MM-kilpailut, 4. Ottelupäivä

4. Ottelupäivä

Tänään suomalaisista ensimmäisenä kehään astui Satu Mykkänen, joka kohtasi Turkin urheilijan. Ottelusta muodostui EMF Antalya Cupin toisinto. Ensimmäinen erä Turkin kulmaan ja kaksi seuraavaa Sadulle. Satu nosti tempoa, eikä turkkilainen pysynyt kyydissä. Turkkilaiselle laskettiin myös lukua viimeisessä erässä. Näin voitto Sadulle.

Toisena suomalaista kehään hyppäsi Tessa Kakkonen, joka kohtasi Ukrainan urheilijan. Tessa meni vahvasti eteenpäin ja teki riittävästi töitä, voittaen kaikki erät ja viimeisessä erässä vastustajalle laskettiin lukua. Näin Tessalle voitto.

Seuraavaksi kehään astui Gia Winberg, joka kohtasi Valko-Venäjän urheilijan. Gia prässäsi ja meni eteenpäin, mutta vastustaja oli osuvampi, vieden ottelun nimiinsä. Gia pystyi tekemisillään luomaan hyviä paikkoja ja tulevaisuudessa kun nämä paikat käytetään, niin ottelut voitetaan.

Viimeisenä suomalaisista kehään astui Kari Viinikainen, joka kohtasi hallitsevan maailmanmestarin Venäjältä. Vastustaja valittiin viime vuoden kisoissa parhaaksi urheilijaksi. Ottelussa Kari pääsi kokemaan millainen maailman huippu on. Valitettavasti ottelu päättyi 1. erässä tuomarin keskeytyksellä. Vaikka ottelu kesti vain erän verran, niin Kari nautti matkasta.

 

Heli Salapuro