Kisakalenteri kevätkaudella 2017

Kuvassa vasemmalta Aleksander Vartiaynen, kehätuomari Tommi Pitkälä ja Teemu Hellevaara.

Tammikuusta 2017 alkaen on taas mahdollista otella salikisoissa kuukausittain.

Salikisoihin saavat osallistua kaikki Suomen Muaythai liiton jäsenseurojen jäsenet, joilla on voimassa oleva kisavakuutus (vakuutus kattaa thainyrkkeilyssä ottelemisen). Kansainvälisiin turnauksiin osallistuu liiton hallituksen valitsema maajoukkue.

Salikisoihin ilmoittaudutaan liiton foorumilta osoitteessa muaythai.fi / Salikilpailuihin ilmoittautuminen. Salikisoissa miehet ja naiset ottelevat pääosin 3 x 3 min otteluja, mutta myös pidempien erien 5 x 2 min tai 5 x 3 min sekä lasten 2 x 2 min otteluista voidaan sopia. Kokemattomat ottelemista harjoittelevat voivat ilmoittautua ottelemaan harjoitus/tekniikkaotteluja, joiden kesto on 3 x 2 minuuttia. Valmentajat vastaavat siitä, että harjoitusotteluihin ei laiteta liian kokeneita ottelijoita.

Alle 15-vuotiaat osallistuvat salikisoihin maksutta, muille osallistumismaksu on 10 €/kisa. Huomioithan, että kaikissa liiton alaisissa kilpailuissa ottelijoilla tulee olla vakuutukset kunnossa. Huomioithan myös, että kaikessa Suomen Muaythai liiton toiminnassa on sitouduttu noudattamaan Antidopingtoimikunta ADT:n kulloinkin voimassa olevia sääntöjä ja ohjeita. Lisätietoja antidopingista tästä.

Alla alustava kisakalenteri salikisoista, SM-kilpailuista ja aikuisten ja junioreiden MM-kilpailuista. Näiden lisäksi kansallisia ja kansainvälisiä otteluiltoja lisätään kalenteriin sitä mukaa, kun ne ovat tiedossa.

 

KISAKALENTERI, KEVÄT 2017

Tammikuu
21.1 Salikisat, Chitalada Finland, Tampere

Helmikuu
4.2 Salikisat, Helsinki Thaiboxing club, Helsinki
25.2 Salikisat, Turku Thaiboxing club, Turku

Maaliskuu
18.3 Salikisat, RNC Sport Club, Hyvinkää

Huhtikuu
8.4 Salikisat, Crest Professional Fighting Center, Helsinki
29.4 Salikisat, MMA Joensuu, Joensuu

Toukokuu
3.-13.5 IFMA MM-kilpailut Minsk, Valko-Venäjä
13.5 Salikisat, GB-Gym, Helsinki

Kesäkuu
3.6 Salikisat, Lahti Thaiboxing club, Lahti

Heinäkuu
7.-9.7 SM-kilpailut, Tampere SM-viikko
20.-30.7 The World Games Wroclaw, Puola

Elokuu
3.-11.8 IFMA Nuorten MM-kilpailut Bangkok, Thaimaa

Katru Perkkiö