Paha Kani

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: Intervallitreeni

  #50205

  Paha Kani

  Jäsen

  Muutaman tutkimuksen olen lukenut, joissa harjoittelujakso oli 12 vko. Ylikuntoon en ota kantaa, sillä tutkimuksissa 3-4 krt/vko tehty “high intensity exercise”, joka tapahtui yli 70% VO2max-kuormituksella, oli ainoa tehty harjoitus. Toinen ryhmä suoritti pitkäkestoista matalamman intensiteetin treeniä. Kaverit eivät siis lähteneet tutkimukstreenien jälkeen thaipoksaamaan.
  Ulkomuistista yhteenvetoa on hiukan paha tehdä, mutta muistelisin, että molemmilla ryhmillä havaittiin samanlaisia muutoksia kestävyydessä, eli kovemmalla teholla tehty lyhytaikaisempi harjoitus auttoi myös pitkän matkan kestävyyteen.

  Ajan tällä takaa sitä, että ei se intervallitreeni ainakaan tavan harrastajalle haitaksi ole. Varsinkin, jos kympin lenkit puuduttavat pään ihan totaalisesti, kannattaa sitä kokeilla vaihtoehtona.

  Tosissaan thaipoksaavat tekevät sitten niitä omia juttujaan oman harjoitusohjelmansa mukaisesti, siihen en ota kantaa koska en siitä mitään tiedä. Uskon, että vuosien saatossa thaipoksaajat ovat löytäneet jos ei optimaalisen, niin ainakin jumalattoman hyvän tavan treenata lajiaan ja siinä pärjäämistä varten, ja joku J. Physsiin kirjoitteleva tohtorinplanttu ei siitä varmaan paljoakaan tiedä.

  Ja eiköhän toi lajitreeni ole juurikin sitä “high intensity exercise”…

  Voisin koittaa tonkia niitä artikkeleita jostain, jos vaikka jaksaisi tehdä jonkun yhteenvedon. Voimaa ja kunniaa.


  vastauksena käyttäjälle: Välineitä omasta takaa

  #60786

  Paha Kani

  Jäsen

  Kokemusta ei ole, mutta näin lonkalta sanoisin, että halvin tapa saada potkutyynyt on ostaa ne twinssit. Itse tekemällä menee aikaa, rahaa ja hermot.


  vastauksena käyttäjälle: Nopeutta ja ketteryyttä

  #51516

  Paha Kani

  Jäsen

  Mitäs mä mistään tiedän, mutta varjon ottaminen neljän kilon rautaklimppi käsissä (ja lyönnit täysiä) kuulostaa sairasloman hakemiselta.

  Ihan mulle tulee mieleen, että lyöntiin voisi saada voimaa ja nopeutta lyömällä, mutta voin olla väärässäkin.


  vastauksena käyttäjälle: Rakkaat naapurit

  #53272

  Paha Kani

  Jäsen

  No mun ensimmäiset naapurit iskän ja äireen luota muuttamisen jälkeen asuivat 25 neliön kämppää kahdestaan. Pariskunnan elo oli kiihkeää niin sodassa kuin rakkaudessakin, pystyin ihan stereot päälläkin pysymään perillä mm. siitä, miksi Jörkka ei halunnut tiskata kun Pirre oli luennolla. Samoin pariskunnan reipas seksielämä tuli tutuksi, sänky kun oli patterissa kiinni eikä Pirre ollut ihan hiljainen tyttö. Ensimmäisellä kerralla luulin, että naapurin sälli katsoo pornoa volyymi kaakossa ja kättelee itseään niin että sänky natisee, mutta myöhemmin minulle selvisi, että sen kokoisessakin kämpässä voi tosiaan kaksi ihmistä asua.

  No, elämän ääniähän nuo hetekan natinat, en mä voi siitä suuttua että naapurin ori jaksaa vielä kun Duracell-pupu lähtee kuntoutukseen. Toisenlainen naapurikokemus tuli nykyisessä asunnossa, kun heräsin vaimon kanssa siihen kun joku huutaa natsipaskaa ikkunan alla aamuviideltä. Talossa ei asunut silloin muita natsipaskoja kuin minä, joten kurkkasin että mikä sedällä hätänä. Huutajaksi paljastui yläkerran naapurimies, joka oli unohtanut avaimensa kotiin ja palaili nyt ravintolasta hieman hiprakassa. Päättelin, että käynnissä oleva draama voisi hyvinkin muuttua toimintaleffaksi, jos menen sedälle alaovea avaamaan, joten oikaisin rintamalinjaa ja menin takaisin nukkumaan. Natsipaskan huuto jatkui ja lopulta setä teki lopullisen ratkaisun paiskatessaan roskiksen alaoven lasista sisään ja tuli rappukäytävään nukkumaan. Mä soitin poliisin hakemaan äijän pois ja näin myös tapahtui.
  Tämän koskettavan kertomuksen toinen osa näyteltiin viime kesänä, kun meillä vietettiin varpajaisia. Redneck selitti Trillanille parvekkeella että mikä tekee panhead-harrikasta panheadin, kun samainen yläkerran setä huusi ikkunastaan että tiedättekö te yhtään että kuinka hyvin tuo kuuluu avoimesta ikkunasta sisälle tuo teidän keskustelunne. No emme voineet väittää tietävämme, joten juttu jäi siihen. Setä tosin sulki ikkunansa mielenosoituksellisesti.
  Kolmas, ja toistaiseksi viimeinen, näytös näyteltiin sitten seuraavana aamuna. Hiippailin ulos vuosisadan kanuunassa ja jätin isohkon lauman känniääliöitä kämppääni nukkumaan, tarkoituksenani mennä sairaalaan juuri laajentunutta perhettäni tapaamaan, kun yläkerran setä loihe lausumaan “Ihan ystävän neuvona, keskustelu kuuluu tosi hyvin tuosta sun parvekkeeltasi mun ikkunasta sisään”. Äänestä oli ystävän neuvo kaukana eikä mullakaan ollut kauheasti ystäväkrediittejä jäljellä. Totesin että joo, varmaan kuuluu, ja se kuuluu myös tosi hyvin kun heittelee noita roskiksia tuosta alaovesta läpi. Setä jäi perään huutamaan sekä *****a että ********aa, mutta mulla ei ollut enää aikaa jäädä jutskaamaan. Ei olla enää rapussa moikattu.


  vastauksena käyttäjälle: HIIT

  #48278

  Paha Kani

  Jäsen

  Mä juoksin tota viime kesän, kun ei penikkatauti antanut myöden oikeille lenkeille. Ton vartin pystyi jotenkin juoksemaan vaikka sattuikin. Kunto kyllä nousi ja paino putosi, mutta eiköhän se olisi tapahtunut vaikka olisi käynyt vaikka sulkapalloa pelaamassa. Lopulta olikin sitten kintut siinä kunnossa, ettei edes HIITtiä voinut juosta.
  Voi sitä paljon huonomminkin aikaansa käyttää, mutta en mä tosta mitään uskonnollista herätystä saanut, kuten aiemmin mainitut pakkotoistolaiset.


  vastauksena käyttäjälle: Muay Thai nimigeneraattori

  #58787

  Paha Kani

  Jäsen

  Paha ” The Kick Fighter of To The Last Dark ” Kani

  Potkutaistelija, viimeiseen pimeään. Oikeastaan aika runollinen.


  vastauksena käyttäjälle: Penikkatauti

  #44360

  Paha Kani

  Jäsen

  Mulla on kans koko ikäni ollut penikkavaivaa, johon lenkillä käynti on aina noin kuukauden sisällä aloittamisesta tyssännyt. Hyvä kun kävelemään pääsee kun vaiva on pahimmillaan. Lueskelin noita hieromisjuttuja, mutta en sitten millään keksi, että mistä kohtaa siitä sääriluusta pitäisi irroittaa ja mitä?


  vastauksena käyttäjälle: Hauskat linkit ja www-sivut

  #44995

  Paha Kani

  Jäsen


  vastauksena käyttäjälle: Onko homma nousussa?

  #56850

  Paha Kani

  Jäsen

  No nythän se homma vasta onkin nousussa:
  http://f23.parsimony.net/forum47964/messages/7418.htm

  Aiemmat homman nousut ovat olleet pelkkää taustakohinaa. Nyt feeniks-lintu kohoaa iiteetulen yläpuolelle hohtaen punaisena vihollisen majojen liekeissä.


  vastauksena käyttäjälle: Kirja: Damage Done (ei alaikäisille)

  #42919

  Paha Kani

  Jäsen

  Joo, no yksityiskohtiin en ota kantaa, mutta mun mielestäni vankien olon tekeminen mahdollisimman ikäväksi ei palvele mitään muuta tarkoitusta, kuin yleisön kostonhimon tyydyttämistä. Uskallan sanoa, että keskivertokansalaiselle suomalaiseenkin vankilaan ihan vaikka puoleksi vuodeksi joutuminen olisi aika kova rangaistus. Ammatti- ja taparikollisten kohdalla tosin tilanne voi olla toinen.


  vastauksena käyttäjälle: Kirja: Damage Done (ei alaikäisille)

  #42917

  Paha Kani

  Jäsen

  @POWERBOXER wrote:

  Mutta Suomessa kuitenkin liian löysä kuri vankiloissa ja hyvät olot!

  Mistä tiedät?


  vastauksena käyttäjälle: Pyöriä ja parrata

  #58589

  Paha Kani

  Jäsen

  Joskus lajia Y treenatessani tehtiin tota. Kun oli pyörinyt suunnilleen kolmea kossupulloa vastaavan määrän, kaveri kävi puukon (ei, ei se ollut oikea) kanssa päälle. Ongelmana oli, että omissa lyönneissä oli osoite korttelin tarkkuudella, ja puukkomiehelle tuli herkästi pipi. En oikein tiedä, mitä tolla harjoitteella saavutettiin, mutta hauskaa se oli.


  vastauksena käyttäjälle: Hauskat linkit ja www-sivut

  #44957

  Paha Kani

  Jäsen

  Ei muuten ole noi “Superfoot” ja “33-second knockout killer”- lisänimet mitään tämän kaverin rinnalla: Mobutu Sese Seko

  …he renamed himself Mobutu Sese Seko Nkuku Wa Za Banga (“The all-powerful warrior who, because of his endurance and inflexible will to win, will go from conquest to conquest, leaving fire in his wake”…)


  vastauksena käyttäjälle: Hauskat linkit ja www-sivut

  #44954

  Paha Kani

  Jäsen

  @Riku wrote:

  p.s. muistaakseni königstigerillä oli kirjahyllyssä laajaa kirjallisuutta. Aina Sven Hasseleista Niilo Lauttamukseen.

  Eiku se olin minä. Königstiger on enemmän toiminnan mies. Me ollaan koko kesä tossa Huntersin terassilla puhuttu thainyrkkeilystä ja ollaan hirveessä iskussa syksyn pappathaitreenejä varten. Kohta lähtee.
  Ja homma on nousussa seuraavallakin sukupolvella:


  vastauksena käyttäjälle: Virallinen valitusketju

  #47413

  Paha Kani

  Jäsen

  @sad wrote:

  Onko umpimähkään kadulta ihmisten kollaaminen hyvää duunia?? Ei mun mielestä, jos ulkonäön tms syyn takia joutuu keskellä päivää kevyehköön ruumiintarkastukseen kun kävelee kadulla.
  Saatika sitten että tyttöystäväni joutuu myös tällaisen sattumanvaraisen ahdistelun kohteeksi.
  Pamppua vaan kaikille joilla eriävät mielipiteet!! Sillä saadaan kansa ruotuun. Pelätköön kunhan tottelevat.
  Peräänkuulutan vain sitä että millä hel***in syyllä tullaan tekemään tarkastuksia ja musta tulee joku yleinen ohjelmanumero turistibussikiertueella.
  Tai se että tyttöystäväni käsilaukkua tongitaan??
  Uutisissa annettiin ymmärtää että ampujat löytyivät Kulosaaresta eikä keskustasta.

  Helppohan se olisi konstaapelin tehdä töitään jos olisi erehtymätön. Valitettavasti kaikki erehtymättömät kansalaiset värvätään käräjäoikeuteen tuomareiksi. Ulkonäkö on ihan hyvä syy pysäyttää joku, jos ulkonäkö sattuu täsmäämään annettuihin tuntomerkkeihin.

  Toi tuskin oli sattumanvaraista ahdistelua, poliisilla oli joku syy olettaa, että sä voisit olla jossain tekemisissä asian kanssa. Jos se syy kiinnostaa, voit toki soitella poliisille ja kysellä. En usko, että tarkoitus oli tehdä susta ohjelmanumeroa tai erikseen juuri sua kiusata. Onhan se varmaan ikävää, kun tuollaiseen tilanteeseen joutuu, mutta kun nyt oikein ajatuksen kanssa käyt tapahtunutta läpi, niin mitä vahinkoa sulle on aiheutunut?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)