Liitto

Suomen Muaythai – Liitto

Suomen Muaythai – liitto ry on virallinen thainyrkkeilyn lajiliitto Suomessa ja virallisten kansainvälisten amatöörithainyrkkeilyliittojen IFMA:n (International Federation of Muaythai Amateur) ja EMF:n (European Muayhthai Federation) jäsen. SMTL järjestää kotimaassa vilkasta kilpailu- sekä koulutustoimintaa ja tukee kansainvälistä kilpailutoimintaa.

Viestintä

SMTL pidättää itsellään oikeuden päättää julkaistavista jutuista, niiden muokkaamisesta liiton linjan mukaiseksi sekä julkaisujen ajankohdasta.  Julkaisujen tarkoituksena on:

  • jakaa käyttökelpoista tietoa
  • tehostaa toimintaa
  • innostaa mukaan
  • luoda hyvää mieltä ja ryhmähenkeä
  • nostaa esiin uusia ideoita
  • tehdä tilaa keskustelulle, joka vie eteenpäin

SMTL julkaisee automaattisesti liiton sivuilla ja somekanaville aikuisten sekä lasten ja nuorten SM-kilpailuiden tulokset ja salikilpailuiden tulokset. Tuloksia muista ottelutapahtumista julkaistaan liiton kanavilla myös, mikäli järjestävä seura lähettää valmiin tekstin, otteluiden tulokset ja kuvan. Julkaistavissa kuvissa tulee olla mukana kuvaajan tiedot ja kuvien käyttämiseen täytyy olla lupa hankittuna.

SMTL ottaa mielellään vastaan myös muita uutisia ja valokuvia edellä mainituin ehdoin. Julkaistavissa uutisissa ja jutuissa painopisteenä ovat lajinomaiset asiat, joilla on yhteiskunnallinen paino-arvo, jäsenseurojen välinen yhteistyö, nuorisotyö sekä kaikille avoimet tapahtumat ja tilaisuudet. Mainokset sekä paikallis- ja seuratason uutiset katsotaan olevan seurojen omalla tiedotusvastuulla.

SMTL:n hallitus vastaa virallisten asioiden tiedottamisesta. Muu viestintä tehdään vapaaehtoistyönä ja juttuja voi ehdottaa osoitteeseen hallitus@muaythai.fi.

Yhteiskuntasuhteet