Kisakuulumisia EM-kilpailuista

img_1928130Suomalaiset ovat saapuneet kisapaikalle ja kaikki ottelijat ovat käyneet lääkärintarkastuksessa ja punnituksessa. Kisapaikka sijaitsee Splitin keskustassa noin 20 minuutin bussimatkan päässä hotellilta ja sinne on järjestetty kuljetuksia kisajärjestäjän toimesta. Kisapasseilla pääsee matkustamaan maksutta myös paikallisliikenteen julkisilla busseilla.

EM-kilpailuissa ottelijat arvotaan omiin lohkoihinsa ja jokaisessa sarjassa otellaan niin monta kierrosta, että jäljellä on vain finaalipari. Vain voitolla pääsee etenemään seuraavalle kierrokselle ja häviäjien kisaurakka päätyy siihen, keräilyeriä ei ole. Turnausmuotoisen ottelun kovuutta lisää se, että jokaisen ottelupäivän aamuna on selvittävä punnitus. Ottelujen kesto on miehillä ja naisilla 3 x 3 minuuttia.

Suomalaisittain edessä on työntäyteinen viikko, sillä ottelijoiden pitää pystyä ottelemaan viikon aikana useana päivänä. Lisämaustetta mitalitaistoon tuo se, että EM-kilpailujen voitolla on mahdollisuus lunastaa kisalippu ensi vuoden toukokuussa Puolassa järjestettävin World Games 2017 -kilpailuihin.

Iltapäivällä suoritettiin elektroninen arvonta, jossa kone arpoo tulevat otteluparit. Suomalaisten ensimmäisen kierroksen vastustajat ovat alla:

-45 kg Satu Mykkänen vs Venäjä
-48 kg Tessa Kakkonen vs Ranska
-54 kg Siiri Tura vs Venäjä
-57 kg Riina Sipovaara vs Ruotsi
-60 kg Gia Winberg vs Saksa

-71 kg Teemu Hellevaara vs Valko-Venäjä

Valmentajina toimivat:
-Petri Martinez
-Hannu Vappula
-Niklas Winberg
-Sari Kärki

Tuomarina:
Katarina Perkkiö

Ensimmäiset ottelut otellaan huomenna maanantaina 23.10.2016 klo 15.00 alkaen.

Kilpailuja pääsee seuraamaan alla olevasta live streamista:
http://www.streaming.hr/muaythai/

Katru Perkkiö