Suomen Muaythai – liitto ry

Lisenssit ja vakuutukset

Kaikilla lajin parissa toimivilla henkilöillä tulee olla lisenssi. Kilpailijat ostavat aina vakuutuksellisen lisenssin, harrastajat voivat valita ottavatko lisenssin vakuutuksella vai ilman. Alla lisätietoja kaikista lisenssivaihtoehdoista.

Kilpailu- ja harrastajalisenssit, joihin sisältyy vakuutus

Suomen Muaythai liiton lajilisenssikausi on tämän vuoden loppuun asti ajalle 1.9 – 31.12. 2018. Jatkossa lisenssikausi tulee olemaan vuosittain, muutos astuu voimaan 1.1.2019. Lajilisenssi on kolmeosainen:
– Liiton lisenssi 10 euroa
– Olympiakomitean sporttirekisteriosuus 3 euroa
– OP-Pohjolan tapaturmavakuutus eli sporttiturva, hinta riippuu vakuutusluokasta.

Lisenssi ostetaan samasta linkistä Suomen potkunyrkkeilyliiton, Krav Magan ja vapaaotteluliiton kanssa. Klikkaa osoitteeseen https://www.suomisport.fi/ ja kirjoita laji kohtaan “Thainyrkkeily / Suomen Potkunyrkkeilyliitto Ry“.

Valitse itsellesi sopiva lisenssi:

  • A-lisenssi (syntynyt 31.8.1999 tai aikaisemmin) 85 €
  • B-lisenssi (syntynyt 1.9.1999 tai myöhemmin) 30 €
  • H-lisenssi (harrastajat) 43 €

Huomioithan, että ajalle 1.1.-31.12.2019 sinun tulee ostaa kokonaan uusi lisenssi.

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan tai selkään tulee välilevytyrä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa. H-lisenssit ovat tarkoitettu harrastajille ja ne eivät korvaa kilpailussa sattuneita tapaturmia.

Syyskauden 2018 Sporttiturva tulee voimaan 1.9.2018, kun maksat sen syyskuun 2018 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.12.2018.

Jos sinulla on lajin kattava vakuutus jossain muussa vakuutusyhtiössä,  ota pelkkä lajilisenssi.

Maksettuasi tulosta vakuutuksesta tosite. Säilytä lajilisenssin, vakuutuksen ja kilpailukirjan kuitteja aina kilpailupassin välissä, kun osallistut liiton järjestämiin kilpailuihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä hallitus@muaythai.fi.

Turvallista thainyrkkeilyä!

SMTL:n harrastajalisenssi, vakuutukseton

Lisenssi on thainyrkkeilyn harrastajille, jotka eivät kilpaile. Lisenssi ei vaadi vakuutusta ja se on voimassa 31.12.2019 saakka (kun ostat sen nyt).  Lisenssit ostetaan osoittesta www.suomisport.fi, valitse “Thainyrkkeily / Suomen Muaythai liitto Ry“.

Kilpailukirja eli passi

Kilpailukirja maksaa 15 euroa (sisältää postimaksun) ja niitä voi tilata verkkokaupasta, tilauslinkki löytyy tästä. Toimitusaika on 3-5 päivää. Passi tarvitsee ostaa vain kerran ja sen voimassaolo ei lakkaa.

Vastaa