Daniel Forsberg voitokkaana Prahassa, Gia Winberg taipui Thaimaassa

Kuva: Turku Muay Thai sivustolta

Turku Muay Thai seuraa edustava Daniel Forsberg viihtyy isoissa kehissä haastajan asemassa. Prahassa lauantaina 5.12.2015 järjestetyssä Gibu Fight Night 2 tapahtumassa oli arviolta noin 8000 katsojaa ja vastassa nelinkertainen maailmanmestari Jiří Žák. Paperilta katsottuna Danielin iltapuhde ei ollut helppo.

Zak tiedettiin vaaralliseksi vastustajaksi ja etenkin hänen kääntöpotkunsa on monelle ollut liian haastava pala vastattavaksi. Forsbergille tämäkään ei tuottanut pulmia, vaan taidokkaat väistöt ja vastaiskut takaisin tekivät Zakin yritykset ponnettomiksi. Forsberg osoitti mylvivän tuhatpäisen yleisön edessä olevansa Prahan illassa kehän kuningas ja mestari joutui nöyrtymään nuoren soturin myllytyksessä kaikin tuomariäänin 3-0.

Forsbergilla on nyt takataskussaan yksi junioreiden SM-kulta, neljä SM-kultaa, PM-kultaa ja lukuisia voittoja kansainvälisistä ottelutapahtumista. Kuluneena vuonna hän ei ole hävinnyt kertaakaan, vaikka ei aina ole edes otellut omassa painosarjassaan.

Espoon Kehähaiden Gia Winberg puolestaan joutui taipumaan heti avausottelussaan kivikovaa thaimaalaista ottelijaa vastaan. Kuninkaan syntymäpäivillä otteleminen jää varmasti Winbergille kuitenkin mieleen hyvänä muistona, kunhan tappion karvaat kalkit on saatu pois mielestä.

 

Katru Perkkiö