Suomen Muaythai – liitto ry

Jussi Santalahti ottelee All Star Fight 5 tapahtumassa Prahassa

Suomen ja Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahti on saapunut tänään valmentaja Harri Niemisen kanssa Prahaan. Huomenna lauantaina illalla isketään All Star Fight 5 tapahtuma EM-kilpailujen areenalla Tipsport hallissa.

Santalahti kohtaa isäntämaan Lukas Dvorakin miesten -86kg:n sarjassa ja ottelun suunniteltu kesto on 5×3 minuuttia. Dvorak on suomalaisille tuttu nimi, sillä Turku Muay Thain Daniel Forsberg kohtasi miehen maaliskuussa 2016. Tuolloin voitto matkasi Tsekkeihin hajaääni tuomiolla. Samassa illassa thaimaalainen supertähti Buakaw Banchamek kohtaa isäntämaan Michael Krcmarin.

Ottelut alkavat kello 18 paikallista aikaa ja Suomen EM-joukkue on menossa paikan päälle kannustamaan Santalahtea.

Kuva: Bartáková Lenka