MM-kilpailut, 6. Ottelupäivä

6. Ottelupäivä

Päivän ensimmäisenä suomalaisena kehään astui Satu, joka kohtasi Ukrainan edustajan. Ottelun alussa ukrainalainen pysyi mukana kamppailussa, mutta Sadun nostaessa tempoa, ei vastustajalla ollut enää mahdollisuuksia. Kaikki erät Sadun nimiin ja näin Sadulle arvokas voitto ja paikka MM-finaaliin!

Toisena suomalaisista kehään hyppäsi Tessa, jonka vastustaja tuli Turkista. Ensimmäisen minuutin Tessa mittaili vastustajaa, jonka jälkeen hän aloitti kovan prässin. Ensimmäisen erän lopussa turkkilaiselle laskettiin lukua ja erätauko pelasti hänet. Ottelu päättyi 2. erän alussa, tuomarin keskeytyksellä ja näin Tessa otti itselleen paikan MM-finaaliin!

Viimeisenä suomalaisista kehään astui Anna, jonka vastustaja ei valitettavasti päässyt lainkaan otteluun asti. Anna oli valmistautunut otteluun hyvin ja pettymys oli suuri, kun vastustaja ei sinne asti päässytkään. Thainyrkkeily on urheilua ja joskus vastustaja voi sairastua tai loukkaantua, eikä pääse kehään asti. Annalle Walk Over -voitto ja paikka MM-finaaliin!

   

Heli Salapuro