Kisastudio Kosovossa jännitti koko suvun voimin

Albin ja Istref Peci viihtyvät salilla!

Syyskauden salikisat Helsinki Thaiboxing Clubilla jäävät monessa mielessä historian kirjoihin. Otteluista, ihmisistä ja tunnelmasta on riittänyt puhetta näihin päiviin asti. Kisojen live stream lähetystä on ladattu yli 40 000 kertaa ja lähetys on edelleen katsottavissa EMF Facebook sivustolla.

Salikisoissa nähtiin dramaattisia, tiukkoja, tasaisia ja vauhdikkaita otteluja. Nuoret ottelijat nousivat esiin ennakkoluulottomilla ja taitavilla esityksillään. Suurin kisastudio on tiettävästi ollut Kosovossa. Koko suku isoäitiä myöten oli katse tiukasti ruudussa, kun Ringside Gymin Istref ja Albin Peci astelivat nuorattuun naruneliöön.

Istref (10 v) on syntynyt Suomessa ja Albin (15 v) oli kaksivuotias tänne tullessaan. Albinin rentojen potkujen taustalla on jalkapalloilu, Istref on thainyrkkeilyn myötä löytänyt liikunnallisen harrastuksen. Isä Semir tukee poikien lajivalintaa vahvasti ja käy seuraamassa heidän harjoituksiaan aktiivisesti. Molempien poikien ottelut päättyivät voitokkaasti ja niistä iloittiin sekä kotisalilla Ringside Gymillä että Kosovon kisastudiossa. Onnistuminen lisää innostumista. Näillä pojilla on luontainen polte oppia ja harjoitella lajia tullakseen hyväksi summaa Ringside Gym:n valmentaja Jani Virtanen.

Urheilussa parasta on sen yhdistävä voima. Vaikka ihmiset eivät puhuisi keskenään samaa kieltä tai olisivat asioista eri mieltä, urheillessa näillä asioilla ei ole merkitystä. Tammikuussa 2018 kymmenet salit ympäri Suomea aloittavat taas alkeiskurssejaan. Parhaiten kurssitarjontaan pääset tutustumaan Suomen Muaythai liiton jäsenseurojen omilta sivuilta, klikkaa jäsenseura luettelo tästä. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Näiden tunnelmien myötä Suomen Muaythai liitto toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulun aikaa!

Kuva: Jani Virtanen

 

 

Katru Perkkiö