MM-kilpailut 2021, 1.ottelupäivä

MM-kilpailut 2021, 1.ottelupäivä

Suomen maajoukkueen kuulumiset maanantailta 6.12.2021, Bangkokista

Tänään MM -kilpailuissa oli vuorossa ensimmäinen kilpailupäivä. Kisoissa oli tarjolla otteluiden lisäksi myös erilaisia muita aktiviteettejä mm IFMAn tuomarikoulusta, Krabi Krabong, Muay Boran ja Wai Khru opetusta Thaimaan mestareiden johdolla. Paikalla oli myös yksi maailman thainyrkkeily legendoista Buakaw Banchamek. Suomen joukkue kunnioitti maamme itsenäisyyspäivää ottamalla Suomenlipun kanssa joukkuekuvan.

Joukkueen kisauran aloitti tänään Miina Sirkeoja jonka piti kohdata kehässä -60 kg ELITE sarjassa Unkarin Ajsa Adel Sandorfi. Miina valmistautui otteluun hyvin yhdessä huoltajien Anton Väisäsen ja Petri Martinezin kanssa. Samalla muu joukkue harjoitteli Hannu Vappulan ohjeistuksessa kisahotellilla. Juuri ennen Bangkokin kuumaan kisakehään nousua Miina ja valmennustiimi sai kuulla, että Unkarin Ajsa ei tule nousemaan kehään, joten suomalainen sai voiton walk ower merkinnän saattelema. Miina kohtaa keskiviikkona seuraavalla kierroksella Turkin Kubra Kocakuksen.

Huomenna kehässä maajoukkueen ottelijoista on U23 -67 kg sarjassa Kristoffer Björkskog, joka kohtaa isäntämaan ottelijan Yatthanakon Philuekin.

Tänään kehässä täyden päivän suomalaisista teki myös tuomari Katariina Perkkiö, joka toimi kehä- ja pistetuomaritehtävissä.

Heli Salapuro