Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun? Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

#63946

mb

Osallistuja

@pertsa wrote:

Minimiottelumaarän laskemisella ei mielestäni ole ainakaan juuri merkitystä.
Olisiko monesta seurasta nyt sitten tullut KOKEMATTOMAMPIA kavereita kisaan, jos olisi saanut? Tuskin. Itse olisin meiltä laittanut ehkä korkeintaan yhden.

Jos olisit laittanut yhden kokemattomamman miehen kisoihin, niin se olisi ollut jo melkein 5 % koko SM-kisoihin osallistuvien miesten määrästä ja ajattele jos sinne olisi tullut tullut vielä muista seuroista ottelijoita, niin prosentit olisivat räjähtäneet kattoon.

Minun pieneen päähän ei vain mene, että minkä takia katsotaan ottelijan ottelusaldoa. Onko se nyt yhden ottelun thaiottelija välttämättä sen huonompi kuin viiden ukon mies? Ja jos pelätään, että ottelija on helvetin huono, niin eiköhän ole valmentajan homma toppuutella ottelijaa menemättä kisojen paistiksi. Esimerkiksi potkunyrkkeilyn alapotkutekniikkalla käytävät ottelut eivät niin älyttömästi eroa thainyrkkeilyotteluista. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Ai niin, perhana. Nyt unohtui, että potkunyrkkeilijät ovat huonoja. 😳