MM-kilpailut kolmas päivä

Kilpailujen avausottelu ja -erä käynnistyivät suomalaisittain voitokkaasti Vihtori Lindin toimesta miesten -63,5 kg:n sarjassa. Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä ensimmäisen erän puoliväliin saakka. Sen jälkeen Lind alkoi ottamaan enemmän aloitteita nimiinsä ja sen myötä hänen johtonsa tuli selkeämmäksi erä erältä.

Vastustaja yritti kuitata Lindin hyökkäykset, mutta ensi kertaa aikuisten MM-kilpailuissa otellut Lind pystyi hoitamaan näihin torjunnat. Näin Lind kirjasi itselleen voiton kaikin tuomariäänin macaolaisesta Wai Hou Kuanista ja jatkaa turnauksessa eteenpäin toiselle kierrokselle. Seuraavaksi vastassa on Unkarin Laszlo Istvan Kurdyn.

Päivän toisessa ottelussa miesten -81 kg sarjassa otteleva Daniel Forsberg kohtasi espanjalaisen Victor Monfort Fernandezin. Ottelu lähti käyntiin monipuolisilla iskusarjoilla, joissa puolin ja toisin testattiin toisen suojauksen pitävyyttä. Erän edetessä espanjalaisen painavista lyönneistä alkoi kovin terävyys katoamaan, kun taas Forsbergin koneessa ruutia tuntui riittävän. Kun Forsberg lisäsi iskusarjoihinsa potkut mukaan, espanjalaiset paketti hajosi entisestään ja ensimmäinen erä kirjattiin Forsbergin nimiin.

Toinen erä jatkui siitä, mihin edellisessä erässä oli jääty. Forsberg kaivoi takataskustaan iskusarjojensa ja potkujensa sekaan nyt myös lähiottelua sekä kyynärpäälyöntejä. Ensimmäinen luvunlasku nähtiin, kun iskusarjan päätteeksi Forsberg iski kääntökyynärpää lyönnillä. Espanjalainen nousi ylös ja jatkoi vielä hetken verran ottelua, mutta ei pystynyt enää jatkamaan toisen samanlaisen iskusarjan päätteeksi. Kehätuomari keskeytti ottelun toisen erän lopulla ja näin Forsberg kirjasi itselleen arvokkaan voiton. Seuraavaksi toisella kierroksella vastassa on turkkilainen Ali Doganin.

Huomenna MM-kehässä nähdään seuraavat suomalaiset:

-48 kg Lotta Loikkanen FIN vs Cheryl Gwa Wei Ying Gwa SIN
-57 kg Riina Sipovaara FIN vs Meaghan Cameron CAN
-67 kg Riikka Järvenpää FIN vs Anna Yon Yue Chong PYF

Videopätkä päivän kohokohdista:
MM kisat päivä 1

Katru Perkkiö