4. ottelupäivä EM-kilpailuissa ja Antalya Cup:ssa

Suomalaisille tänään 4 voittoa ja 2 tappiota Em-kilpailuissa ja Antalya Cupissa.
EM-kilpailuiden otteluissa Miina Sirkeoja voitti naisten -57kg sarjan semifinaalin Daria Vidikiania vastaan tuomariäänin 3-0 käyttäen vastustajaa viimeisessä erässä luvunlaskussa.
Ommi Mingsupphakun otteli tasaisesti naisten -63,5kg sarjassa Ranskan Lea Fousieria vastaan voittaen ensimmäisen erän. Ottelun päätyttyä voittajaksi julistettiin kuitenkin ranskalainen.
Emma Nurmi aloitti oman urakkansa naisten -71kg sarjassa voittaen Anna Stranbergin 3-0. Emma myös käytti ruotsalaista luvunlaskussa toisessa erässä.
Antalya Cupin puolella Kerttu Puustinen voitti naisten U23 -67kg sarjassa turkkilaisen vastustajan toisen erän keskeytyksellä, kun vastustajalle tuli luvun laskut täyteen.
Samuli Kärkkäinen voitti myös oman sarjansa miehet U23 -81kg keskeytyksellä toisessa erässä käyttäen puolalaista vastustajaa luvun laskussa riittävän monta kertaa.
Antero Villanen hävisi miesten -67kg sarjassa ottelunsa turkkilaista vastaan tuomarin keskeytyksellä.
Huomenna otellaan Antalya Cup finaalit ja suomalaisista finaaleissa nähdään Kerttu Puustinen, Samuli Kärkkäinen sekä Panu Kosunen.
EM-kilpailuiden finaalit ovat vuorossa torstaina.