Puhtaasti parhaita ja vakuutukset kunnossa!

PUHTAASTI PARHAITA!

Suomen Muaythai liitto ja sen jäsenseurat ovat sitoutuneet kaikessa toiminnassaan noudattamaan Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK:n kulloinkin voimassa olevia sääntöjä ja ohjeita.

Uuden kilpailukauden alkaessa Suomen Muaythai liitto nostaa esiin antidopingasiat ja muistuttaa, että jokainen ottelija itse ja hänen edustamansa jäsenseura ovat vastuussa siitä, että antidopingohjeet ja säännöt ovat heidän tiedossaan.

SUEK julkaisee 1.1.2018 voimaan tulevan uuden luettelon urheilussa kielletyistä aineista ja menetelmistä (lisätietoja www.suek.fi) sekä tarjoaa maksuttoman ”Puhtaasti Paras” verkkokoulutuksen urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen antidoping tiedon lisäämiseksi.

Jokaisesta Suomen Muaythai liiton jäsenseurasta vähintään yhden henkilön on suoritettava kevään 2018 aikana SUEK:n tarjoama maksuton Puhtaasti Paras verkkokoulutus. Vuoden 2018 SM-kilpailuihin osallistuvilla jäsenseuroilla koulutus tulee olla tehtynä ennen ensimmäisiä punnituksia 2.2.2018. Suositus on, että jokainen SM-kilpailuihin tuleva ottelija, valmentaja ja huoltaja on koulutuksen käynyt läpi, mutta vähintään yhden henkilön / jäsenseura on se suoritettava.

Koulutus löytyy osoitteesta http://puhtaastiparas.fi/. Suoritettuasi sen kaikki osiot hyväksytysti, saat sähköpostiisi diplomin. SUEK toimittaa liitolle raportin koulutuksen käyneistä viiveellä, joten SM-kilpailuihin tulevien seurojen tulee lähettää hyväksytty diplomi ennen SM-kilpailuja osoitteeseen hallitus@muaythai.fi.

Suosittelemme myös jäsenseuroja liittymään SUEK:n postituslistalle osoitteessa https://www.suek.fi/uutiskirje ja pysymään ajan tasalla meille kaikille tärkeissä asioissa. Uusimmassa tiedotteessaan SUEK kertoo aloittaneensa urheilun eettisiä kysymyksiä käsittelevään julkaisusarjan, jonka ensimmäisessä osassa pureudutaan tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen urheilussa.

Vinkki!
Voit ilmoittaa urheilurikkomuksista tai sen epäilystä tästä linkistä.

Lisätietoja: 
Heli Salapuro / Suomen Muaythai liiton antidoping vastaava

VAKUUTUKSET KUNNOSSA!

Joskus urheillessa sattuu ja tapahtuu, joten vakuutukset kannattaa hoitaa huolella kuntoon. Kilpailemisen edellytyksenä on vakuutus, joka kattaa thainyrkkeilyssä ottelemisen. Harrastajien vakuutus ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa hankkia. Suomen Muaythai liitto yhdisti voimansa muiden kamppailulajien kanssa ja näin lisenssien hinnat on saatu kilpailukykyisiksi.

Lisenssit ja vakuutukset ostetaan samasta linkistä Suomen potkunyrkkeilyliiton, krav magan ja vapaaotteluliiton kanssa. Klikkaa osoitteeseen https://www.suomisport.fi/ ja kirjoita laji kohtaan “Thainyrkkeily“. Valitse itsellesi sopiva lisenssi:

  • A-lisenssi (syntynyt 31.8.1999 tai aikaisemmin) 232 €
  • B-lisenssi (syntynyt 1.9.1999 tai myöhemmin) 70 €
  • H-lisenssi (harrastajat) 95 €

Lisätietoja:
Suomen Muaythai liiton hallitukselta.

Kuva: SUEK

Katru Perkkiö