25.8.2005 WMC MM-matsi Ratchalla

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 25.8.2005 WMC MM-matsi Ratchalla

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39791

  Anonymous

  Jäsen

  Olin katsomassa WMC:n MM-matsia sarjassa 122 paunassa Ratchalla muitten maitten edustajien kanssa. Matsi oli paras WMC:n matsi mitä ikinä olen nähnyt. Kylmää ja eleetöntä matsaamista, jossa ei tehty mitään ylimääräistä. Ukot seisoi vastakkain ja siitä sitten vedettiin normaaliin thaikku stadion tapaan, niin että Oiiii:t raikas betonisell areenalla.

  Undercard matseina oli hauskannäköinen transu sekä yksi portugalilainen kaveri plus tukku muita thaikkumatseja. Tuo tittelimatsi ja yksi toinen thaikkumatsi oli sitä parasta A-luokkaa. Laitoin mestarin olkavarsi talismaanin alle 100 bahtia ja niin teki moni muukin.

  Dennaklang Sor Wiraphan (red) vs Ratanasak Wor Walaphon (voittaja)


  Mestarin ja tiimin vierellä seisovat Ranskan liiton pressa Jackie vas. ja oik. Filippiinien liiton pressa Roberto. Lahjoitin Robertolle kirjan Armi Kuuselasta ja kerroin olevani hänen ihailijansa. Roberto lupasi kertoa Armin pojalle terkkuja.


  Choknamchai Tor Silachai (red) vs Samingprai Kiatphontip (4ssä erässä kehätuomari keskeytti ottelun koska Choknamchai ei otellut tosissaan/normaalilla tasollaan tms. )

  Nokkaew Sor Ngamnamjai (red) vs Jaroenwit Singklongsii (tasan)

  Angelo Viera from Portugal vs. Yuthawithi Sitphupan (Sitphupan pisteillä)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.