Juha

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: Salikisat Hyvinkäällä La 29.3.2008

  #63979

  Juha

  Jäsen

  Sopii kyllä matsi Piian ja Annan välille!


  vastauksena käyttäjälle: Salikisat Hyvinkäällä La 29.3.2008

  #63975

  Juha

  Jäsen

  Oulusta OTBC:ltä tulee:

  Anna Juntunen 63,5kg 0 ottelua 3x2min
  Heikki Palosaari 75kg 0 ottelua 3x2min

  T.Juha


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Ramon Dekker: The Man behind the Knock-outs

  #51600

  Juha

  Jäsen

  Joo ei voi Riku muuta sanoa ku että kyllä Dekker on Dekker!!! 😀
  En oo laskenu monestikko on tullu kahteltua nuo molemmat, mutta on se kova kaveri!

  Tosi mielenkiintoista kuunnella kun dekkeri kertoo eri otteluista ja ku välillä on menty väärälle stadionilleki ku on ollu thaimaassa matsipaikat hukasa…..suosittelen näitä DVD:tä kaikille!!:)


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Fight Festival 7

  #45818

  Juha

  Jäsen

  Mulla ainaki näky Sampan nauha vajaa 1 minuutin ja Topin pätkä vajaa 10 min.


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Kings Of Muay Thai 1 ja Kings Of Muay Thai 2

  #42975

  Juha

  Jäsen

  Timo: Joo kyllä sielä taustalla soi jonkku jenkkielokuvan, länkkärin tai jonku muun äänet! Ite ihmettelin just samaa!! 😀


  vastauksena käyttäjälle: Muaythai ja armeija

  #43887

  Juha

  Jäsen

  Älä vaan lähe kuskiks makailee??:)

  Ite olin 12kk Rovaniemellä, Lapin Lennostosa (Kerosiini kuskina hävittäjälentolaivueessa) ja vaikka oliki tosi rentoa niin sillon tuli reenailtua kovaa, aamulla nousin aikusten lenkille ja olin kassulla takasi sillon ku muu porukka vasta alkoi heräilemään, sen jälkeen syömään aamupalaa ja laivueeseen….sitten harjoitusvapaa alkoi 15.00 ja viideltä tais reenit alkaa siellä maan alla (en muista enää Erkki paikan nimeä) 🙂
  Sitä rataa meni melkeen koko viimeset 8kk intin loppuajasta. Iso kiitos Ekille reeneista ja Rauhalan Mikalle että jaksoi meikäläistä kyysätä pitkin kasarmia ja salia!!!! 8) Ja samana vuonna (99) sitten voitin Nikon -54kg:n SM-Finaalisa. Ainut asia vaan minkä huomas kun oli ollu kuskina että ampumataito oli aikalailla hakosalla………jostain kumman syystä! Intin jälkeen menikin pari vuotta sitte rekan ratissa, kunnes päätin että prkl….haluan vielä opiskella jotain ja harrastaa thainyrkkeilyä, joten muutin turkuun ja täälä sitä vielä ollaan!

  En tiedä miten muissa paikoissa harjoitusvapaat järjestyy, mutta ite olin kyllä kiitollinen että sain HV:t joka päivä klo 15.00-24.00.


  vastauksena käyttäjälle: Vhs: 2 hot 2 handle III

  #43344

  Juha

  Jäsen

  Eka matsi oli tuon Benzzouzin matsi….jos ny oikeen muistan. Punasissa sortseissa otteli.

  -Juha


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Kings Of Muay Thai 1 ja Kings Of Muay Thai 2

  #42963

  Juha

  Jäsen

  Jeba, täsä tulee jotain ku vihdoin ja viimein pystyy oleen ylhäällä ja kirjottaan, ettei heti tarvi juosta vessaa, ei meinaa vatsatauti hellittää milllään.

  Kiitos vielä kerran Riku MAHTAVISTA videoista!!! Suosittelen kyllä muillekin joita kiinnostaa nähä kunnon matseja, mm. Dekker, Coban, Kaman, Namphon, Changpeuk…..jne.
  1.Dvd:llä on kyllä paljon hyviä matseja, mutta joitain vanhoja potkunyrkkeily matseja (ei niin hyviä), niinku Riku on jo aikaisemmin todennut.
  Eka matsi on Maikel Lieufat vs Paluehadlek, ihan kivaa kateltavaa, thaimaalainen on kyllä tosi taitava, vetelee nätisti kyynerpäillä vastaan ja matsi päättyyki 4.eräsä ku Lieufatin silmäkulma aukeaa kyynerpäälyönnisä. Cobalin (vai coban?) matsia on kyllä mukava seurata, takakäden suora puhuu välillä aika nätisti ja potkukkaan ei ole mitään hepposia! Coban laittaa kyynerpäät puhuun karua kieltä ja lopun voiki arvata miten brittivastustajalle käy….joo-o KO tulee.
  Kaikista eniten mieleen jäi ykköslevyltä jäi Changpeukin ja Orlando Wietin välinen matsi ja se kuinka lujaa joku voi potkaista, ei jumalauta!!…..ihmettelen kyllä vieläkin miten Orlandon jalat ja muutenki koko kroppa kesti semmosia Muulinpotkuja……tai saatto jälkeenpäin olla jotain särkyä:)! Tosin, ei kyllä tämän tummankaan miehen kroppa näyttäny siltä että ois jotain ihan pelkkä pullaa syöny…..tekniikka ei vaan Orlando Wietillä ollut mikään häävi.
  Ja olihan 1.levyllä myös Dekkerin matsi josa hän tyrmää “yllättäin” etukäden koukulla heti ekaerässä! Henk. kohtasesti tykkään katella Dekkerin matseja, joka lyönti tai potku mitä hän tekee, vetää sata lasisa! Kunnon menoa!! 8)

  2.levyllä eka matsi on Rambon ja Lieufatin välillä, on kyllä viimesen päälle kivaa kateltavaa!:) Toka matsina on Rob Kamanin ja Changpeukin….Kaman vie tällä kertaa voiton tyrmäämällä Changpeukin, miehet on tainnu otella muutaman kerran vastakkain ja on tainnu käydä toisinkin päin…..Riku varmaan tietää enempi heppujen kohtaamisista.
  Kolmas matsi on Dekker vs Namphon……..ja tän matsin katoin muutaman kerran (jostain kumman syystä) 8) Dekkeri käyttää heti eka eräsä Namphonia lattiasa mutta Namphoni tokenee ja otteluu kestää täydet 5 erää ja voitto Dekkerille. Ja taispa Namhponi katella vielä 4.eräsäki kattovaloja jos ny oikeen muista.
  Toka levyä en oo ihan kokonaan ehtinyt kattoon….mutta täytyy laittaa kommenttia matseista lisää ku saa kateltua!!

  Kannattaa kyllä tilata ko. nauhat jos vaan kiinnostaa nähä!! Ei näitä turhan paljoa löydä DVD:nä tällaisia nauhoja….eikä oo kyllä todellakaan hinnalla pilattu!!!


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Kings Of Muay Thai 1 ja Kings Of Muay Thai 2

  #42960

  Juha

  Jäsen

  Empä tullut ajatelleekseni heti, voi mikä kömmähdys, eihän näitä voi polttaa. Noh, ei muutako tilaamaan!


  vastauksena käyttäjälle: DVD: Kings Of Muay Thai 1 ja Kings Of Muay Thai 2

  #42958

  Juha

  Jäsen

  Mulla on tuo Too Hot To Handlen III CD1 DVD-rippinä, toka cd on ollu hakusalla, jostain kumman syystä. Eka cd:llä on TIETYSTI Dekkerin matsi ja sitte tuo Ilonkan. Dekkeri tyrmää ihan 4. erän alusa Marino Deflorinin.
  Ilonka ottelee täydet 5 erää mutta antaa melkosta kyytiä vastustajalle, en jaksa muistaa nimeä…

  Riku, jos haluat voin polttaa tuon sulle?

  -Juha


  vastauksena käyttäjälle: MT-Videot netissä?

  #42834

  Juha

  Jäsen

  MIkko:

  Ookko koittanu ottaa jonku Codekin….esim Nimo?
  Vois auttaa jos et saa kuuluun ääniä..

  -Juha


  vastauksena käyttäjälle: Changpuekista

  #42134

  Juha

  Jäsen

  Juu niin juteltiinki…ois halunnu Jomhodia vastaan otella!
  Tais olla just josain muaythaionlinen haastattelusa siitä että ei Jomhodi ota sitä vastaan matsia.
  Paljon on mies kerenny otella…tais mainita samaisesa haastattelusa että otteluita on yli 300!? 😯


  vastauksena käyttäjälle: Paras matsi Suomessa

  #42118

  Juha

  Jäsen

  Itelleni on ainakin jääny mieleen se matsi ku Manu ja Martinez otteli joskus -98?? tampereella…siinä oli ihan kunnon meininki.
  Se oli ensimmäisiä “kunnon” matseja mitä olin nähäny Suomesa…ei ollu ennen nähäny tuommosta ku oli kasvanu ja elelly mehtän keskellä! Mitä ny jostain lehistä oli lukenut ja nähnyt ku äijät ottelee ilman säärisuojia jne. 😯

  Martizez vs McLellanin oli kans kivaa kateltavaa!! 🙂

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)