JaniIkavalko

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 31)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: Buakaw

  #65441

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Onhan sitä ennenkin näitä tehty. Eikös esimerkiksi Ramba “M16” Somdet ollut painoluokassaan rankattu jossain kohtaan 10 parhaan vapaaottelijan joukkoon. Mies taisi olla päälle 35-vuotta kun aloitti vapaaottelun.

  https://www.youtube.com/watch?v=JL_65g6EW50


  vastauksena käyttäjälle: Karsintajärjestelmä kansaivälisiin kisoihin

  #69626

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Ihan tällänen huomio, että hiljalleen perinteisesti (käsittääkseni) kausi alkaa PM-karsinnoilla jotka otellaan amatöörisäännöin, ja yleensä sen puitteissa sitten on loppu kauden kisapaikkojakin jaettu, joten muutetaan karsintojen nimi “Maajoukkue-karsinnoiksi” ja kaikki ovat tyytyväisiä? SM-kisat minusta ovat kuitenkin omanlaisensa kohokohta ja “pehmeä” lasku/nousu ammattilaiskehiin haluaville ja onhan se thainyrkkeilyä sitä itseään puhtaimmillaan.


  vastauksena käyttäjälle: Sm-tason thainyrkkeilijä joukkotappelussa.

  #69434

  JaniIkavalko

  Jäsen

  En nyt tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua. Teko on eittämättä tuomittava, negatiivinen julkisuus lajille ikävää, mutta eri asia missä määrin siviilielämä ongelmineen kuuluu lajiliitolle. Kuitenkin Suomessa on lainsäädäntö ja ihan oma tuomioistuimensa sille puolelle, vaikka sen toimivuudesta sitten monenlaista mielipidettä voikin esittää. Josko nyt annettaisiin vaikka edes oikeuslaitosten tutkia juttu loppuun ennen kun aletaan ketään kivittää, koska sain käsityksen että tuomiosta ollaan valittamassa.


  vastauksena käyttäjälle: myydään padit

  #68029

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Vieläkö kaupan? Millä suunnalla sijaitsevat ja paljonko olisi postit?

  – Jani


  vastauksena käyttäjälle: Kilpailemisen aloittaminen

  #67681

  JaniIkavalko

  Jäsen

  No treenaat tuossa vaiheessa minusta ihan niinkuin itse koet sen mielekkääksi, mikäli seurassa on hyvä ilmapiiri ja viihdyt treeneissä. Siellä Espoon seurassa vetäjätkin taitavat olla aikamoisia sekatyöläisiä molempien lajien puolelta, että varmaan aika samaa tavaraa kummissakin treeneissä käydään läpi. Optimitilannehan tosiaan kilpailijalle olisi jos pääsisi tosiaan “vain ja ainoastaan” thaikkua treenaamaan laadukkaan valmennuksen alla niin paljon kuin sielu sietää, mutta aina tosiaan ei ole siihen mahdollisuuksia.

  Sitten kun kokemusta on muutama vuosi ja otteluita kourallinen, niin varmasti alat olemaan siinä vaiheessa että ihan itse pystyt puntaroimaan omia heikkouksia ja vahvuuksia. Välillä kannattaa käydä aina kurkistamassa jollain vieraalla salillakin kenties onko siellä nurmi vihreämpää, näin sen omankin salin valmennuksen tason vertaaminen on huomattavasti helpompaa.

  Mutta taas kerran vastaushan on lyhyesti…

  Nappaa sitä omaa valmentajaa/vetäjää hihasta kiinni ja kysy asioista suoraan häneltä. Mikäli asiat eivät näin ala ratkeamaan niin siinä kohtaa on hyvä alkaa miettimään mistä se vika löytyy.


  vastauksena käyttäjälle: PM-karsinnat GB-Gymillä 28.8.2010

  #67507

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Jani Ikävalko, OTBC, -57 kg PM-karsintoihin.


  vastauksena käyttäjälle: Master Cup 1994: kamppailulajien avoin turnaus

  #67596

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Hauska muuten miten asenteet muuttuneet tässä vuosien saatossa, kun 15 vuotta sitten thainyrkkeily vaikuttajat olivat mukana järjestämässä tälläisiä, niin nykyään tuntuu vähän joka paikassa asenne olla se että kun olet thainyrkkeilijä niin jumalauta kanssa olet, etkä painata missään alempiarvosten touhotuksissa.


  vastauksena käyttäjälle: Salikisat Hyvinkäällä 8.5.2010

  #67199

  JaniIkavalko

  Jäsen

  @JL wrote:

  @janne wrote:

  -63,5kg Mari Hiltunen Chitalada – Terhi Laiho PoTBC

  Onpas matseja! Ja jottei tapahtuma päättyisi liian aikaisin niin on sovittu, että Marin ja Terhin ottelu olisi 4 x 2min.

  Samasta syystä HTBC Mikko Blomin kanssa on sovittu että ottelu olisi 5 x 2 min.


  vastauksena käyttäjälle: Salikisat Hyvinkäällä 8.5.2010

  #67195

  JaniIkavalko

  Jäsen

  OTBC
  4-5 x 2 Min
  ~60 kg- Jani Ikävalko


  vastauksena käyttäjälle: Salikisat Helsinki Thaiboxing Clubilla 13.3.2010

  #66982

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Perutaanhan tähän kohtaan sitten tuo minun ilmottautuminen, tietää suunnitella viikonlopuksi muita kuvioita kun täältä Oulusta tuleminen kuitenkin aina sellanen parin päivän projekti. Ensi kertaan.


  vastauksena käyttäjälle: Salikisat Helsinki Thaiboxing Clubilla 13.3.2010

  #66976

  JaniIkavalko

  Jäsen  vastauksena käyttäjälle: SM 2010 ilmoittautumiset ja karsinnat

  #65663

  JaniIkavalko

  Jäsen

  OTBC:

  -57 kg Jani Ikävalko
  -67 kg Arto Vuoma


  vastauksena käyttäjälle: Sinbi muay thai

  #66218

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Hyvalta tuntuu meininki ainakin itselle edelleen, kohta pitaisi taas lahtea riehumaan, ainoa miinus on etta varjot ja muut, pahimmassa tapauksessa padit joutuu vetamaan karvamatolla, ja itse holmona menin touhuamaan liian kovalla innolla ja jalkapohjathan siina hajosivat oikein kunnolla, ei sita treenatessa tajunnut kuinka kovilla ne on.. 😀


  vastauksena käyttäjälle: Ranking-listan päivitys

  #65860

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Ilmesesti vähän venähtänyt, alkaa vaan vähän olla huvittava tilanne ranking sivulla jossa on esim. miehissä 3 ottelijaa.. Voi joku ulkopuolinen vähän tuumata että aika hiljasta on ottelutoiminta Suomessa.


  vastauksena käyttäjälle: Salikilpailut Lahti La 7.11.2009

  #65902

  JaniIkavalko

  Jäsen

  Ikävalko joutuu perumaan kuumeen takia.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 31)