MM-kilpailujen ensimmainen kisapaiva

MM-kilpailut on saatu torstaina pidettyjen avajaisten jalkeen hyvin kayntiin. Minskin MM-kisat ovat ensimmäiset, jotka järjestetään kansainvälisen olympiakomitean alaisuudessa. Avajaisissa nostettiin useaan kertaan asiaa esille ja katse thainyrkkeilyn osalta on vahvana kohti tulevaisuuteen. 
84CA418A-F38F-47FA-B4C6-0EDFDC7373D2Kisapaikkana toimii Minskin 60-luvulla rakennettu legendaarinen kisahalli, joka sijaitsee ydinkeskustassa ja majoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä.  Hyvin hoidetuilla järjestelyillä urheilijat voivat keskittya omaan tekemiseensa. Suomen joukkue on osallistunut jo useisiin kokouksiin, virallisiin avajaisiin, sekä päässyt vaihtamaan ideoita uusista valmentaja -koulutuksista ja sport is your gang -toiminnan kehittämisestä suomessa. 
Perjantaina kilpailut kaynnistyivat ja suomalaisittain saatiin ikavia uutisia heti aamusta. Miesten -63,5 kg:n sarjassa otteleva Kari Viinikaiselle nousi korkea kuume, eika hanta nahda kehassa ollenkaan. Tama oli ottelijalle ja hanen valmentajalleen erittain raskas takaisku, koska Viinikaisen valmistautuminen naihin kilpailuihin oli sujunut niin hyvin. 
9FC07B26-C3F0-416E-B95F-CACC98062384Tanaan kehassa nahdaan useita suomalaisottelijoita, kun Suomi haastaa muun maailman:
-45 kg Satu Mykkänen – Ruotsi
-51 kg Mirka Phetsanghat – Ranska
-57 kg Riina Sipovaara – Venäjä
-67 kg Riikka Järvenpää – Etelä-Afrikka
-71 kg Teemu Hellevaara – Venäjä
Ottelut käynnistyvät tanaan kello 14.00, kisatunnelmaan pääsee mukaan IFMAn sivujen kautta, alla live stream:

Katru Perkkiö