sinttu

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: SM-kilpailut 2015, 13-15.2.2015

  #74441

  sinttu

  Jäsen

  Heippa Muay Thai kisakansa,

  olen kierrellyt maajoukkueen mukana huoltotehtävissä ja pääsen SM kisoihin paikan päälle lauantaista iltapäivästä sunnuntaihin. Jos kisaajilla tuki ja liikuntaelinongelmia, kisakolhuja niin saa saa tulla kysäisemään jelppiä. Pakkaan mukaan myös liiton pienen huoltolaukun, jossa tarvikkeita pienten haavojen hoitoon, kivunhoitoon, kinesiotapettia, vammoihin tarkoitettua linimenttiä ym. Olen kisapaikalla otteluiden ajan ja kaikkien seurojen käytössä yhtälailla. Tsemppiä kaikille kisoihin. Kyselkää kisapaikalla Sinttua jos apu ois tarpeen.

  Kiitos ja kumarrus


  vastauksena käyttäjälle: Salikilpailut Team Polte La 17.5 (Tampere)

  #74024

  sinttu

  Jäsen

  S-M Heikkinen joutuu harmillisesti peruumaan tulonsa. Aamu treeneissä varvas loukkaantui 🙁 . Kiitos kuitenkin kun järjestätte kibat skabat.


  vastauksena käyttäjälle: SM-kilpailut 2014 – kutsu ja ilmoittautuminen

  #73475

  sinttu

  Jäsen

  Terve,

  toimin SM-Kilpailuiden ajan ottelijoiden apuna yli seurarajojen. Olen paikalla kaikkina ottelupäivinä aina otteluiden aikana ( paitsi sunnuntaina tulen hiukan myöhemmin). Olen ollut mukana muutamalla maajoukkuereisulla ja huomannut että välillä kipuun, kolhuihin ym. hoitoon / huoltoon tarvitsee apua. Tulkaa siis huoletta kysymään jos jokin TULES asia vaivaa. On kuitenkin kaikkien yhteinen etu että ottelijat voivat otella koko turnauksen läpi.

  Minulla on mukana liiton sponsoroima huoltolaukku josta löytyy perussetti huoltotarvikkeita mm. haavanhoito välineet, teippaukseen (normi & kinesio), perus lääkkeitä. Jäitä yritämme saada paikalle mutta suositan että muutaman pikajääpussin jokainen varaa kisakassiin kuten myös kompressiosidokset.

  Mukana oloni mahdollistivat Suomen Muay Thai liitto ja Twins Finland. Kiitoksia 😀

  Tsemppiä kaikille viimeisen viikon valmistutumiseen. Ensi viikonloppuna sitten nähdään.

  Sini-Marja Heikkinen
  http://www.kehonkorjaamo.fi

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)