makkall

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: Kevään 2009 salikisat on haettavissa

  #64606

  makkall

  Jäsen

  Onko vielä mitään tietoa koska ja missä keväällä kisoja järjestetään?


  vastauksena käyttäjälle: Selkänikama pois paikoiltaan

  #63414

  makkall

  Jäsen

  Taitaa olla aika yleistä tällainen toispuoleisuus thai-nyrkkeilyssä (siis fyysinen), mullakin on jo muutaman vuoden treenamisen jälkeen hierojan ja fysioterapeutin mukaan päässyt kropan oikea puoli kehittymään enemmän kuin vasen. Niin pitkä selkälihas kuin taka- ja etureisi sekä pakara ja pohje on oikealta puolen kehittyneempi kuin vasen. Käsissä ja hartioissa ei ilmeisesti ole eroa. Sitä se teettää kun ei viitsi juurikaan potkia kuin takajalalla, kuormitusta tulee selkeästi enemmän oikealle puolelle kuin vasemmalle. Tätä olen itse yrittänyt muistaa ainakin säkki- ja tyynytreeneissä ja olla tasapuolinen, sparrissa etujalan käyttö kun on vähäisempää.


  vastauksena käyttäjälle: Porilaiset?

  #63421

  makkall

  Jäsen

  Kesällä treenaillaan ma-ti-to klo 18.30-20.00, jos muuta treeniä niin siitä sovitaan erikseen.

  Marko


  vastauksena käyttäjälle: Camp: Tiger Muay Thai Camp, Phuket

  #57095

  makkall

  Jäsen

  Olin joulukuun 2007 treenailemassa ja lomailemassa Tiger Muay Thai Campilla, ja tässä muutamia kokemuksia.

  Treenit olivat 8-11 aamulla ja 16-19 illalla, sen lisäksi puolen tunnin tekniikkasessiot ennen aamu – ja iltatreenejä. Treenata sai siis paljon jos niin halusi. Treenaajista oli noin 80% muay thai-treenaajia ja loput sitten muita, kuten mma. Ikäjakauma oli alta parikymppisestä viisikymppisiin saakka, mikä mielestäni oli mukavaa ja virkistävää. Ohjaajia oli määrällisesti rittävästi ja osaaminen hyvää (paitsi englanti…). Tekniikkatyyli oli jossain määrin erilaista mihin olin itse tottunut ja tekniikkaa ei ollut omaan makuun riittävästi, tosin en osallistunut näihin puolen tunnin tekniikkasessioihin aikataulullisista syistä (siis nukuin tai olin rannalla :oops:)

  Yhteenvetona voisin todeta, että tällainen harrastelija sai ihan mukavaa harjoitusta, kilpailijoiden kohdalla onkin vaikeampi sanoa. Muihin camppeihin en pysty kokemuksen puutteen vuoksi vertaamaan. Phuket yleisesti ottaen oli miellyttävä paikka viettää lomaa vaimon kanssa, joskin liikenteen seassa liikkuminen vähän hirvitti, varsinkin pimeällä. Voin suositella niin Phuketia kuin TMT-camppia joka tapauksessa lämpimästi.


  vastauksena käyttäjälle: Säärisuojat (sukkamalli)

  #63428

  makkall

  Jäsen

  Porissa ei oikeastaan käytetä tavanomaisten treenien sparreissa sukkasuojia, joten jos aiot niitä käyttää niin sparrikaverillasi pitäisi olla samanlaiset. Nahkaisten, paksumpien säärisuojien ja sukkasuojien välillä on kuitenkin selkeä ero, sukkasuojat on mukavampi käyttää keveyden ja pienemmän koon takia mutta jotta voitaisiin potkia useampikin potku niin nahkaiset ovat paremmat.


  vastauksena käyttäjälle: "Naughty Girl" ja "Hornet" Bangkokissa

  #62958

  makkall

  Jäsen

  Voi kun olisisinkin Bangkokissa, mutta toivottelen täältä Suomesta onnea matkaan!


  vastauksena käyttäjälle: Treeniajat porissa??

  #60751

  makkall

  Jäsen

  Nyt kesällä treenit ovat tiistaisin ja torstaisin, klo 18.00 (lenkille sään salliessa ja intoa löytyessä), 18.30-20.00 itse treenit.


  vastauksena käyttäjälle: 20-vuotias liian vanhako ja muita kysymyksiä

  #57435

  makkall

  Jäsen

  Täytin tuossa pari kuukautta sitten 33 ja ei ikä haittaa itseä yhtään. Alkeiskurssin aloitin viime syksynä ja koko ajan on kunto ja tekniikka mennyt eteenpäin. Ei minusta mitään mestaria tule mutta jonkinlainen osaaja aikaa myöten kuitenkin, ehkä jopa salikisoissa tulee pistäydyttyä.

  Kaipa sitä näin vanhempana osaa ottaa asiat rennommin ja antaa ajan näyttää mitä tuleman pitää, turha sitä etukäteen on murehtia vaan tekee parhaansa, siis oikeasti parhaansa.

  Siispä kaikki papat ja mammat mukaan vaan, ei näitä lapsukaisia ujostella tarvitse!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)