Ottelijaesittelyssä Riikka “The Rauta” Järvenpää

Riikka JärvenpääMM-joukkueen esittelyvuorossa  Combat Academy of Finland seuraa edustava Riikka Järvenpää on seurakaverinsa Phetsanghatin tapaan kokenut arvokisakävijä ja menestynyt kansainvälisissä kehissä hienosti. Parhaimpina saavutuksina ovat MM-pronssit vuosilta 2014 ja 2016, Pohjoismaiden mestaruus 2013 ja useampi suomenmestaruus.

Järvenpää tuli tunnetuksi uransa alkuaikoina aggressiivisesta ja kovasta ottelutyylistään ja hänet valittiinkin “vuoden tulokkaaksi vuonna 2013”

Myöhemmin mukaan on tarttunut myös malttia, mutta tiukasta asenteesta hän ei ole luopunut. Ottelut taistellaan aina loppuun saakka ja mieluummin raastaen kuin varmistellen. Kun mennään, niin mennään kovaa -asenne kuvaa häntä edelleen hyvin.

Rautaisen fysiikan ja kovan kunnon takana piilee myös Järvenpään analyyttisempi ja hiljaisempi puoli. Hän pohtii paljon harjoitteluaan, miten asiat tehdään ja mistä syystä. Tämä yhdistelmä on kasvattanut Järvenpäästä entistä kypsemmän ottelijan ja se on näkynyt myös tuloksissa. MM-kilpailuihin Järvenpää lähtee jakamaan kovia iskuja, kuinkas muutenkaan?

Riikka Järvenpään ottelijasivut:
https://www.facebook.com/nakmuayriikkajarvenpaa/?fref=ts

Teksti: Jarno Laitinen
Kuva: © Areta Santos

Katru Perkkiö