Art of Fight 3 iskettiin Oulussa

Viime lauantaina 25.11.2017 käytiin Art Of Fight – 3 kamppailuiltama Oulun Kamppailuklubilla. Illan aikana käytiin myös 2 thainyrkkeily ottelua.


Ensimmäinen thainyrkkeily ottelu käytiin Jessica Eklund (Oulun Kamppailuklubi) VS. Moa Persson (Slagskeppet) Erä 1. Jessica aloitti vahvasti erän ja pitikin liikkeellään Moa Perssonin otteessaan vahvoilla lyönneillään ja erä selkeästi Jessicalle. Erä 2. Toiseen erään Jessica piti tahtia yllä ensimmäisen minuutin, jonka jälkeen Moa Persson alkoi kiristämään ja selkeästi kuntopohja kesti Moalla paremmin ja erä päättyi näin Perssonin hyväksi. Erä 3. Molemmat ottelijat olivat lujatahtoisia voitostaan varsinkin kun erät olivat tasan. Erän edetessä Moa Persson kuitenkin otti erävoiton itselleen ja näin koko ottelun voiton tuomariäänillä 1-2.

 

Toinen ottelu käytiin välillä Anna Höglund (Slagskeppet) VS. Maiju Partonen (Helsinki Thaiboxing Club -HTBC) Erä 1. Tasaista iskujen ja potkujen vaihtoa josta kuitenkin Partonen otti useammin tilannevoiton naulaten viimeisen osumansa Anna Höglundin vartaloon näin erä Partoselle. Erä 2. Toiseen erään tultaessa Anna Höglundin toiminta oli selkeäati tarkempaa ja näin ottelu oli vieläkin tasaisempi, mutta Maiju Partonen pystyi vastaamaan tilanteisiin hyvin ja sai hallittua erävoiton myös tästäkin erästä. Erä 3. Kolmanteen erään molemmat ottelijat tulivat silminnähden väsyneinä, mutta Partonen jaksoi lyödä paremmin tilanteisiin ja näin sai pidettyä johtoasemansa erän loppuun saakka ja näin vieden myös kolmannen erävoiton ja tuomari äänin 0-3 Partonen voittoon.

Teksti: Kimmo Kolehmainen
Kuvat: Mirva Vainio Voikukka Fotograpraphy

 

Katru Perkkiö