Vs: Re: IFMA EM-kisat Turkin Antalyassa 23-29.4.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut IFMA EM-kisat Turkin Antalyassa 23-29.4.2010 Vs: Re: IFMA EM-kisat Turkin Antalyassa 23-29.4.2010

#69324

mb

Osallistuja

@Chitalada wrote:

Tuomaritoiminnasta: tuomaritoiminnan taso kisoissa ei ole myöskään suoranaisesti kansainvälisen liiton vastuulla siinä mielessä, että nytkin EMF:n pomot pahoittelivat minulle, että he eivät ole saaneet nytkään tarpeeksi tuomareita paikalle, kun monet maat eivät lähetä yhtäkään ja moni vain yhden tuomarin.
No koska hyviä tuomareita ei tule tarpeeksi, niin pakko on käyttää myös niitä vähemmän kokeneita.
(Eikös se mene vähän näin täällä meilläkin joskus ja edelleen arvosteluperusteista keskustellaan myös täällä?).

@Chitalada wrote:

Nyt kun näitä amatöörikisoja on tullut viime aikona taas kierrettyä ottelijoiden kanssa tauon jälkeen, niin on oppinut myös jälleen huomaamaan, mitä ne tuomarit haluavat nähdä. Osa asioista toki samoja, kuin suojattomissa otteluissa, mutta osaksi myös eroavaisuuksia, joka johtuu suojista ja 4×2 ottelun erilaisesta temmosta jne (aika epämääräisesti sanottu, mutta ei nyt sen enempää siitä).

Mua ainakin henkilökohtaisesti kiinnostaa nuo arvosteluperusteet enemmän. Esimerkiksi tuosta Hynysen matsista on aika vaikea saada saksalainen voittajaksi vaikka katsoisi minkälaisten lasien läpi. Kai tässä nyt oli muustakin kyse kuin arvosteluperusteista ja kokemattomista tuomareista?

Kovin ruususelta kuulostaa muutenkin meininki.

[youtube:kiq0cii8]http://www.youtube.com/watch?v=B0ee0TCiUeY&feature=related[/youtube:kiq0cii8]

PS. Hyvä että suomalainen media julkaisee myös thainyrkkeilyuutisia