KILPAILUKUTSU ja ILMOITTAUTUMINEN SM-kilpailut 2.-4.2.2018

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut KILPAILUKUTSU ja ILMOITTAUTUMINEN SM-kilpailut 2.-4.2.2018

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 54)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39037

  Tuke

  Osallistuja

  KILPAILUKUTSU

  Thainyrkkeilyn Suomenmestaruuskilpailut 2018

  Routa fight promotio sekä MMA Joensuu yhdessä Suomen Muaythai – Liitto Ry:n kanssa järjestää thainyrkkeilyn SM- kilpailut vuonna 2018.
  SM-kilpailut otellaan 2.2 – 4.2.2018 Joensuun urheilutalolla.
  Osoite: Koskikatu 12, 80100 Joensuu
  Finaalit, semifinaalit ja karsintaottelut otellaan kaikki samassa tapahtumassa.

  SM-kilpailujen aikataulu

  Pe 2.2.2018
  Punnitus klo 12.00 – 14.00 Joensuun urheilutalolla
  Lääkärintarkastus klo 12.00-14.00, jonka jälkeen suoritetaan otteluparien arvonta.
  Seuraedustajien infotapaaminen punnituksen jälkeen klo 14 alkaen.
  Ottelut (karsintaottelut ja semifinaalit) alkavat klo 18:00

  La 3.2.2018
  Punnitus / lääkäri klo 9.00 – 10.00 Joensuun urheilutalolla.
  Ottelut (semifinaalit ja finaalit) klo 18:00

  Su 4.2.2018
  Punnitus / lääkäri klo 8.00 – 9.00 Joensuun urheilutalolla.
  Ottelut (finaalit) klo 14.00 –

  Arvonta ja ottelukaaviot
  Otteluparien arvonta suoritetaan siten, että liiton rankingpisteiden perusteella kaksi (2) parasta ottelijaa sijoitetaan eri lohkoihin. Myös saman seuran ottelijat samassa sarjassa sijoitetaan eri lohkoihin.

  SM-kisoihin hyväksytään enintään 8 ottelijaa/painosarja. Jos johonkin sarjaan ilmoittautuu enemmän kuin 8 ottelijaa, sarjaan valitaan 8 parasta rankingpisteiden perusteella.

  SM-kilpailujen painosarjat
  Naiset: -45kg, -48kg, -51kg, -54kg, -57kg, -60kg, -63,5kg, -67kg, -71kg, +75kg
  Miehet: -45kg, -48kg, -51kg, -54kg, -57kg, -60kg, -63,5kg, -67kg, -71kg, -75kg, -81kg, -86kg, -91kg, +91kg

  Punnitus
  Perjantain 2.2.2018 punnitukset ovat pakollisia kaikille SM-kisoihin osallistuville ottelijoille. Tämän punnituksen jälkeen ottelija on valinnut sarjansa, eikä sitä voi enää vaihtaa kesken kilpailujen.

  Sarjoihin punnitustilaisuuden aikana ottelijoilla on mahdollisuus käydä vaa’alla niin usein kuin tarvitsevat ja ehtivät. Muina päivinä punnitaan vain sinä päivänä ottelevat ja ottelijan on oltava siinä painossa, mihin on alun perin ilmoittautunut. Punnitukset tapahtuvat koko kilpailujen ajan Joensuun urheilutalolla, koskikatu 12.

  Ilmoittautuminen
  Kilpailija ilmoittautuu edustamansa seuran päävalmentajan / vastaavan toimesta
  Suomen Muaythai liiton sivuilla osoitteessa http://www.muaythai.fi / Keskustelu / Kilpailut / KILPAILUKUTSU ja thainyrkkeilyn SM-kilpailut 2.2-4.2.2018
  Sähköpostitse hallitus@muaythai.fi

  Ilmoittautumisessa on mainittava ottelijan etunimi, sukunimi, ikä, painosarja sekä edustamansa seura.
  Ilmoittautumisaika päättyy 19.1.2018 klo 24.00 mennessä ja tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei enää huomioida.

  Osallistumisoikeus
  Suomen Muaythai -liiton hallituksen päätöksellä aktiivisuussääntö sekä rajat ottelumäärissä on poistettu, eli ottelijalla ei tarvitse olla entuudestaan thainyrkkeilyotteluja, jotta hän voi osallistua SM-kilpailuihin.

  SM-kilpailuihin osallistuvalla ottelijalla tulee olla maksettuna SMTL ry:n vuoden 2017-2018 kilpailulisenssi sekä vakuutus, joka kattaa thainyrkkeilyssä kilpailemisen. Ottelijan edustaman seuran kuuluu olla maksanut SMTL:n vuoden 2018 jäsenmaksun. Jäsenseuralla ei myöskään saa olla liitolle muita saatavia. Lisätietoja liiton sivuilta: http://www.muaythai.fi/?page_id=21

  Jos käytetään muuta kuin liiton vakuutusta, vakuutuskirjassa pitää lukea yksiselitteisesti että vakuutus kattaa thainyrkkeilyssä kilpailemisen ja tarvittavat asiakirjat tulee olla mukana ensimmäisessä punnituksessa.

  Osallistumismaksu on 20 € / ottelija ja se maksetaan Suomen Muaythai liiton tilille FI0280001170212899. Kirjoita viestikenttään ”SM 2018 osallistumismaksu Etunimi Sukunimi” ja maksa osallistumismaksu 2.2.2018 mennessä.

  Ohjeita ottelijoille
  1) Maksa kilpailupassi (10 €) liiton tilille –> FI0280001170212899
  2) Maksa osallistumismaksu (20 €) liiton tilille –> FI0280001170212899
  3) Huolehdi, että vakuutuksesi kattaa thainyrkkeilyssä ottelemisen
  4) Tuo kuitit kaikista maksuista ja vakuutustodistus karsintojen punnituksiin.

  Kilpailusäännöt
  SM-kilpailuissa noudatetaan kansainvälisen kattojärjestö IFMA:n sääntöjä ja otteluvarustusta. Karsintojen ja finaalien varusteina ovat 10 oz nyrkkeilyhanskat, säärisukat, kypärä, alasuojat, kyynärpääsuojat sekä hammassuojat.

  Kisajärjestäjä tarjoaa nyrkkeilyhanskat, kypärän, säärisukat ja kyynärpääsuojat. Omia varusteita ovat vain alasuojat, hammassuojat ja naisilla myös rintasuojus.

  Ottelijoiden tulee hankkia itse sininen ja punainen hihaton ottelupaita. Omia olemassa olevia vaatimukset täyttäviä paitoja saa käyttää.

  Karsintaottelujen ja finaalien kesto on miehillä ja naisilla 3 x 3 minuuttia, erätauon ollessa 1 minuutti.

  SM-kilpailuissa on voimassa Suomen Muaythai liitolla käytössä olevat painosarjat. Mikäli johonkin painosarjaan ilmoittautuu ainoastaan yksi ottelija, voidaan painosarjoja yhdistää. Kansainvälisen käytännön mukaisesti ottelija voi vaihtaa painosarjaansa vielä punnitustilaisuudessa.

  Mestaruutta ei voi voittaa ilman ottelua muutoin kuin siinä tapauksessa, että finaaliottelupari on sairastunut tai loukkaantunut, eikä pysty ottelemaan finaalissa. Ottelijan, joka ei pysty ottelemaan finaalissa, on toimitettava lääkärintodistus ottelupäivänä lääkärintarkastukseen. Mestaruus tulee tuolloin WO (Walk Over) tuomiolla.

  Mahdolliset protesteista on ilmoitettava heti ja siihen on oltava erityisen painavat perusteet. Protesti tulee toimittaa kirjallisesti 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä ja siitä on maksettava 200 € ennen käsittelyä. Kilpailuja ei voida jatkaa, ennen kuin protesti on käsitelty. Käsittelyssä käytetään mahdollisuuksien mukaan videotarkastelua.

  Muuta huomioitavaa
  SM-kisat toimivat karsinta- ja näyttöpaikkana vuoden 2018 kaikkiin kansainvälisiin arvokisoihin.
  Muita erillisiä karsintoja ei järjestetä.

  Suomen Muaythai liitto ry on sitoutunut noudattamaan kattojärjestö IFMA:n (International Federation of Muaythai Amateur), WADA:n (World Anti-Doping Agency) sekä SUEK:n (Suomen urheilun eettinen keskus) kulloinkin voimassa olevia antidopingsäännöstöjä. Näiden lisäksi ottelijat sitoutuvat noudattamaan Suomen Muaythai liiton antidopingohjelman sääntöjä ja ohjeita.

  Jokainen ottelija itse ja hänen edustamansa jäsenseura ovat vastuussa siitä, että antidopingohjeet ja säännöt ovat heidän tiedossaan. Lisätietoja antidoping ohjeista ja säännöistä alla olevista linkeistä:

  IFMA: http://www.ifmamuaythai.org/anti-doping/11768-2/
  WADA: https://www.wada-ama.org/
  SUEK: http://www.suek.fi/
  SMTL antidopingohjelma: http://www.muaythai.fi/?page_id=579

  Ottelijoiden tulee ajaa parta pois ennen otteluja, varpaankynnet tulee olla lyhyet ja tekoripsien käyttö on kielletty.

  Suomen Muaythai liitto ei vastaa ottelijoiden/valmentajien tai huoltajien matkustuskuluista ja -järjestelyistä.

  Tervetuloa Joensuuhun!

  Tapahtuman nettisivut ja lipunmyynti

  Routa fight promotio / http://www.routafight.fi
  Kisojen nettisivut sekä lipunmyynti / http://www.sm2018.fi
  Facebook tapahtumasivu / https://www.facebook.com/events/1833229660020697/

  Lisätietoja:

  Tapahtuma, kisapaikka ja aikataulut
  Tapahtumajärjästäjä Tuure Mutanen p. 050 506 8084 / tuure.mutanen@muaythai.fi

  Kilpailusäännöt, tuomariasiat:
  SM-kilpailujen päätuomari Katarina Perkkiö p. 050 502 0813 /katarina.perkkio@muaythai.fi

  Edustusoikeudet, SMTL:n asiat:
  Antti Naakka 040-5286932 / antti.naakka@htbc.fi

  Ystävällisin terveisin
  Tuure Mutanen
  MMA Joensuu / Routa fight promotio
  p. 050 506 8084
  tuure.mutanen@muaythai.fi


  SM-kilpailuihin osallistuvat seurat kamppailevat mestaruuksien lukumäärällä SMTL:n HÄRMÄN MALJA kiertopalkinnosta! Hopeoidun maljan jalassa on tilaa 30 hopealaatalle, joihin voittajaseura saa joka vuosi kaiverruttaa nimensä ja voittovuotensa. Malja pysyy voittajaseuralla aina vuoden kerrallaan ja se luovutetaan seuraavissa SM-kilpailussa uudelle voittajaseuralle. Voittajalle luovutetaan myös hopealaatta, johon kaiverrutetaan seuran lyhenne ja voittovuosi.

  Voittaja ratkaistaan naisten ja miesten sarjojen yhteenlaskettujen mestaruuksien määrällä. Jos mestaruudet menevät tasan, vertaillaan hopeasijoja ja sitten pronssisijoja. Jos tällöinkin ollaan tasalukemissa, otetaan vertailuun yhteenlaskettu osallistujamäärä. Jos edelleen ollaan tasalukemissa siirrytään edelliseen vuoteen, jossa suoritetaan sama vertailu.

  Ilmoittautumiset tähän viestiketjuun!

  #43418

  Tuke

  Osallistuja

  Kisamajotusta tarjoaa hotelli Greenstar

  Hotelli Greenstarissa kilpailukykyinen tarjous kisamajoitukseen 2.-4.2.2018. Hotelli greenstar on ihan ydinkeskustassa ja siitä on 800m kävelymatka urheilutalolle.

  Kahden hengen huone 140€ / 2 yötä (pe-su). Aamupala ei kuulu tarjoushintaan. Aamupala maksaa 8€.

  Tarjouksen saa koodilla: ROUTAFIGHT (kirjoitetaan isolla)

  https://www.greenstar.fi

  Tarjous voimassa toistaiseksi.

  Huom! Hotelli ei sisällä saunaa. Haemme myös toista tarjousta hotellista, jossa olisi myös sauna. Tätä tarjousta emme kuitenkaan ole saanut vielä vahvistettua.

  #43417

  Heli

  Jäsen

  SM-kilpailuiden yhteydessä Suomen Muaythai liitto nostaa esiin antidopingasiat ja muistuttaa, että jokainen ottelija itse ja hänen edustamansa jäsenseura ovat vastuussa siitä, että antidopingohjeet ja säännöt ovat heidän tiedossaan.

  Jokaisesta vuoden 2018 SM-kilpailuihin osallistuvasta Suomen Muaythai liiton jäsenseurasta vähintään yhden henkilön on suoritettava SUEK:n tarjoama maksuton Puhtaasti Paras verkkokoulutus. Koulutus tulee olla tehtynä ennen ensimmäisiä punnituksia 2.2.2018. Suositus on, että jokainen SM-kilpailuihin tuleva ottelija, valmentaja tai huoltaja on koulutuksen käynyt läpi, mutta vähintään yhden henkilön / jäsenseura on se suoritettava.

  Koulutus löytyy osoitteesta http://puhtaastiparas.fi/. Suoritettuasi sen kaikki osiot hyväksytysti, saat sähköpostiisi diplomin. SUEK toimittaa liitolle raportin koulutuksen käyneistä viiveellä, joten SM-kilpailuihin tulevien seurojen tulee lähettää hyväksytty diplomi ennen SM-kilpailuja osoitteeseen hallitus@muaythai.fi.

  #43416

  Katariina

  Jäsen

  Jenna Horto
  25v.
  Painoluokka: -48kg
  Seura: GB Gym ry

  #43415

  Tuke

  Osallistuja

  Muaythai SM-kilpailuihin on enää jäljellä 29 päivää. Moni varmaan miettii millainen paikka se Pohjois-Karjala ja Joensuu oikein on. Tässäpä video millaista täällä on 🙂

  Tervetuloa!

  https://www.youtube.com/watch?v=eLqXO3Livas

  #43414

  Niina Myller

  Jäsen

  Moro!

  Yksi Joensuun parhaista hotelleista teki meille erittäin hyvän tarjouksen. Sokos Hotel Kimmelissä on isot saunat, suosittu ravintola ja kaikki tarvittavat palvelut. Nämä alla olevat hinnat voimassa 8.1 eteenpäin varauskoodilla BTHAI. Varaukset voit tehdä myös osoitteesta sokoshotels.fi samalla varauskoodilla. Huoneita on tällä koodilla vaan tietty määrä, joten varaukset kannattaa tehdä mahdollisimman pian 8.1 alkaen.

  Huonehinnat Sokos Hotel Kimmelissä:
  eco 1hh 70€/vrk
  eco 2hh 80€/vrk
  st 1hh 80€/vrk
  st 2hh 90€/vrk
  superior huonelisä +25€, lisävuode 25€/hlö

  Lämpimästi tervetuloa Pohjois-Karjalaan myös minun puolestani 🙂

  niina@routafight.fi
  sm2018.fi
  routafight.fi

  #43413

  Tuke

  Osallistuja

  Videomateriaalia otetaan vastaan!

  SM-tapahtuman myyntistrategiamme on ollut saada tunnettavuutta paikallisille ottelijoille, jotta kisoista tulisi mahdollisimman kiinnostavat paikallisesti. Kisoihin on enää aikaa alle kuukausi ja haluttaisiin saada aikaan vielä loppuhypet. Tämän takia haastamme SM-kisoihin osallistuvat seurat tuottamaan videomateriaalia kisoihin jota voisi jakaa facebookin tapahtumasivulla. Videot voivat olla treenipätkää, huumoria, ottelijoiden haastattelua tai jotain muuta, kunhan vaan thainyrkkeily siinä on jotenkin mukana. Voimme ottaa myös valmiita videoita vastaan. Näistä kannattaa laittaa vinkkiä meille.

  Näiden lisäksi tehdään vielä facebookissa omat kilpailunsa kisoihin liittyen, jotta mahdollisimman moni tietäisi tuleva tapahtumamme. Onnistuminen katsojamäärissä on toki meille tapahtumantekijöille hyvä juttu, mutta luo myös ottelijoille hyvän tunnelman kisoihin.

  Videot voi toimittaa Tuure Mutaselle sähköpostiin (tuure.mutanen@muaythai.fi). Minut löytää myös facebookista.

  #43412

  Espoonkehahait

  Osallistuja

  Naiset
  -60 kg: Gia Winberg, 33v, Espoon Kehähait
  Miehet
  -63.5 kg: Kristoffer Björkskog, 19v, Espoon Kehähait

  #43410

  makes

  Osallistuja

  Nummela Thaiboxing Club:

  Naiset:

  -54 kg Sari Levänen 33v.

  Miehet:

  -91 kg Ivar Wikström 21v.

  #43409

  Crocop

  Osallistuja

  Kobra Kai Kemi

  -86/-91kg Jussi Pirttikangas 34v.

  #43408

  pietu

  Osallistuja

  Thaiboxing SM 2018 Teaser
  [youtube:m7f8dst1]http://www.youtube.com/watch?v=jxoL6ffa-x4[/youtube:m7f8dst1]

  #43405

  Tuke

  Osallistuja

  MMA Joensuu

  +91kg Roni Lång, 25v
  -91kg Mikko Soikkeli, 30v
  -71kg Eetu Nevalainen, 20v
  -67kg Miska Rautiainen, 24v

  #43406

  mb

  Osallistuja

  Crest – PFC

  -71kg Sami Leino, 29v

  -54kg Grite Org, 19v

  #43407

  tku

  Osallistuja

  Turku Muay Thai

  -60kg Juuli Porkka, 27v
  -63,5kg Susanna Lamminpää, 29v
  -71kg Tea Läntinen, 32v

  -75kg Volodymyr Holubiev, 19v
  -86kg Daniel Forsberg, 26v

  #43404

  StandUpWar

  Jäsen

  MMA TEAM 300

  Niina Ruponen 48kg, 33vuotta

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 54)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.