Jotta legendat eivät unohtuisi!

sportaccord
Kuvassa: Milja Nurmi (os. Heino), SportAccord Compat Games 2010 Gold medalist valmentajansa Pertti Nurmen kanssa.

Legendat elävät kertomuksissa ja muistoissa. Hurjia tarinoita ilmiömäisistä suorituksista, tahdonvoimasta, palavasta intohimosta, taidosta, uskosta ja vähän onnestakin. He kaikki kirjoittivat nimensä suomalaiseen thainyrkkeilyn historiaan ja nämä nimet pysyvät muistissa sukupolvelta toiselle.

Lukuisat henkilöt ovat tehneet työtä lajin ja liiton eteen välillä voimiensa rajoillakin. Suomalaiset ottelijat ovat matkanneet ympäri mantereiden ja kuumien stadioneiden ottelemassa maatamme maailman kartalle. Kaikkien heidän panoksensa on ollut tärkeää ja emme olisi tässä ilman tätä valtavaa työmäärää rakastamamme lajin eteen. Legendat ovat rakentaneet suomalaisen thainyrkkeilyn historian, josta me kaikki voimme olla ylpeitä.

Tiesitkö, milloin olivat ensimmäiset thainyrkkeilyn Suomenmestaruuskilpailut? Entä kuka voitti ensimmäisenä suomalaisottelijana Maailmanmestaruuden? Kuka on ainoa suomalainen SportAccord-kultamitalisti?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun Suomen Muaythai liitto julkaisee kaikkien mestareidensa nimet. MM ja EM-arvokilpailumitalistit pääsevät osaksi lajihistoriaa omaan Hall of Fame osioon. Suomenmestarit julkaistaan omanaan. Myös lajin eteen töitä tehneet, palkitut ja muut henkilöt saavat omat osionsa.

Mestareiden Hall of Fame on pieniä tarkennuksia vaille valmis. Suomenmestarit osio on jo valmis ja julkaistu, pääset siihen tästä.

Katru Perkkiö