Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

#71581

P.L.

Jäsen

MM-KISAT 2012 – NELJÄS KISAPÄIVÄ 10.9.

Miehet -63,5 kg 4.semifinaali
Pok Jääskeläinen – Tynchtykbek Sadykev (KG), pistein

Pok Jääskeläinen pääsi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan suhteellisen helpolla, kun vastustajat eivät päässeet jyvälle hänen velmusta ottelutyylistä. Tällä kertaa Kirgisian mies Tynchtykbek Sadykev lähti tosissaan haastamaan nuorta helsingin thaimaalaista. Sadykev ei antanut Pokille tilaa tai aikaa, vaan otteli reippaalla tahdilla. Normaalisti vasenkätisenä otteleva Pok osoitti muuntautumiskykynsä, kun hän otteli valtaosan matsista oikeakätisenä. Tämä ei näyttänyt häiritsevän Pokia lainkaan, vaan hän oli lopulta piirun verran osuvampi etenkin terävien potkujensa ansiosta. Huomenna semifinaaliottelussa vastaan tulee kovakuntoinen korealainen.

Naiset -51 kg semifinaali
Jonna Suhonen – Ocaya Preciosa (PH), pistein

Jonna Suhonen oli äärimmäisen jännittynyt ennen ottelua ja levottomuus ei liiemmin hellittänyt filippiiniläisen Ocaya Preciosan todella pitkän ram muayn aikana. Kun ottelu viimein alkoi, Jonna alkoi tekemään räväkkää perustyötään suorilla lyönneillä ja potkuilla. Myös Preciosa osui muutamilla hyvillä lyönneillä Jonnan avonaisen suojauksen läpi, mutta jyväskyläläinen hyydytti vastustajaansa keskivartalopotkuilla. Preciosa ei kuitenkaan antanut periksi missään vaiheessa, vaan taisteli voitosta loppuun asti. Jonnalta ottelu oli hyvä esimerkki siitä, että laadukkaalla perustyöllä tulee menestystä. Keskiviikon finaalissa vastaan tulee venäläinen.

Naiset -67 kg semifinaali
Heidi Björklund – Angelique Pitiot (FRA), pistein

Karatetaustan omaava Heidi Björklund teki selvää jälkeä 4. semifinaaliottelussaan ja valmentaja Deo vaati riuskoja otteita myös maanantaipäivän otteluun. Heidi otteli jälleen lyömällä ja tarjoilemalla kovia polvia lähiottelussa. Ranskalainen Angelique Pitiot otteli myös lyöntivoittoisesti ja matsin aikana molempien naisten päät nousivät muutamaan otteeseen hyvin osuneiden iskujen seurauksena. Ratkaiseva elementti ottelussa oli lähiottelussa osuneet suorat suomalaispolvet ranskalaisen keskivartaloon. MM-kisojen finaalissa Heidi saa vastaansa omaperäisellä tyylillä ottelevan ruotsalaisen.