thaiboxinki

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 30)
 • Julkaisija

  Artikkelit


 • vastauksena käyttäjälle: Thainyrkkeilyn arvokisat

  #75233

  thaiboxinki

  Jäsen

  Näin harrastelija pohjalta skeneä seuraavana olen ymmärtänyt SM-mestaruuden olevan se, jolla otetaan ykköspaikka maajoukkueeseen. Ymmärtääkseni nykyään myös SM-kisoihin osallistumista edellytetään mikäli meinaa kansainvälisiin karkeloihin haikailla. Jos sitten hallitseva mestari ei halua taikka kykene adustamaan lähteä, niin sitten tilalle voi päästä SM-menestyksen ja aiempien meriittien perusteella. Näin olen asian ymmärtäny, korjatkaa joku jos olen ihan väärässä.


  vastauksena käyttäjälle: FNF: Helsinki Fight Night | 14.6.2014

  #73955

  thaiboxinki

  Jäsen

  Hienoa tekstiä Hanskilta! Ittelle tullu sellanen käsitys, että eniten rituaaleista valittaa melko pieni porukka lähinnä toisten lajien edustajia. oon useemmankin kerran niin Thaimaassa kuin Suomessa kuullu ei kamppailevalta yleisöltä positiivisen innostunutta ihmettelyä rituaaleista. Tästäkin illasta kuulin parilta ei kamppailevalta tuttavalta thai matsien olleen illan parhaimmistoa. Minusta nää MT ja vapari matsit toimii hyvin samassa illassa, itsekin tykkään kattella molempia. Ja MT täysillä säännöillä jollakin tapaa muistuttaa vapari meinikiä , vaikka pystyottelulaji onkin rituuaaleine kaikkineen. Tietysti ei se mikään ongelma ole, jos joissain illoissa tanssit rajataan esim. kulmien kumarteluun ajan säästämiseksi, tärkeintä on säännöt millä otellaan.


  vastauksena käyttäjälle: Juokseminen…

  #72048

  thaiboxinki

  Jäsen

  Välillä tuntuu, että nykyään on tarve tehdä kaikenlaisia ihme harjotteita, vaikka ihan perus juoksu harjoitteet toimis erittäin hyvin. Muutenkin toi kovaa treenaaminen pitäs olla kamppailu-urheilijalle nautinto eikä negatiivinen asia.


  vastauksena käyttäjälle: Haaste nuorille: thainyrkkeilijät ovat surkeita urheilijoita

  #70373

  thaiboxinki

  Jäsen

  Surkeita urheilijoita tulee kun reenaa surkeesti. Mä uskon liian monen reenaavan liian löysästi ja sen takia kisoissakin käy paljon huonokuntosia otteleijoita. Jos kehossa on 50% rasvaa ja dokaa pari kertaa kuussa ei voi sanoa reenaavansa kovaa. Uskon, että noissa menestys maissa reenaavat ihan perus reenia kuntopiireineen tietenkin, mutta reenit sisältää enemmän niitä kuluisia verta, hikeä ja kyneeliä. Veikkaan reenien temmon, niistä irtiottamisen ja salin sisällä käytävän kamppailun myös olevan kovempaa. sitä kautta tulee myös kovempia urheilijoita ja noi lihaskunto jutut on perusjuttuja joita joka urheilijan pitäis tehdä, muttei lajitreenien kustanuksella.


  vastauksena käyttäjälle: Haaste nuorille: thainyrkkeilijät ovat surkeita urheilijoita

  #70356

  thaiboxinki

  Jäsen

  Mulle on tullu vastaan useampikin tapaus muista urheilulajeista tulleita, jotka ovat nimenomaan todenneet kamppailu reenin olevan todella kovaa ja pitäneet entisiä reenejään vellipyllyilynä. Kyllä se niin tahtoo mennä, että kun sen hiihtäjän laittaan kunnon muaythai kimaraan padit,sparrit,painit ja kaikki niin kyllä siinä yleensä jossain vaiheessa rupeaa kakattaan. Yleensäkin kaikki kehäkamppailu lajit osoittautuvat monille salibandy pelaaja maallikoille yllättävän koviksi. Ihmetyttää mistä toi nyky villitys tulee, että treenit pitäs kestää vaan 10min, pitäs tehä kärrynpyöriä ja ollaan huolissaan jos ei pärjää mäkihyppääjälle pompputesteissä. Ne muista lajeistakin tulee saleille monesti siksi kun ne haluu sitä kovaa kuuluisaa kamppailu treeniä. Ja ne muista lajeista tulleet jotka pärjäävät ovat monesti jo valmiiksi kovan treeni asenteen omaavia urheilijoita. Olen varma, että perinteisellä muaythai reenillä pärjää kisoissa kyse on siitä millä asenteella sitä reenaa.


  vastauksena käyttäjälle: Muay Thai Premier League: Stars and Stripes – 2.9.2011

  #69074

  thaiboxinki

  Jäsen

  Tuo Hoostin kommentti tuntuu olevan ihan perinteinen potkunyrkkeilijän näkökulma. Tainnu mies veivata sen verran pitkään tuota maailman kovinta k1 säännöstöä , että on päässy unohtaan Buakawin antavan aikapaljon tasotusta noilla k1 säännöillä oteltaessa.


  vastauksena käyttäjälle: Karsintajärjestelmä kansaivälisiin kisoihin

  #69606

  thaiboxinki

  Jäsen

  @mb wrote:

  Veikkaan, että yleisömäärä kärsii mikäli SM-kisat vedetään 4 * 2 minuuttisina eikä enää niin sanotuilla “melkein ammattilaissäännöillä”. SM-kisat kun on nykyisin varmaan ainoat thainyrkkeilykisat mihin saadaan oikeasti yleisöä kunnolla paikan päälle.

  Miksei noihin PM-, EM- ja MM-kisoihin voi järjestää vain erikseen karsintoja, kuten nyt on ollut esimerkiksi PM-kisoihin? Minusta se on ainakin hyvä systeemi.

  Kannatan! SM finaalit omana iltana ja ilman suojia on ihan ehdoton. Oikeella järkkäämisellä ja mainostamisella siitä vois saada vaikka minkälaisen iltaman.


  vastauksena käyttäjälle: Karsintajärjestelmä kansaivälisiin kisoihin

  #69605

  thaiboxinki

  Jäsen

  Kummallista ettei thaimaalaisia tunnu yhtään haittaavan lyhyet erät ja suojat. Taitavat edelleen thaikut viedä MM-kisoissa melkeen kaikki sarjat mihin osallistuvat ja veikkaampa, että treenaavat ihan perinteiseen malliin. Veikkaan myös useamman noissa kisoissa menestyvän ottelevan enemmän ammattilais kuin amatöörisäännöillä. Näkisin edelleen suomalaisten olevan teknisesti kärkipäätä, mutta sellanen positiivinen agressiivisuus ja räjähtävä voima on useimmiten paremmalla tasolla ulkomaalaisilla ja sillä vievät ottelut.


  vastauksena käyttäjälle: IFMA EM-kisat Turkin Antalyassa 23-29.4.2010

  #69281

  thaiboxinki

  Jäsen

  @Vicious wrote:

  Toive on toteutunut: “Antsu tyrmäsi kiertokyynärpäällä pahasti”. Lisäksi Antero ei saanut mustelmaa, joten pääsee jatkamaan turnauksessa. Tornihuhun mukaan miehen täytyy kuitenkin ajaa viikset ja parta, jotta jatkopaikka heltiää. Älkää kysykö miksi.

  Tytöistä Gia on voittanut pisteillä ja Kaisa hävinnyt pisteillä.

  Hyvä! Noi kiertokyynärpää tyrmäykset on monesti niitä kauneimpia. Hynyselle todella soisi mestaruuden, taitava jäbä ja niin kauan yrittäny.


  vastauksena käyttäjälle: IFMA EM-kisat Turkin Antalyassa 23-29.4.2010

  #69278

  thaiboxinki

  Jäsen

  Veikkaan suomi vs turkki otteluissa suomalaisten “häviävän” jolleivat onnistu tyrmäämään. Taitaa olla pahin mahdollinen vastus noissa kisoissa toi turkki.


  vastauksena käyttäjälle: Thainyrkkeilyn SM-Finaalit 2011 La 19.2.2011, Lahti

  #68900

  thaiboxinki

  Jäsen

  Hauskat ram muayt ovat monesti hyvinkin viihdyttäviä ja yleisö tykkää, mutta niitä ikävä kyllä harvemmin nykyään näkee. Toivon mukaan yleisö kumminkin huomenna viihtyy vaikka ilta on pitkä ja saa lyödä kyynärpäällä, polvia saa vedellä päästä kiinni pitäen ja vastustajan saa kaataa ilman, että tarvii koko ajan kuunnella tuomarin moitteita. Sitä taas en ymmärrä laisinkaan miten toi k1 säännöstely ja viihtyvyys liittyy yhteen kun se vasta tylsää onkin. Myös moni lupaava thainyrkkeilijä on tuntunu menevän ottelijana vaan alaspäin noissa säännöstöissä.


  vastauksena käyttäjälle: Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen

  #68628

  thaiboxinki

  Jäsen

  En mä tossa mitään itkemistä havainnu ja sehän on vaa hienoo, että lähtee ottelemaan turhaan nimiä ja meriittejä kumartelematta.


  vastauksena käyttäjälle: It´s Showtime

  #67268

  thaiboxinki

  Jäsen

  @Dmoz wrote:

  http://www.freefightfever.com/itsshowtimegreecevideoAndySouwervsPajonsukSuperProSamui.html
  Pajonsuk

  Voi jestas noita sääntöjä. Yhestä osuneesta pysäristä ja leuka pystyssä ryntäilystä voittaa.
  Jee.

  Noi säännöt tosiaan on hirveetä kuraa.


  vastauksena käyttäjälle: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11. – 5.12.2010

  #68417

  thaiboxinki

  Jäsen

  @Ana wrote:

  Ruotsissa on viime vuosina homma mennyt joka suhteessa isoin harppauksin eteenpäin. Niin urheilullisella puolella kuin Rikun mainitsemissa taustatekijöissä.

  Miksei meillä?

  Mistä tämä johtuu?

  Mitä meidän pitäisi tehdä?

  Jatketaanko samoilla syteemeillä millä on tullut joskus 90-luvulla menestystä ja toivotaan toivotaan. Vai pitäisikö meidän katsoa peiliin ja uudistua niinkuin muualla on tehty.

  Tai sitten juuri niistä maista missä TREENATAAN niinku 90-luvulla tulee ne menestyjät.


  vastauksena käyttäjälle: Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010

  #66620

  thaiboxinki

  Jäsen

  Tollasia iltoja tarvii ehdottomasti lisää. MT tollasenaan toimii aivan varmasti yleisöön ei turhaa stopfightstopfight meininkiä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Kunhan vaan tietoa tollasista tapahtumista olis muuallakin kun liiton sivuilla.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 30)