysin eri asia. Säännöt ovat suunnilleen samat, mutta matsit käydään Japanissa jne. Älkää sekoittako näitä kahta. John Wayne Parr on yksi painoluokkansa parhaita ottelijoita, voittihan hän S-1 turnauksen thaimaassa jokin aika sitten. Nuo modifioidut säännöt tosin vievät osan pois hänenkin “paremmuudestaan.”

  Se miksi Jomhodia ei noissa kehissä näy, voi johtua monestakin asiasta(hän ei halua otella jne.) mutta EN MITENKÄÄN voi uskoa, että häntä ei otettaisi tapahtumaan ottelemaan, joka haluaa tarjota eurooppalaisille parasta kamppailu-urheilua, sen takia että on liian hyvä…

  totta..K-1 MAX ja Superleague on kaksi täysin eri asiaa! MUTTA aikalailla samat ottelijat kiertää molempia “sarjoja”. Esim. Albert Kraus on voittanut K-1 MAX:n, mutta niinpä vaan pyörii Superleaguessakin..

  käsittääkseni Jomppa on / olisi kiinnostunut ottelemaan molemmissa (ainakin MAXissa)..Sherdogissa on käyty moneen otteeseen keskustelua asiasta..alla yksi:

  http://www.sherdog.net/forums/showthread.php?s=&threadid=149921&perpage=20&highlight=jomhod&pagenumber=2

  en minäkään haluaisi / pysty uskomaan, että häntä ei oteta mukaan koska on liian hyvä japanilaisille! mutta tällä hetkellä ei ole muutakaan selitystä tarjolla..!! tietenkin parhaiten tähän asiaan osaisi vastata mies itse tai PMaunu..??

  ps. olen vasta vajaan vuoden seuraillut MAXia ja Superliigaa, joten en väitä olevani asiantuntija!! jos jollain on faktaa asiasta, niin infotkaa ihmeessä!! kerron vain mitä olen (enimmäkseen) Sherdogissa lueskellut..


  vastauksena käyttäjälle: Eurosport: Fight Club Suora 22.5.

  #52509

  AllIve

  Jäsen

  @mikko wrote:

  …Kävi usein mielessä Se, ettei mukaan oteta “liian hyviä” ottelijoita (ml. Jomppa), ettei Japanin “taso” kärsisi jne… kyllä tuohonkin painoluokkaan olisi ihan osaaviakin kavereita jotka varmasti lähtisivät vaikka rahan perään jos annettaisiin mahdollisuus..

  ..joo..olis kyl kiva nähä Jomppa kehässä noitten kaa..ja on kyllä ansainnu mahdollisuuden!! mutta ku ei noi japskit taida uskaltaa ottaa noita kovia kavereita (niinku sanoit) mukaan, että japskit ois (muka) kovimpia.

  eilen ei kyl ollu mitään säväyttävää..edellisessä Superliigassa (Japanissa?) oli sentään joku uus nuori thaikku (nimee en muista), joka anto aika kovaa kyytii vastustajalleen..


  vastauksena käyttäjälle: Eurosport: Fight Club Suora 22.5.

  #52505

  AllIve

  Jäsen

  ..muutoksia voi olla vieläki tulossa..!? Sherdogissa tiedettiin kertoa, että Merza on menny matsailee kadulla ja murtanu nenänsä..eli ei ole todennäköisesti kehässä tänään..!!


  vastauksena käyttäjälle: Eurosport: Fight Club Suora 22.5.

  #52504

  AllIve

  Jäsen

  @Alku wrote:

  Fight Club Superleague Winterhur klo 21.00 Lauantaina (22.5)

  MT:tä KB:tä luvassa 3h ajan suorana. Muistakaa katsoa kaikki joita moinen kiinnostaa 🙂

  ..ottelulistassa on tullu mielenkiintonen muutoski (tosin jo jokin aika sitten) eli Ole Laursen matsaa Chapmanin tilalla Merzaa vastaan!!

  samalla (periaatteessa) nähään kuinka ylivoimainen Jomppa olis “Superliigassa” tai K-1 Maxissa… 8)

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)