Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu? Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

#46053

Tuolla edellisellä palstalla jo perustelinkin tuota Martinezin matsia, että kunnioitettava työvoitto taustatietoja kuunnellen, että on ollut mies sorvin ääressä viimoiseen asti. (Mitähän tuohon maailmalla tuumaisivat ne, jotka ei päivääkään ‘työtä’ tee ja nauttii päiväunista, toisin kun meillä pohjolassa :viikinki )

Tommin ja Sampan ottelu oli myös hienoa katseltavaaa. Kerrankin sai nauttia kunnon lähiottelusta, eikä lähelle menty vain lepäilemään. Pojat vei toinen toistaan vuorotellen, vaikkakin kunto taisi vähän tökkiä molemmilla.

Naisten ottelu oli harmittavasti tasoitus. Jäi kaivelemaan tuo ettei sitten nähnyt tuomaripöytäkirjaa. Mutta painoero oli kyllä huomattava, ei tainnut olla vain muutamasta sadasta grammasta kiinni. Salikisoissa noihin eroihin on totuttu, mutta hieman noloa että isoissakin illoissa vielä jäädään noinkin harmittavien asioiden takia paitsi rehdistä kamppailusta. Tsemppiä vaan Teresalle eteenpäin, mutta tarkkasilmäisenä olin näkevinäni neidillä karkkipussin matsin jälkeen käsissä. Ja tämän jälkeen en enää ihmettele nottei painoa saada alas :tanssi2