Vakuutuskausi tulisi harmonisoida kilpailukauden kanssa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Lisenssi- ja vakuutus Vakuutuskausi tulisi harmonisoida kilpailukauden kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41610

  tku

  Osallistuja

  https://muaythai.fi/index.php/site/kilpailutoiminta/kilpailu–ja-harrastajavakuutus

  Suomen Thainyrkkeilyliiton lajilisenssikausi on 1.9 – 31.8.

  Meillä on sellainen ongelma, ettemme voineet lähettää ensikertalaisia ottelemaan Porvoon kisoihin elokuun 17. päivä, koska vakuutusta ei ole järkevä ottaa pariksi viikoksi. Sama ongelma koskee nyt GB Gymin salikisoja (31.8.). Voisimme tietysti yrittää huijata järjestäjiä että vakuutus on kunnossa, mutta alaikäisten kohdalla se olisi vastuutonta jos tulisi loukkaantumisia.

  Olisiko syytä ruukata tuota vakuutuskauden alkua kuukaudella aikaisemmaksi? Salikilpailukausi (joihin nämä aloittelijat osallistuvat) alkaa kuitenkin jo elokuussa.

  #73213

  Vicious

  Jäsen

  Tuo on kyllä ihan totta, se on ongelma.

  Vakuutuskausi on pohjolan lisenssivakuutuksessa toi mikä se on. Valo ry, tai tarkemmin sanottuna sen edeltäjä SLU, on neuvotellut sen Pohjolan kanssa joskus ja siinä on mukana aika monta lajia. Sen vakuutuksen puitteessa ei voida muuttaa vakuutuskautta. Olen varmistanut tämän Valolta.

  Jos haluaisimme muuttaa vakuutuskautta, joutuisimme neuvottelemaan oman vakuutuksen Pohjolan tai jonkun muun yhtiön kanssa, ja veikkaan, että vakuutus ei ainakaan halvemmaksi tulisi silloin. Veikkaan, että tällöin vakuutuksen hinta nousisi reippaasti.

  Mutta, voihan asiaa ainakin kysellä Pohjolalta ensiksi. Laitan kyselyn Pohjolalle jossain vaiheessa. Katsotaan, josko ensi vuonna tilanne muuttuisi.

  #73214

  tku

  Osallistuja

  Kiitos.

  Ongelma koskee varmaankin meitä “sisähalliurheilijoita”, joiden kaudet alkavat heinäkuussa (yleisimmin) vietetyn kesäkauden jälkeen.

  Toisaalta ongelman puolesta ei kannata tehdä mitään massiivisia manoveerejä, koska tämä kosketti vain yhtä henkilöä noissa Porvoon kisoissa. GB-gymille ollaan tulossa ja toinen uusi kilpailija ottaa vakuutuksensa muualta (liiton yli 18v. vakuutus yhdeksi päiväksi on jopa meille rikkaille turkulaisillekin ihanan kallis 😀 ) ja mainittu alaikäinen venaa seuraaviin kisoihin.

  #73215

  Vicious

  Jäsen

  Joo. Jos vakuutuksen hinta nousisi merkittävästi uuden vakuutuksen ja vakuutuskauden myötä, sitä ei kannata vaihtaa. Jos sen saisi suurinpiirtein samalla hinnalla, niin asiaa kannattaa harkita.

  #73216

  janne

  Osallistuja

  Olen joskus vuosia sitten soittanut ja selvitellyt vakuutusta ja sen kattavuutta ennen varsinaisen vakuutuskauden alkua.
  Vastasivat silloin, että kun vakuutus on maksettu, kattaisi ottelemisen, mutta toki edellyttää sitä, että uuden vakuutuksen
  saa maksettua liiton sivujen kautta, eli “linkki” on avattu.

  #73217

  Vicious

  Jäsen

  Mä selvitin tuota samaa asiaa viikko sitten, ja sanoivat, että vakuutus tulee voimaan vasta 1.9, vaikka sen saattaa saada ostaa jo aiemmin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.