Suomen Muaythai – liitto ry

Lisenssit ja vakuutukset

Kaikilla lajin parissa toimivilla henkilöillä tulee olla lisenssi. Kilpailijat ostavat aina kilpailulisenssin Thainyrkkeilylisenssi 20€. Harrastajat voivat valita ottavatko vakuutuksettoman harrastajalisenssin vai vakuutuksellisen thainyrkkeilylisenssin. Alla lisätietoja kaikista lisenssivaihtoehdoista.

Thainyrkkeilylisenssi 20€ (kilpailijoille ja vakuutuksen ottaville harrastajille)

Suomen Muaythai liiton lajilisenssikausi on kalenterivuosi. Lisenssin voimassa oloaika on 1.1.2020-31.12.2020. Lajilisenssin voi ostaa pelkästään, mikäli thainyrkkeilyn korvaava vakuutus on hankittuna muualta, jolloin lisenssin hinta on 20 euroa. Lisenssin ostettaessa OP-Pohjolan tapaturmavakuutuksen eli sporttiturvan kanssa, hinta riippuu vakuutusluokasta.

Tuoteselosteet ja hinnat sporttiturvasta löydät alta

Lisenssi ostetaan Suomisport palvelun kautta. Valitse “Mitä haluat ostaa”-kohdasta Lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin. Kirjoita “Mikä laji saisi olla” kohtaan Thainyrkkeily. Valitse Thainyrkkeily /Suomen Muaythai liitto Ry. Valitse tämän jälkeen Thainyrkkeilylisenssi 20€

Valitse seuraavaksi itsellesi sopiva vakuutus:

  • A-vakuutus (syntynyt 31.12.2001 tai aikaisemmin) 225 €
  • B-vakuutus (syntynyt 1.1.2002 tai myöhemmin) 60 €
  • H-vakuutus (syntynyt 31.12.2001, korvaa harrastamisen, ei kilpailemista) 132 €
  • Tai kohta “Olen jo hankkinut vakuutuksen muualta”

Sporttiturva tulee voimaan 1.1.2020, kun maksat sen tammikuun 2020 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika tai tulosta vakuutuksesta tosite. Pidä lajilisenssin, vakuutuksen ja kilpailukirjan kuitteja aina mukanasi, kun osallistut liiton järjestämiin kilpailuihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä hallitus@muaythai.fi.

Turvallista thainyrkkeilyä!

SMTL:n harrastajalisenssi, vakuutukseton

Lisenssi on kaikille thainyrkkeilyn harrastajille, jotka eivät kilpaile. Lisenssi ei vaadi vakuutusta ja se on voimassa 31.12.2020 saakka.  Lisenssi ostetaan osoittesta www.suomisport.fi, Valitse “Mitä haluat ostaa”-kohdasta Lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin. Kirjoita “Mikä laji saisi olla” kohtaan Thainyrkkeily. Valitse Thainyrkkeily /Suomen Muaythai liitto Ry. Valitse tämän jälkeen Harrastajalisenssi 2020 5€

Kilpailukirja eli passi

Kilpailukirja maksaa 15 euroa (sisältää postimaksun) ja niitä voi tilata verkkokaupasta, tilauslinkki löytyy tästä. Toimitusaika on 3-5 päivää. Passi tarvitsee ostaa vain kerran ja sen voimassaolo ei lakkaa.

 

Vastaa