Vastaa aiheeseen: Fight Festival 11 – 11.9.2004

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 11 – 11.9.2004 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 11 – 11.9.2004

#52594

pmaunu

Osallistuja

WORLD MUAY THAI COUNCIL MM-OTTELU
THAINYRKKEILY –66,68 kg / -147 lbs 5×3 min
Petri Martinez, Suomi – Helsinki Thaiboxing Club vs
Clyde Petres, Hollanti – Vos Gym

Petri ”Putsi” Martinez pääsee vihdoinkin jo kauan himoitsemaansa ammattilaisten MM-otteluun! Pitkään jatkuneet jalkavaivat ajoivat Martinezin sairaslomalle FF8:n jälkeen juuri MM-ottelun kynnyksellä. Putsi testasi jalkojensa kestävyyden ottelemalla kesäkuussa voitokkaasti Thaimaassa ja on nyt valmis kamppailemaan arvostetun World Muay Thai Councilin MM-tittelistä.

Martinezin ottelusaldo on kunnioitettavat 51 voittoa, 8 tappiota ja 1 ratkaisematon. Martinez on urallaan ehtinyt jo voittaa amatöörien maailmanmestaruuden sekä ammattilaisten Pohjoismaiden ja Euroopan mestaruudet. Fight Festivalissa Martinez on ehtinyt kamppailla jo viisi kertaa.

Clyde Petres on Martinezin tavoin jo varsin rutinoitunut ottelija, miehen ottelusaldo on huikeat 30 voittoa, 10 tappiota ja 5 ratkaisematonta. Parhaana meriittinään Clyde Petresillä on FIMAC-liiton tunnustama ammattilaisten Euroopan mestaruus. Petres tunnetaan ottelijana, joka nujertaa vastustajansa taitavasti juonitellen.

Luvassa on todella mielenkiintoinen ja varmasti taidokas kamppailu. Ja mikä hienointa, Martinez pääsee vihdoin mittelemään ammattilaisten MM-vyöstä!