SMTL Syyskokous 2021

SMTL Syyskokous 2021

Lauantaina 6.11. pidettiin liiton syyskokous Tampereella. Kokouksessa hyväksyttiin liiton uusi hallitus. Erovuorossa olivat Hannu Vappula ja Jarno Laitinen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Kristoffer Björkskog. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Heli Salapuro, varapuheenjohtajana Mikko Blom ja hallituksen jäseninä Eero Toiviainen ja Tea Läntinen. Kokouksessa valittiin liiton kurinpitolautakunta. Puheenjohtajan tehtävässä jatkaa Sari Lajunen, varapuheenjohtajana Pekka Vesanen ja jäseneksi valittiin Jani Ikävalko Arto Kuosmasen tilalle.

Kokouksessa päätettiin sitoutua liikunnan ja urheilun yhteisiin vakavaa epäasiallista käyttäytymistä ja vakavia eettisiä rikkomuksia koskeviin kurinpitomääräyksiin ja liittymisestä urheiluyhteisön yhteisen eettisten rikkomusten kurinpitolautakun­taan. Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin sääntömuutos, että jatkossa liiton kevät- ja syyskokoukseen voi osallistua etäyhteydellä.

Kokouksessa hyväksyttiin liiton talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2022 ja päätettiin ensi vuoden jäsenmaksun olevan 300€.

Heli Salapuro