MM-skabat 2003

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut MM-skabat 2003

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 78)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39024

  IronMake

  Jäsen

  Kova joukkue on lähdössä MM:iin jos ei poisjääntejä tule !!!!! Onko tehty mitään mitalitavotteita ? Vai lähdetäänkö tekeemään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää… 😉 Omasta mielestäni tolla joukkueella on mahiksia vaikka mihin… ❗

  #43201

  Anonymous

  Jäsen

  Miesten osalta: no ne ketkä sinne lähtee eka kertaa, niin maitojunaan ei saa joutua eka kierroksella ja muilla tietysti kultaa.

  Karttunen vaihtui Kuneisen Eetuun.

  #43202

  Anonymous

  Jäsen

  Kisat alkaa perjantaina ja osa joukkueesta kävi katsoo Lumpinilla eilen matseja. Tiistai ei taida olla kyllä se paras päivä matsien katsontaan, kun vasta viikonloppuna on ne parhaimmat matsit. Juha Penttilä kehui viestissä kovasti itä-naapureiden käyttäytymistapoja.

  Kings Cupissa -98 yks rys..eiku venäläinen otti ruoka-astiasta kauhan, pisti sen suuhunsa, tyrkkäs takaisin ja ilmeili, ettei ollut hänen lempparikaalisoppaa. Olikohan samoissa kisoissa, kun sama jengi tuli syömään ja muiden kiltisti jonottaessa menivät tyylikkäästi jonon ohi. Yks rosvolauman jäsen nappas erään englantilaisen lautaselta jotain ruokaa ja englantilainen pukkas päällä rosvon silmäkulman auki ja samassa oli tulla älytön joukkotappelu.

  Ja mikä jännintä näitten itä-napureiden kanssa, valko-Venäläiset ja Ukrainalaiset ovat aivan eri puusta. Näillä ryssillä on muuten tapana pölliä ruokapöydistä kaikki ruoka omaan pöytäänsä ja syödä siitä mitä jaksaa ja jättää loput siihen. Nämä käyttäytymistapoja osaamattomat ja sivistymättömät api…sosialistisen maan kasvatit pitävät haisevia ottelushortseja ja hihattomia paitoja päällään koko ajan. Pitkä parransänki, etuilu ja ylimielisyys kuuluu myös varustukseen. Jesse Valon voitettua heikäläisen, yks api… eiku venäjän joukkueen urheilija (mulla on nyt muuten tosi paha lukihäiriö) tämä huusi meille jotain erittäin törkeää, tyylistä päätellen. Ja yks rosvo jäi kiinni läheisessä kaupassa kiinni kun yritti pölliä tennissukkia, liekkö olis yrittänyt matkia Suomalaisten tyylitajua.
  Huoh…voisin jatkaa näitä juttuja vaikka kuinka kauan. Venäjän Mikhael Stepanov (mun em finaalivastus) oli kyllä toista maata, selvästi kouluja käynyt kaveri ja mukava muutenkin. Vihaks pistää noi sikailijat. Muistetaan siellä ulkomailla liikkuessa, että edustetaan sitä omaa kullankallista kotimaata.

  #43203

  makes

  Osallistuja

  miksi muuten mm:miin ei lähetetä suoraan sen vuoden suomenmestareita.

  #43204

  Anonymous

  Jäsen

  Siksi, että se ei riitä näytöiksi. Maajoukkueeseen valitaan sellaiset ottelijat jotka ovat antaneet hyviä näyttöjä koko vuoden ajalta ja joilla on siellä mahdollisuus menestyä. Esim. Valtosen ja Laineen viime ottelut ennen SM-kisoja taitavat olla viime vuoden SM:stä. Lisäksi molempien finaaleissa olisi ollut paljon parantamisen varaa, loppujen lopuksi Niemi ja Rahikkala ei olleet mitään hirveen kokeneita kavereita ja laittoivat aika hyvin kampoihin, vaikka hävisivätkin. Vastaanhan voi tulla MM-kisoissa tuleva maailmanmestari ja voi käydä niinkuin Mikko Nykäselle joka tyrmättiin eka erässä Portugalissa, kun vastaan tuli tuleva Eurooppa Cupin voittaja. Eipä ole Mikkoa näkynyt sen jälkeen kisoissa (toivottavasti tulee). Tein virheen siinä, että valitsin Mikon noihin kisoihin. Siksi.

  Lisäpointtina, kisoihin ei tule valituksi, vaikka:
  -haluaa sinne kovasti
  -maksaa itse matkan
  -“meidän seurasta kukaan ei ole siellä ennen ollut” – syyllä

  Vaikka joku ei menestyisikään kisoissa, voidaan silti katsoa, että ottelijalle se on kehittäävää (olettaen että hän on riittävän hyvä sinne). Vaikea olla tässä asiassa absoluuttisen oikeassa etukäteen, etenkin kun jälkiviisas on niin helppo olla. Liitto valitsee päävalmentajat joka kevät, he päättävät joukkueet viimekädessä (toki kuulostelua suoritetaan aika paljon joka suuntaan). Nää on siis mun näkemykset miesten osalta.

  Hynysen ja Kuneisen valinnat oli mun mielestä aika rohkeita, toivotaan kavereille parasta.

  Selvensikö yhtään?

  #43205

  sakke

  Jäsen

  Onko tuolle tapahtumalle omat sivut netissä?

  #43206

  Anonymous

  Jäsen

  Ei erikseen, mutta tänne tulee joskus ainakin tulokset –> http://www.iamtf.org

  #43207

  “Thainyrkkeilyn MM-kisoissa on otettu jälleen käyttöön amatöörinyrkkeilystä tuttu konearvostelu. Useat maat ovat vastustaneet hanketta, vaikka vuonna 1996 testikäytössä ollut konearvostelu palaa ainakin näihin kilpailuihin”.

  Kertoisiko joku mitä tarkoittaa KONEARVOSTELU? Miten pisteet lasketaan jne.. ❓

  #43208

  mikko

  Jäsen

  No, ainakin amatöörinyrkkeilyssä tuomareilla on sininen ja punainen nappi. Niitä sitten painelevat kun sininen tai punainen saa lyötyä kaveria takakäden suoralla päähän. Ja kun useampi tuomari on painanut “samaan aikaan” (jokin tietyn ajan sisään.. 0,5-1s?) saman väristä nappia niin kaverille annetaan piste.

  Se kummalla on ottelun lopussa enemmän pisteitä voittaa, jos ottelu kestää täyden ajan.

  Liekö aikalailla saman tapainen tuollakin, mutta pisteen voi varmaan saada muustakin kun takakäden suorasta (?).

  #43209

  Manni1

  Jäsen

  @mikko wrote:

  Liekö aikalailla saman tapainen tuollakin, mutta pisteen voi varmaan saada muustakin kun takakäden suorasta (?).

  ei saa. takakäden suora on ainoa joka lasketaan!! 😉

  #43210

  IronMake

  Jäsen

  Jotenkin mä kyllä vierastan tota pistelaskukonetta. Ainakin paitanyrkkeilystä se vei paljon hohtoa. Siitä on tullut liikaa takakäden suora -nyrkkeilyä. Pärjätäkseen otteluissa on tyylin oltava tosi tylsä tyyli -haetaan vaan niitä kovia suoria. No, ei se aina niin mene, mutta liian usein. Onneksi on vielä katsojaystävällistäkin nyrkkeilyä – ammattinyrkkeilyä 😛

  Saapa nähdä miten koneet pelaa MT-MM:skaboissa…

  #43211

  Anonymous

  Jäsen

  Mä annan tässä lyhyen yhteenvedon tuosta konelaskusysteemin soveltuvuudesta thainyrkkeilyyn: PA*KAA! :vessa

  #43212

  makes

  Osallistuja

  kyllä selvensi yhtään. lisäpointit oli aika huonoja syitä, mutta kyllä kai sinne kaikki haluaa, jotka ottelee. en halunnut mitenkään kritisoida. aattelin vaan,että se voittaja on sen hetken ns.kuuma nimi. voisihan se suomenmestari karsia sen edellis vuoden mm-kisa kävijän kanssa. jos se edellinen kaveri on ollut esim. kipeä tai jotain ettei ole päässyt osallistumaan sm:n.

  ne pistekoneet haisee kyllä anukselle.

  #43213

  PrimeT

  Jäsen

  Päivän SUOMALAIStulokset Bangkokista..

  Mappela Lehtonen tyrmäsi 2.erässä Maiko Katsuyaman (JPN).

  Antero Hynynen voitti myös japskin.

  :getonbaby

  #43214

  JM78

  Jäsen

  Ylen tekstitv:ltä:

  “Thainyrkkeily, Bangkok:
  Topi Helin on varmistanut MM-mitalin 91 kilon sarjassa. Mitali on vähintään pronssia. Helinin lisäksi Mappela Lehtonen on jo saavuttanut vähintään MM-hopeaa.”

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 78)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.