Vastaa aiheeseen: 25.10.2003 Jyskälässä taas kovat (sali)kisat

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen 25.10.2003 Jyskälässä taas kovat (sali)kisat Vastaa aiheeseen: 25.10.2003 Jyskälässä taas kovat (sali)kisat

#49764

mlatva

Osallistuja

Edellämainittuihin matseihin haluaisin lisätä, että kyllä Jahvetti ja Alenius matsi oli kova. Kontakti oli todella reipasta eikä suojien puute ottelussa näkynyt millään lailla. Peli oli tasan viimeseen erään lähdettäessä. Onneks en ollu pistetuomari, koska pahaan paikkaan olisin joutunu. Alenius vei lähiottelussa viimesessä erässä aika reippaanlaisesti ja veti perille lukuisia hyviä polviosumia. Tuomiosta en sano mitään…täytyy kattoo nauhalta!

Larssonin vastustaja(anteeksi, en nyt vaan saa nimeä päähän), otteli mielestäni taktisesti hyvän ottelun, ja oli viedä koko ottelun huolimatta vielä vähäisestä ottelukokemuksesta. Ei ehkä vedetty tuhatta ja sataa mutta ihan hyvä matsi.

Myös Tarmo “Tankki” Kuivalainen, Mikko Karjalainen, ja tietysti Luhangan kivinyrkki Hannu “Hitman” Hietanen, takasivat jännittävän salikisan ja kyllä tunnelmaa oli ja yleisö innostui aika ajoin kiitettävästi kannustamaan omiaan.

Miinuksena mainittakoon, että Jamppa, jäi kaipaamaan väkevämpää linimentin tuoksua.