Salikilpailuihin ilmoittautuminen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Salikilpailuihin ilmoittautuminen

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41691

  Chitalada

  Osallistuja

  Tässä jo pidemmän aikaa on ollut ainakin täällä meillä keskustelua aiheesta, joten tälläinen ystävällinen pyyntö:

  Olisiko millään mahdollista, että palattaisiin tuohon aiemmin sovittuun sääntöön, että salikilpailuihin on ilmoittauduttava viikkoa ennen otteluita?
  (Jolloin ottelulista tulisi edellisen viikon sunnuntaina, viimeistään maanantaina).
  Varsinkin kevään aikana nämä ilmoittautumiset ovat venyneet pitkälle sinne kisaviikolle ja se aiheuttaa hieman ongelmia.

  Tämähän ei välttämättä ole kisajärjestäjän syy, vaan tuntuu, että nuo ilmoittautumiset tulevat myöhemmin ja kisajärjestäjät joutuvat sitten venyttämään ilmoittautumisaikataulua.

  Vaikka seuraavista syistä:

  -Monet ottelijat ovat esim viikonloppuisin töissä ja ne työvuorot pitää sopia hyvissä ajoin.
  -Painoluokka-urheilussa olisi myös ottelijan kannalta mukava tietää ajoissa, pitääkö vetää painoa ehkä hieman alas, vai ei.
  -Luulisi myös, että jokainen tietää itse (tai valmentaja) otteleeko viikon kuluttua, vai ei.
  -En tiedä, miten muualla valmistaudutaan, mutta se treenaaminen matsia edeltävällä viikolla on yleensä erilaista, kuin normaalisti.
  -Mikäli seurasta ilmoittautuu monta ottelijaa, voi järjestellä ajoissa yhteiskuljetuksia, kun näkee niiden määrän, jotka saavat vastustajan.
  -Myös kisajärjestäjän kannalta on mukava tietää ajoissa, tuleeko kisoihin 3, vai 20 ottelua.

  Jos ottelulistan tekemisen jälkeen jää joitakin ottelijoita ilman vastustajaa, niin toki heitä vastaan voi ilmoittautua ottelemaan vielä myöhemmin.

  Jos joka salikisoissa olisi enemmän osallistujia, niin silloin voisi toki ajatella, että kaikki ilmoittautuneet saavat ottelun ja valmistautua siten. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole.

  Jossain vaiheessa otettiin myös käyttöön sääntö, että salikisoissa oli joku maksimi ottelumäärä otteluita. Ehkä se joissakin tapauksissa jakaisi otteluita tasaisemmin eri paikkakunnille.

  Ehkä kannattaa myös miettiä, mikä on sopiva väli salikisoille. Varsinkin, jos noita muitakin, Muaythai-otteluita sisältäviä tapahtumia, on useasti noiden salikisojen lisäksi.

  Kiitos.

  #73969

  Vicious

  Jäsen

  Hyvin pitkälti samaa mieltä tuosta ilmoittautumisesta. Ajoissa pitäis pystyä ilmoittautumaan esim. sunnuntaihin mennessä tai viimeistään maanantaina. Ja kisajärjestäjäthän voivat jo nyt laittaa viimeisen ilmoittautumispäivän, jos niin haluavat.

  Ja ajoissa ilmoittautuminenhan ei edes pitäisi olla mikään ongelma. Harvat, jos kukaan lähtee ottamaan thainyrkkeilyottelua hetken mielijohteesta muutaman päivän varoitusajalla. Ylensä halukkaat ottelijat on tiedossa hyvissä ajoin.

  #73970

  Mirka

  Jäsen

  Kannatan ehdottomasti

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.