Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-kilpailut 2011 + ilmoittautuminen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-kilpailut 2011 + ilmoittautuminen

#68575

Vicious

Jäsen

@Chitalada wrote:

Näistä on jonkin verran ollut puhettakin, mutta olisi hyvä varmistaa vielä tännekin, että asia olisi selvä kaikille:

Onko mestareilla halutessaan EM-kisapaikka varmistettuna?
Näin kisoihin lähtevät voisivat keskittyä sinne ajoissa ja suunnitella harjoitteluaan sen mukaan, ilman ylimääräisiä karsintoja.
Kansainvälisiin arvokisoihin tähtäävän pitää siis osallistua SM-kisoihin myös nimenomaan siihen sarjaan, mihin mahdollisesti osallistuu esim EM-kisoihin(?).
Mahdolliset poikkeukset, jotka ovat ansainneet kisapaikan ilman SM-kisoja, tai voivat “syrjäyttää” mestarin kisajoukkueessa?
Kiitos.

Pahoittelen vastauksen viivästymistä.

Samalla kaavalla mennään kuin aikaisemmin, eli hallitus ja päävalmentajat valitsevat maajoukkueen.

Valinnat ja mahdolliset karsinnat EM-kisoihin pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti SM-kisojen jälkeen, jotta joukkue saisi työrauhan kisoja varten.

Suomenmestaruus ei takaa paikkaa EM-kisoissa, mutta mestarit ovat ensisijaisia lähtijöitä, mikäli kyseiseen sarjaan lähetetään joku. Poikkeuksen tähän muodostavat tunnetusti kovatasoiset ottelijat, jotka eivät esim. terveydellisistä syistä johtuen pysty osallistumaan SM-kisoihin. Tällöin he voivat päästä karsimaan paikasta mestaria vastaan.

SM-kisoissa tulee otella siinä sarjassa, missä haluaa otella maajoukkueessa.

EM- ja MM-kisoissa on kova taso, eikä sinne voi lähettää ihan ketä tahansa. EM-kisoissa ei tietääksemme ole myöskään B-sarjaa miehille. Valintakriteeri on se, että pitäisi pystyä ottelemaan kunnialla sarjan parhaimpia vastaan, vaikka tappio tulisikin. Eli ei saa katketa heti kättelyssä.

SM-kisat ovat kuitenkin ensisijainen näyttöpaikka EM-kisoihin. Siellä kannattaa otella sen mukaan.

SMTL ry: hallituksen puolesta,

Viktor Rantala