Vs: Re: Muutoksia lisenssiin

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Lisenssi- ja vakuutus Muutoksia lisenssiin Vs: Re: Muutoksia lisenssiin

#70147

MTV

Osallistuja

@Chitalada wrote:

@ollisl wrote:

@Chitalada wrote:

Liian vähän vakuutuksia= tulevaisuudessa ei lajilla vakuutusta.

Mitä tarkoitat tällä? Se vakuutus minkä Ifiltä aikoinaan otin ei ollut mikään thainyrkkeily-vakuutus, mutta kattoi kuitenkin mm. thainyrkkeilyotteluissa tapahtuneet haverit.

Että nykyistä vakuutusyhtiötä ei kiinnosta tarjota vakuutusta enää liitolle, jos niitä hankitaan liian vähän. Hinta on noussut juuri esim sen vuoksi, että maksettujen korvausten suhde myytyihin vakuutuksiin nähden on liian iso (joskus kuulin jo aiemmin tämän). Nyt vain ottelijat ovat ottaneet sen, joille sattuu ehkä myös niitä vahinkoja. Yllättävää kyllä, myös vakuutustoiminta on bisnestä, eikä hyväntekeväisyyttä. 🙂
Ja jos tämä loppuu, niin silloin ei ole tarjota liiton jäsenille yhteistä vakuutusta. Jokainen joutuu sitten itse neuvottelemaan ne tarvittavat vakuutukset, jos sellaisen saa.

No olisiko mitään järkeä siinä, että liitto kilpailuttaisi vakuutukset vaikka parin kolmen vuoden välein eri vakuutusyhtiöiden kesken ? ( En tosin tiedä, että toimitaanko jo näin ? ) Luulisi, että vaikka vain pelkät kisaajat ottaisivat vakuutuksen, niin n. 150 vakuutuksen ottajaa jo kiinnostaisi vakuutusyhtiöitä sen verran, että jonkinmoisen tarjouksen tekisivät ?

Jos kerran Ollin mukaan Ifistä saa edullisemmin vastaavan vakuutuksen, niin kannattaisiko siirtää koko liiton vakuutukset sen alle ? Vai oliko tässäkin kyseessä sama ilmiö, johon itse olen aina törmännyt, eli Ollin kaikki muutkin vakuutukset ovat Ifissä ?