Suomen Muaythai – liitto ry

Kilpailu- ja harrastajavakuutus ja lisenssi

Suomen Muaythai liiton lajilisenssikausi on 1.9 – 31.8. Lajilisenssi on kolmeosainen:
– Liiton lisenssi 20 euroa
– Olympiakomitean sporttirekisteriosuus 3 euroa
– OP-Pohjolan tapaturmavakuutus eli sporttiturva, hinta riippuu vakuutusluokasta.

Lisenssi ostetaan samasta linkistä Suomen potkunyrkkeilyliiton, Krav Magan ja vapaaotteluliiton kanssa. Klikkaa osoitteeseen https://www.suomisport.fi/ ja kirjoita laji kohtaan “Thainyrkkeily“. Valitse itsellesi sopiva lisenssi:

  • A-lisenssi (syntynyt 31.8.1999 tai aikaisemmin) 232 €
  • B-lisenssi (syntynyt 1.9.1999 tai myöhemmin) 70 €
  • H-lisenssi (harrastajat) 95 €

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan tai selkään tulee välilevytyrä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa. H-lisenssit ovat tarkoitettu harrastajille ja ne eivät korvaa kilpailussa sattuneita tapaturmia.

Sporttiturva tulee voimaan 1.9.2017, kun maksat sen syyskuun 2017 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä
klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.8.2018.

Jos sinulla on lajin kattava vakuutus jossain muussa vakuutusyhtiössä,  ota pelkkä lajilisenssi.

Maksettuasi tulosta vakuutuksesta tosite. Säilytä lajilisenssin, vakuutuksen ja kilpailukirjan kuitteja aina kilpailupassin välissä, kun osallistut liiton järjestämiin kilpailuihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä hallitus@muaythai.fi.

Turvallista thainyrkkeilyä!

KILPAILUKIRJA ELI PASSI

Kilpailukirja maksaa 15 euroa (sisältää postimaksun) ja niitä voi tilata verkkokaupasta, tilauslinkki löytyy tästä. Toimitusaika on 3-5 päivää.

Passi tarvitsee ostaa vain kerran ja sen voimassaolo ei lakkaa. Kilpailukirjan saat kuittia näyttämällä päävalmentajalta, kilpailunjärjestäjältä, tuomareilta tai omalta valmentajaltasi.

Vastaa